1/07/2012

Lemppariblogit

Vihdoin sain sen tehtyä! Teiltä lukijoilta tuli muistutuksia ja useita kysymyksiä milloin postauksen teen ja täällä se nyt on! Nöyrimmät pahoittelut kaikille postauksen viivästymistä. Linkitä blogisi postaukseen tuli paljon kivannäkösiä blogeja ja käytin aikaa tutustuakseni blogeihin paremmin. Mulla on ollut hirveä valinnanvaikeus päättää kuinka monta ja mitkä teille esittelen. Päädyin esittelemään viisi lemppariani ja nämä eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä :) Huomioikaa siis, nämä blogit on poimittu linkitä blogisi postauksesta, jonka tein pari viikkoa sitten. Vaikka useat ystäväni/kaverini linkittivät blogejansa en antanut sen vaikuttaa päätöksiini, vaan tein päätökset oman mielipiteeni perusteella, mitkä miellyttää minua eniten. :) Blogeihin pääsette klikkaamalla kuvaa.

Heti ensimmäisen kerran katsoessani Veronikan blogia, totesin että tätähän on pakko jäädä myös seuraamaan! Blogilla on tyylikäs ja selkeä ulkoasu ja kuvien laatuun on panostettu. Lisäksi tykkään paljon tämän tytön tyylistä :) Asukuvat ovat huippuja!
 Sitan blogia oon lukenut jo ennestään ja voin sanoa, että tämän kirjailijanurasta haaveilevan nuoren naisen kirjoitustyyli on aivan ihana! Hänen höpinöitä jaksaa lukea :) Lisäksi blogi sisältää paljon ihania herkkuja ja kivoja kuvia. Tykkään myös hänen rennosta tyylistään. :)
Vilman blogia olen lukenut siitä asti, kun olen tiennyt että hän kirjoittaa. Vilma on myös yksi hyvistä ystävistäni ja olen aina ihaillut hänen persoonallista tyyliään ja rohkeutta olla oma itsensä. Vilman blogi on hyvin kuvapainotteinen. Varoitan, te jäätte koukkuun sillä kuvat yllättävät joka kerta. :) Jos etsitte kuvapainotteista blogia, tätä kannattaa jäädä seurailemaan!

Elinan blogissa ihastuin heti kauniiseen kuvakollaasi banneriin ja blogin nimeen. Toi blogin nimi on niin just sitä jotain!! Ulkoasu on yksinkertaisen kaunis ja kuvat ovat laadukkaita. Lisäksi pidän kuvien sävyn muokkaustyylistä, se luo blogiin yhtenäisen kokonaisuuden. Kuvat välittävät ihan oman tunnelman lukijalle. :)
 Selaillessani tätä SSM:n blogia ihastuin heti hänen ihanaan tyyliin ja pitkiin vaaleisiin hiuksiin. Siinäpä vasta luonnonkaunis tyttö! Ulkoasu ja blogin nimi ovat yksinkertaisia, mutta ovat musta ihastuttavia. Musta yksinkertainen vaan on niin kaunista, sitä sanaa olette kuulleet tässä aika montakin kertaa.. :)
 Tälläisiä blogeja tuli linkattua tällä kertaa, toivottavasti saitte uutta mukavaa luettavaa :)
-Linda

7 kommenttia:

 1. Onpas ihania blogeja, tsekkasin kaikki :) ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Linda ja ihania nuo blogit! Jee sai taas uutta luettavaa.

  VastaaPoista
 3. sul on aivan älyttömän ihana banneri! :-)

  VastaaPoista
 4. Pauliina: Noniin mukava kuulla:)
  Sita: Eipä mitää ja ollas hyvä:)
  Veronika: Eipä kestä :)
  Essi: Voi kiitos :)

  VastaaPoista
 5. hihiii kiitos viä kerran oikein paljon tästä, oon imarreltu :):):)

  VastaaPoista
 6. Juu ei mitään paikkasi tuolla olet kyllä ansainnut rimpula :)

  VastaaPoista