1/18/2012

Don't know what they hate for. Well maybe they'll love me more when I'm gone

Timati & P. Diddy, DJ Antoine, Dirty Money - I'm On You
Viikko sitten äiti poimi varastosta tälläiset popot ja sanoi "muistatkos näitä?" Tottakai, mutta koskaan en ole rohkenut käyttää kunnolla ihmisten ilmoilla.. Nää on ehkä mailman parhaimmat talvikengät. Niin lämpimät ja turvalliset. Nämä jalassa mieleen ei tupsahda pienintäkään epäluuloa hiekottamattomasta tiestä. Ainoa ongelma tässä on se, että minkälaisen asun/asusteiden kanssa nää sopisi? Tämä kysymys oli juuri teille ihanat lukijat ;)

Mun piti kuvailla teille tänään päivän asua, mutta oon yksinkertaisesti niin väsynyt etten jaksa :D Mun viikko on ollut tosi väsähtänyt, oon nukkunut kolmena päivänä peräkkäin päikkärit ja jotenkin ihmeessä nukkumatti on silti suosinut mua. Parina edellisenä päivänä ollaan vaan A:n kanssa tultu suoraan meille syömään ja nukkumaan hahah :D Tänään tuli nähtyä pikaisesti Gracea kauppojen kiertelyn ja mäkin parissa. Pohdiskelin tossa tunti sitten, että miksi varpaankynnet kasvavat paljon nopeammin ja vahvemmiksi kuin sormien kynnet jotka katkee heti.. Eikö ookkin ärsyttävää?:D Huomenna olis tarkoitus mennä A:n kanssa luistelemaan, saa nähdä mitä siitäkin tulee ja mitä nilkka siihen sanoo.. Mulla on ihan hirveästi tekemistä: pitäis hinnoitella noita kirpparivaatteita ja yrittää lukea tentteihin. Oon suoraan sanottuma aika pihalla mitä jokaisessa aineessa ollaan käsitelty. Miksen vaan osaa ottaa itseäni niskasta kiinni ja lukea sen helv**** asian samana päivänä, kun se koulussa on käsitelty? Nyt ymmärrän miksi heti ekasta luokasta asti läksyjen tekoa pidettiin niin tärkeänä. *Syvä huokaus*, no parempi myöhään kun ei milloinkaan :D

-Linda

  18 kommenttia:

  1. Hei. Opiskelen viimeistä vuotta Rauman kauppiksessa ja aikomus olisi tehdä opinnäytetyötä bloggauksesta. Olisko sulla aikaa osallistua kyselyyn minkä lähetän sähköpostitse? Kysely olisi yksi opinnäytteen lähde. Jos kuulosti mielenkiintoiseltä. Ota yhteyttä muhun sähköpostilla.
   iidakiiskinen@yahoo.com

   VastaaPoista
  2. Sulla on ihanan lempeä ilme tuossa bannerissa, tosi kaunis :)

   ja nuo kengäthän käy melkein minkä tahansa rennon asun kanssa! Mieluummin vähemmän laitettuna ja kallo ehjänä kuin korkokengillä pää halki :D

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Voi kiitos :) Mä en vaan jotenki nää niitä sopivana tähän astisista nopeista kokeiluista mihinkään :( Mutta ehkä se on tottumuskysymys, toivottavasti.. ;D Just nii!

    Poista
  3. mulla on tommoset samanlaiset popot mutta tumman väriset ja on iha parhaat ! eioo kyllä varpaat palellu ja kyllä ne yllättävän hyvin sopii kaikkiin vaatteisiin, vaikka mäki käytän sellasia tyttömäisiä pitsi juttuja ja paljon vaaleeta ni noi kengät vaa on jotenki kauhee ihanat siihe sellasen söpön vaaleenpunase pitsitopin ja villapaidan kylkee :----- D

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Aijaa! Pitääpä joku päivä käyttää kunnolla aikaa ja katsoa et mikä muu vois sopia.. :)Jos jostain sais jotain inspistä ;D Tähän asti en oo kyllä mitään kelpuuttanut, mutta kai se on tottumuskysymys :)

    Poista
  4. aaa löysin just sun blogin ja tää on ihana! vitsi oot kaunis! oon ihan kateeeellinen ku oot tollai täydelline

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Voooi mukava kuulla ja kiitos paljon!:) Mutta en todellakaan ole täydellinen :)

    Poista
  5. aivan ihana toi sun uus banneri! oot niin luonnon kaunis ja sun hymyskin on ihana :) ihan epäreilua!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Olipa mukava piristys tähän ankeeseen iltaan, kiitos paljon :) Olispa kesä..

    Poista
  6. Kiva toi uus banneri ! Hei noi kengät sopii hyvin just jonku tosi lämpimän takin kanssa ja pipon ja ison muhkean kaulaliinan kanssa, melkeimpä minkä vaan :) ihanat alushousut ! Hei, mut mihi oot viemäs noit vaatteit myyntii ? Minkälaisia vaatteita on myynnissä ?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Thanks!:) Okei pidetään mielessä. Tampereen Bonus-kirppikselle viedään tavaroita jo 30. päivästä eteenpäin. Ihan laidasta laitaan kivoja vaatteita, joita ei ole tullut pidettyä, enemmänkin xs-s kokoa :) Jos mitenkään ehdin, saatan pistää tänne pientä näyttöä vaatteista :) Lisäksi vaatteita tulee myös ystävältäni, koska otimme pöydän yhteiseksi :)

    Poista
   2. okei, itse asun Helsingissä :( olisiko mahdollista että laittaisit ylijääneitä vaatteita tänne blogiin myyntiin ?

    Poista
  7. Itseasiassa oon mietiskelly tollasta, on mahdollista :)

   VastaaPoista
  8. UUTTA POSTAUSTA JO!

   VastaaPoista