4/28/2012

Ihana kevätpäivä

Taas päällä oli lemppariasu tosin converset vaihtuivat pitsiballeriinoihin

Mitä sanotte, kotiuttanko noi ihanat kun saan rahaa vai en?
Kaulakoru alle 4€ GT
Aurinkolasit 5.95€ H&M
Eilen tuli ravattua kaupungissa useita kertoja hoitamassa asioita ja asu vaihtui päivän aikana kolme kertaa. Näissä kuvissa päällä oli vasta toinen asu hah :D Päivällä tuli koluttua julpen kanssa Ginan uudet vaatevalikoimat läpi ja onnistuin tiputtamaan juuri ostamani pehmiksen mäkkärin lattialle.. Illalla tuli vielä nähtyä Sannaa ja kierreltyä  kaupungilla saalistamassa hänelle meikkivoidetta. Loppuillasta suunnistettiin Antonin, Linnean ja Henkan kanssa viellä muutamille Koskenrantaan. Siinäpä paljon ohjelmaa eiliselle, aamulla tuli herättyä maailman ihanimman ihmisen vierestä ja suunnistettua heti aamupäivä salille Julpen kanssa. Nyt venaillaan, että Linnea ja Henkka tulee hakeen meidät ja siitä suunnataan pelaan minigolfia pyynikille. Kiva ilta tiedossa hehee :)

-Linda

12 kommenttia:

 1. Ootko palannut A kanssa yhteen kun hengaat sen kans entiseen tapaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaa ollaa hengattu melkein kun entiseen tapaan heti kun erottiin, joten se ei oo oikeestaa muuttunut mitenkää :D Ei olla palattu viellä, kaikki aikanaan.

   Poista
 2. todellakin kotiutat noi bikinit!! oon kattonu noita ihan samoja ja ne on täydelliset muttakun ei oo tissejä niin näyttää ihan hirveältä..=D oot tosi söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii no mullakin vähän samaa ongelmaa.. :) Mutta joo kiitos<3 Pitää harkita, ei ne nii hirveeltä näyttäny ku h&m:n lätistävät :)

   Poista
 3. Sä ja anton ootte siis palannu taas yhteen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla viellä, kaikki aikanaan :)

   Poista
  2. Sori pisti silmään että olet tohon ylempäänkin kommenttiin vastannut "Ei olla viellä, kaikki aikanaan " ja tässä sama juttu! Että se kirjotetaan VIELÄ:D

   Poista
  3. Juuuu tiedän ;) googlasin sen juuri sen jälkeen kun olin noi kommentit kirjottanu, kun aloin miettiin että kirjotettiinko se noin.. mut en sitte jaksanu enää poistaa kommentteja sen takia, että pitäis poistaa kummastakin toinen L-kirjain hah :D

   Poista
 4. noi ballerinat on niin ihanat,en kestä!

  VastaaPoista