3/25/2012

Sweet seventeen

1.2 tuli täytettyä huimat 17 vuotta ja vielä pitäisi vajaa vuosi jaksaa odottaa..! Postaus on vajaa kolme kuukautta myöhässä, mutta ajattelin nyt julkaista tän synttäripostauksen - kun se tuola luonnoksissa niin orvolta näytti heh :)

 Synttäripäivänä äiti oli leiponu oikein maukkaan kakun naminami:) Lahjaksi tuli mukavasti rahaa - jotka oon tuhlannu aikoja sitten haha :D Sekä tulostin, kiharrin, pidennykset ja kaverien antamat lahjat, tosin tästä puuttuu Linnean lahjat, koska en löytäny kuvaa koneelta :( Samana päivänä kävästiin vielä omalääkärillä ja sieltä rupsahti sairaslomaa loppuviikko, kepit, antibiootti ja vahvempia tulehduskipulääkkeitä. Ärsyttää hirveesti, kun ei päässy taaskaan juhlistamaan mitenkään synttäreitä ystävien kanssa :( Hassua ajatella että vuosi sitten syntymäpäivänäni makasin leikkauspöydällä ja nyt taas sama jalka vaivasi tän vuoden synttärisuunnitelmia, ehkäpä ensivuonna sitten ihan terveenä - toivotaan ainakin niin!;)

Antonilta Lauren Conradin L.A Candy kirja. Oon aivan koukussa tohon!
Sannalta ihana vartalonmyötäinen musta mekko! Odotan että pääsen käyttään tota ;)
Sitten vanhemmilta toi makee tulostin, joka edellisessä postauksessa jo olikin
Greyn Anatomian kolmas tuotantokausi
Ja kiharrin!

-Linda

10 kommenttia:

 1. ihanan selkeitä kuvia ja kivoja lahjoja :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja lahjoja oot saanu:) ja namm mite nyvännäkönen kakku;) Tykkään sun blogista hurjasti! jatkaa samana malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos paljon, piristää aina tollanen kummasti!:)

   Poista
 3. Ihanaihana blogi ♥ Noi kuvat on upeit ja oot älyttömän kaunis!

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. tää nyt ei liity tähän postaukseen, mutta sullahan oli siel bonus kirpparil pöytä? menikö tuotteet hyvin kaupaks? ite mietin et vienkö bonukselle vai radiolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ollut varmaan viitisen kertaa ja hyvin on joka kerralla mennyt kaupaksi. Rahaa on tullut aina noin 140-240 euroa :) Mulla tosin ei oo kokemusta radiokirppiksestä, että entie miten siellä menee kaupaks..

   Poista