5/13/2012

Don't matter who's on top, together we wont stop. Promise you we'll be alright

Päällä oli uusi Ginan pikkutakki, H&M:n pikkumusta mekko, sukkikset ja korkkarit
Sivistynyt siemailija
Tyhmä valo saa näyttää mut kalkkilaivan kapteenilta >:D
*Muiskis*
"Oho siitä jäi huulipunan jäljet!" hahah sori greis, oli pakko laittaa tää kuva<3
Paras lauantai pitkiin aikoihin hyvässä seurassa! Laittauduttiin ja aloiteltiin Greisin kanssa niillä ja sieltä sitten Greisin kaverit haki meidät ja heittivät ylöjärvelle. Jonkin ajan suunnistuksen jälkeen löysimme vuokratun tilan, joka oli aivan täynnä porukkaa ja meno oli hyvä - musiikkia, valoja ja tanssilattia jes! Tanssijalka vipatti ja hauskaa tuli pidettyä täysin rinnoin sekä halailtua valitettavasti myös vessanpönttöä.. Tuli myös tutustuttua Emiliaan, jonka kanssa ollaan vaihdeltu parit sanat blogiemme kautta, terkkuja sulle!:) Taas kerran te lukijat saitte mut niin hämmentyneeks, kun tulitte kertoon että luette tätä, hah ootte ihania terkkuja teille<3 Kotiuduttiin vasta kun aamu jo sarasti ja omaan sänkyyn pääsin ennen viittä, huh mikä ilta ja kyllä jalat sanoi hallelujaa muutaman tunnin tanssimisen ja kävelyn jälkeen niillä korkokengillä - onneksi kuitenkin otin mukaan pelastukseksi balleriinat :) Tänään on tullut vietettyä mukavaa ja rauhallista äitienpäivää syöden kakkua ja juoruillen mamman kanssa, viettäkää ihana päivä äitienne kanssa - itse oon pyhittänyt tän päivän kokonaan mamman kaikkia pyyntöjä totellen ja ollut avuksi kaikessa mahdollisessa :) Illalla Antonin pitäisi vielä tulla meille yöksi ja tunnin päästä pitäisi treffata vielä Greisiä. Uskomatonta, että kohta kesäloma alkaa!

Ihanaa äitienpäivää kaikille äiteille!
-Linda

20 kommenttia:

 1. Että sulle vaan yksinkertaisesti sopii noi pitkät hiukset :-)!

  VastaaPoista
 2. Terkkuja myös sinne ! ;-) Haha muistan edellee ku tulin jtai selittää " et mitä te tänne perämettää tulitte" :-D

  VastaaPoista
 3. Tosi söpö toi eka kuva! :) Ihana toi Ginan pikkutakki. Mulla ittelläni on vähän samanlainen ginan edellisestä mallistosta, mutta vain punaisena. ♥

  VastaaPoista
 4. olit hyvissä kuoseissa kyllä ei voi muuta sanoa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tiedän.. Joskus pitää vähän irrotella ;)

   Poista
 5. miks nukut sun eksän kans? pygee viel väittään, että muka kaveita! hell yeah.

  VastaaPoista
 6. noi hiukset on niin ihanat. mäkin haluun pidennykset !! ja kivoja kuvia ! :)

  VastaaPoista
 7. miten saat sun kuvat noin isoiks??? nää on niiin paljon kivemman näkösiä kun ne mun ku pistän "erittäin suuri", ku mulla tulee sellasia paljon pienempiä.. alkuperäinen koko onki sit niin iso ettei mahu ees ruutuun. :-D hjälp. pitääks mun joka kerta pistää resizee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tais joskus olla sama ongelma ja sillon muistaakseni pienensin kuvia paintissa ennen tänne laittoa tai sitten latasin kuvat tänne jonkin ohjelman kautta :) Nykyään ne menee tollain itsestään picasan kautta :)

   Poista
 8. koska teet postauksen sun ja poikaystäväsi rakkaustarinasta? oot niin söpö ja näytät olevan täynnä elämää (: iloista kevään jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, kyllä mä sen tänne vielä väsään mutta siinä menee paaaaljon aikaa tehdä sitä heh :) Mukava kuulla, samoin sulle!

   Poista
 9. Ihanan iloisia ja pirteitä kuvia! Tuli hyvä mieli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että sain välittyy ton fiiliksen ruudun toisellekin puolelle heh :)

   Poista
 10. http://wassup-liveinthemoment.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger.html

  Tuolla olis sulle Versatile blogger award - haaste jos kiinnostaa c:

  VastaaPoista