5/12/2012

Project X ja uudet hiukset

Uusi pikkutakki pääsi heti samana iltana käyttöön, jee :)
Kärsimätöntä odottelua.. Miksi varatut liput pitää noutaa aina tuntia aikaisemmin? Eikö sitä voisi lyhentää edes puolella?
Tälläinen kuvapläsäys tällä kertaa perjantai-illalta. Leffassa tuli käytyä katsomassa Project X, joka oli kyllä aivan kreisi! Kaupunki oli ihan kuollut ja samoin leffateatteri MM-kisojen takia hah :D En edes tiedä miten onnistuin saamaan Antonin leffaan niiden aikana (mun puolesta se olis kyllä voinut jäädä katsomaan niitä, sitä jopa ehdotin sille) mutta jotenkin se vaan tyyty illalla katsomaan kaikki parhaat palat netistä ja tulemaan mun kanssa mieluummin leffaan :O Itse en oo hirveesti noiden kisojen perään, mutta kyllä niitä kattelee varmasti kivalla kaveriporukalla :) Saa nähdä mitä tänään on tiedossa ja en tiedä jääkö kamera kotiin vai tuleeko mukaan.. Se nähdään seuraavassa postauksessa! Hyvät viikonloput ja palaillaan<3

-Linda

14 kommenttia:

 1. Toi takki on ihana! Ja sun hiukset myös. :) Ja toi leffa oli kyllä ihan hullu, kävin kans kattoon sen Mikon kans vähän aikaa sit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Joo ihan hullu mutta hyvä:P

   Poista
 2. kävin just joku pari vk sitte kattoos sen leffan, ja oli kyl just hyvä! :D periaattees ihan överi, mut se tais ollakki se juttu :P Ja oli kiva et siin oli tollasii vähän random näyttelijöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä se oli kyllä, tuli nii hyvät fiilikset siitä, mutta joo överi se todellakin oli kun se huumekauppias sytytti niitä tulipaloja haha:D

   Poista
  2. no niimpä;D siel siinä ihmepuvussaa laitto paikat remonttii! :D

   Poista
 3. toi on niin ihana toi banneri ja sun pisamat on tosi söpöt:)

  http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. oikeesti aww kuinka ihanaa et oot pystyny pitään välit noin hyvinä Antonin kans erosta huolimatta ja niin vähän aikaa eron jälkeen:) mielettömästi kaikkee hyvää teille molemmille ootte ihana pari, olittepa sitten yhdessä tai ette:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitoksia :) Yhdessä ollaan taas parin kuukauden eron jälkeen :) Mutta osuit asian ytimeen, musta oli tärkeetä huomata, että pystyttiin pitää välimme hyvinä eron jälkeen. Siinä huomas että tärkeä ihminen elämässä ei noin vain lähde pois yhden seurustelun loputtua tosin nyt se jatkui taas ja olihan siinä sellanen ennakkokäsitys että kyllä se vielä tulee joku päivä jatkumaan, kun oikea aika tulee :)

   Poista
  2. no voi että ihanaa:)!!! en ees tunne henk. koht kumpaakaan, mut silti tuli jotenkin hyvä mieli haha ... :-)

   Poista
 5. Ootteko taas pari kun hengaat antonin kans koko ajan? Etkö ilmoittanut että erositte vai ymmärsinkö väärin. Ihanat hiukset sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä erottiin parisen kuukautta sitten mutta ollaan virallisesti palattu nyt yhteen. Eikä se ero hirveesti vaikuttanu meidän hengailuun, samoja ihmisiä me silti oltiin eronkin aikana ja tykättiin nähdä toisiamme, mutta taas ollaan yhdessä :)

   Poista