1/14/2012

Oikeat housut tekevät naisen

Mun housukokoelma sai taas viime viikolla ihanat uudet tulokkaat joukkoonsa. Itseasiassa mä jätin nää kyseiset housut jo kerran liikkeeseen, mutta ajatus housuista jäi kutkuttamaan ja pakkohan ne oli sieltä hakea. Sielä ne samat housut odotti mua täsmälleen samassa paikassa! Kangas on tarpeeksi joustavaa ja housut kiristävät parhaista paikoista ja ovat käytännölliset. Juuri sellaiset mitä olen pitkään etsinyt<3 Lisäksi olen tainnut kasvaa ainoista mustista ginan farkuistani ulos -tai sitten vähän lihonut heh :)

Housut 10€ GT
 Ollaan ottamassa pian Sannan kanssa taas kirpparipöytä bonukselta, kun noita käyttämättömiä vaatteita oli keräytynyt vähän liiankin paljon kaapin nurkille. Tuossa yksi päivä sain täytettyä 4 kassillista vaatteillani, joita en vain yksinkertaisesti käytä enää tai ole käyttänyt yli puoleen vuoteen. Tässä asiassa olen ollut jämti, jos en ole käyttänyt kyseistä vaatetta -en varmasti käytä sitä tulevaisuudessakaan. Vaikka vaatteet olisi kuinka hienoja, niin mitä järkeä kauniita vaatteita on piilotella ja viedä niillä kelpo tilaa kaapista, jos ne ei pääse esille? Nyt vaatekaapissani on selkeä rauha ja tiedän tasan tarkkaan missä mikäkin vaate on. Nauhat ovat taas käsissäni ;) Ilmoittelen täällä tarkemmin, jos jotain kiinnostaa käydä tsekkailemassa bonukselta pöytäämme!:)

-Linda

11 kommenttia:

 1. oho :O kui halvat! mäki haluun tollaset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep halvalla kyllä lähti! Sillä normaalihinta oli 35 euroa :)

   Poista
  2. oot tainnu lukee lauren condarin style kirjaa:D oli nuo loppukommentit ihan sen kirjan tapasia mut just hyvä:D

   Poista
  3. Haha aijaa ei ollu kyllä tarkotus, mutta sitä tulee luettua joka ilta ennen nukkumaanmenoa ;D

   Poista
 2. sun pitää ottaa palojon asukuvia missä käytät noita housuja:) ostn jc'stä just samantyyliset mustat housut jossa on sivussa hopee vetoketju. haluun nähä millasiin yläosiin yhistät nuo:)!

  VastaaPoista
 3. joo kerro sitten kun kirppispöytä on niin mikä numero yms. :)

  VastaaPoista
 4. oho,ei kyllä yhtään paha hinta :o mäki haluun! :)

  VastaaPoista