2/17/2012

You keep me hangin' on

Lil Bow Wow - Basketball
Keskiviikkona tuli käytyä Vilman kanssa pitkästä aikaa korispelissä, Pyrintö-Bisons. Jokin tossa koriksessa on aina sytyttänyt, esim. ennemmin kuin lätkässä. Ehdoton EI tulevaisuuden lätkävaimolle, heh heh.. Peli päättyi 77-66, pyrintö vei pisteet kotiin. Pädettiin ehkä vähän liiankin kovaa, kuinka meitä ärsytti, kun vieressä olevat miehet huutelivat naistuomarille. Menisivät itse tuomaroimaan! Helpompihan naistuomareille on huutaa, kuin miehille. Naisia harvoin näkee tuomareina urheilun parissa. Pisteet meille naisille, jotka tähän ovat päässeet! Mutta joo tänä viikonloppuna ajattelin vaan olla kotihiirenä enkä jaksanut lähteä tyttöjen kanssa ulos minne tie nyt sitten ikinä olisikaan vienyt. Tota sanaa mun pari kaveria nykyään käyttää musta.. "Kotihiiri" -Oon imarreltu<3 Noh, kyllä mä tästä vielä vanhaksi kunnon bilelindaksi muutun, kunhan saan ensin uusintakoe stressin pois alta ja monet muut asiat. Oltiin tänään katselemassa myös meidän koulun wanhat ja pari ihanaa mekkoa sielä osui silmään. Kamera jäi visusti kotiin, joten kuvia ei ole, vaikka pari kaveriahan sielä tanssahteli. Hassua ajatella, että tasan vuoden päästä sitä sielä itekkin tanssahtelee. Mulla tuli jo nyt hirveä wanhojen mekkokuume!:D Saa nähdä mitä siitäkin tulee, nimittäin tää tyttö ei tämän jalan kanssa koe olevansa mikään parkettien partaveitsi :D Näkemisiin siis ja hauskaa viikonloppua juhlijoille (etenkin abeille) ja niille sohvaperunoillekkin, jotka kokevat kotihiiren roolin parhaaksi mahdolliseksi rentoutumis vaihtoehdoksi -nyt taidan puhua itsestäni heh :)

-Linda

14 kommenttia:

 1. Ihana Ilpo tuolla yhen kuvan taustalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ei toi vedä vertojansa niihi muihi missä se näkyy taustalla ;)

   Poista
  2. Hahaa oisit lisänny neki tänne!:D

   Poista
  3. Niitten oli hyvä jäädä mun salaisiin arkistoihin ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olisit nähny ne muut kuvat, joissa se rages taustalla ;)

   Poista
 3. ihan sika kiva blogi , mahtavan hauska lukee ja mielenkiintoisia postauksia , mahtavia kuvia , voisitko kertoa kunka tuon musiikki jutskan saa tollai tonne kun itse en onnistu mitenkään ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mukava kuulla, kiitos :) Youtube videon alla on jaa painike, paina siitä ja sen jälkeen upota, alapuolelle ilmestyy upotuskoodi. Kopioit sen uuden tekstin HTML kohtaan. Sieltä sitten voit itse säädellä widthiä ja heightiä omien mieltymyksiesi mukaan ja aina välillä esikatsella miltä näyttää :)

   Poista
 4. oot niiiin älyttömän kaunis! ihania kuvia

  VastaaPoista
 5. Sulla on niin kauniit kasvot ja ihanat huulet! :) Kannattaisi harkita Huippikseen menemistä. ;) (vitsi vitsi)

  http://vaatetellen.blogspot.com/

  VastaaPoista