4/30/2012

Oikein ihanaa vappua kaikille lukijoilleni!

Yleensä en hirveesti välitä tehdä postauksia parin kuvan takia, mutta tänään tähän tuli pieni poikkeus ;) Asiat on saatu hoidettua ja lopun iltapäivän saan rauhassa käyttää fiilistelyyn, drinksujen tekoon, pieneen alkuhumalaan ja laittautumiseen heh ;) Vielä kerran pitää sanoa, että oikein ihanaa ja maukasta vappua jokaiselle! Pistetään suut makeaksi vappuherkuista nauttien - täällä ruudun toisella puolella ainakin yks tekee niin hyvällä omatunnolla eilisen rankan spinningin jälkeen hah :)

-Linda

10 kommenttia:

 1. Oot aivan super kaunis! Ja mahtava banneri :D
  Tosi laadukaan ja kivan tuntunen blogi.

  VastaaPoista
 2. nam ! onpas hyvännäköistä tuo juoma :)

  http://jennina97.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. hahaa näin sut ja anttonin koskenrannas xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa olisit tullu moikkaa :)

   Poista
  2. Meinasin ja hitsi ku en tullu vaikutat blogin perusteella niin mukavalta:) Osotin sua vaan ja huusin kavereille et "MÄÄ LUEN TON BLOGIA" haha :D Ja oli tullu otettua ni ei ois jääny varmaan kovin hyvää vaikutelmaa.......;-)

   Poista
  3. Aww ihana :) Aijaa toi on jotenkin nii hauskaa tai oon jotenki otettu tosta hahah :D Hei ei se haittaa kyllä mullakin oli tullu otettua ;D

   Poista
 4. onko sulla näissä kuvissa omat hiukset ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hävettää myöntää, mutta ei.. Jos oot uusi lukija voit lueskella mun hiuspostauksia jossa puhun pidennyksistäni ja siitä että omat hiukset on tullut niistä niin huonoon kuntoon, etten kertakaikkiaan kehtaa liikkua julkisesti ilman niistä. Postaukseen pääset tästä: http://mysecrets-linda.blogspot.com/2012/03/ajatuksia-ja-asiaa-hiuksista.html :)

   Poista