4/26/2012

Stop and stare, I think I'm moving but I go nowhere

Päivän biisi ja muuta musaa:
Hohhoijaa tulipas noita biisejä tällä kertaa paljon. Nojoo siinä on nyt parin viikon takaa kaikkea sekalaista, joka omaa korvaa on miellyttänyt - lisäks on löytynyt pari uuttakin kivaa artistia :) Tää päivä on vetänyt väsyneeksi ja masentava sää on saanut miettimään maailman murheita; kaupungille mennessä Sannan ja mun bussimatka meni syvällisiä asioita pohdiskellen. Bussissa sitä pääsee jotenkin kiireen keskeltä hetkeksi rauhottumaan ja pohtimaan erilaisia asioita. Tässä on yks syy miks oikeastaan nautin usein bussilla yksinkulusta, sillä uppoudun ehkä liiankin usein omiin ajatuksiini huomioimatta muuta maailmaa hah..

Meillä siis oli päämääränä punanaamio ja tarkotus oli löytää jotakin kivaa vapuksi. Ensimmäisen kerran uskaltauduin kokeilemaan tuosa pienessä putiikissa erilaisia asuja - tosin se varmaan johtu ihmeen vähästä ihmisväestä (yleensä se kauppa kuhisee ihmisiä vapun tienoilla) Mikään puku/asu ei oikein istunut, mutta lopulta sain päähäni mahtavan asu idean, että mun rahat ei mennytkään mihinkään kalliiseen pukuun vaan vain pariin pikku lisäykseen ;) Kotona sovitin päässä suunniteltua asua ja oon super tyytyväinen miten pääsin vähällä rahantuhlauksella hyvään lopputulokseen! Pidän teidät jännityksessä eli kuvia asusta näätte vasta vapun jälkeen täällä blogin puolella heh ;) Toivotaan että saadaan edustavia kuvia! Miten te ootte ajatellut pukeutua vappuna?

PS. Blogikirppikselle on tullut lisää huudettavia kohteita, mukana pari ihanaa kevättakkia (toinen niistä komeilee blogin oikeassa yläkulmassa), jos joku etsiskelee vielä kevättakkia viileämmille kevätkeleille ;)

-Linda

8 kommenttia:

 1. tykkään sun blogista todella paljon, mutta kun laitat kerralla niin monta biisiä niin kone alkaa lagaamaan ja joutuu oottaan pitkään että nään sun postauksen, se on todella harmillista):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa hitsi :( No pidän mielessä ens kerralla kun biisipostauksia väsäilen että ei ihan näin paljon musaa :)

   Poista
  2. kyllä mullakin aluks ihan vähän, mut sit kun on hetken aikaa niin ei yhtään lagaa:)

   Poista
 2. meetkö koskenrantaa?:)

  VastaaPoista
 3. kun sulla oli ne tummathiukset ja otsatukka nii näytit ihan tolta carly rae jepseniltä! varsinki tossa call me maybe musavideos, kohta 2:26 :D

  VastaaPoista