5/07/2012

Uusi tukka

Dream hair clip-on hiustenpidennykset 8-osiota 40cm sävy 8#, 110g hiusta ja hintaa oli 88.00€
Jeejee tänään tuli vihdoin uusi tukka postissa - vanhoja pidennyksiä tulikin käytettyä ihan loppuun asti, että hävetti oikein pitää päässä hah :D Noissa pitäis olla 110 grammaa hiusta, mutta ovat silti hirmu ohuet edellisiin verrattuna tai sitten olin vaan tottunut noihin vanhoihin pidennyksiin, joihin ompelin kaikki mahdolliset hiukset yhteen.. Joka tapauksessa oon tyytyväinen, että en tehnyt sitä virhettä, että tilaisin liian tummat pidennykset ja taas alkaa värjäysrumba vaan nää on ihan pikkusen vaaleammat kuin mun omat, mutta varmasti lähin sävy sopivista - omakin tukka ehtii vaalenemaan vielä kesän aikana valtavasti joten ei hätiä mitiä. Ette tosin tosta niskaponnarista hirveesti irti saa, mutta noi on oikeasti musta ohuet auki pidettäväksi, joten pitää keksiä joku kampaus sydeemi tai kiharrella noita ennen kuin meen kampaajalle leikkauttamaan nuo parempaan muotoon, että kehtaa auki pitää :) Tämä taisi olla aikamoinen pettymys niille, jotka kovasti anto vinkkejä ja neuvoi mua jättämään yhdessä hiuspostauksessa pidennykset kokonaan pois. Rehellisesti sanottuna en ole vielä valmis siihen enkä tarpeeksi rohkea.. joten nyt mennään sillä, että hommataan hyvät uudet hiustenhoitotuotteet, mahdolliset hiustenkasvua edistävät tapletit ja laadukas suoristusrauta!-Linda

23 kommenttia:

 1. ite tilasin just jenkeist 66cm.... :D hmm... varmaa aika pitkät ku noi sunki on aika pitkät :D kai niitä voi sit leikata? Noh, pakettia odotellessa.

  kiva blogi muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah tilasin joskus aikoja sitte 60cm ja ne oli pyllyyn asti ;D joo voi niitä leikata, kunhan leikkaat niin, että ne kaikki ei oo samanpituset sillai tönkösti vaan saksilla sillai jännästi pystyynpäin :) Ainaki sillai mua on neuvottu leikkaamaan, mut paremman lopputuloksen saat kun meet kampaajalle leikkauttaa niitä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Luulin että noi olis ollu vähän lyhyemmät, mutta näillä mennään heh :)

   Poista
 3. Moi! Mulla olis sulle pikku haaste: http://essism.blogspot.com/2012/05/haaste.html :)

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi mäki haluisin pidennykset :)) ei vaa oo varaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii se on aika kallista lystiä :S on käyny mullakin aika lailla kukkaron päälle... :(

   Poista
 5. Moikkaa ! Mun blogissa ois tämmöne pieni tunnustus sydeemi sulle :>! http://raitajellona.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 6. Vinkkinä, että kannattaa ehkä yrittää jättää kaikenmaailman silikonimössöt pois jos niitä kovasti käytät, koska ne ei oo hirveen hyvä vaihtoehto jos yrität kasvatella hiuksia ja jos omaat hyvin ohuet hiukset. Tai jos et kokonaan pysty luopumaan, niin ainakin joistain. Esim. silikonittomaan shampooseen ja hoitoaineeseen nyt ei ole kauhean vaikea siirtyä. Silikonit kun tuppaa joillain jopa aiheuttamaan hiustenlähtöäkin, joten siksikin jo niitä kannattaisi vähentää. En siis tietty tiiä mitä käytät hiustenhoidossa, mutta tuskin tästä pienestä vinkistä haittaakaan oli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs tiennytkään tota, kiitti vinkistä! Pitää kiinnittää enemmän huomiota aineiden sisältöihin ;D

   Poista
  2. Joo, kannattaa ehdottomasti! Tästä löydät ainakin jo paljon tietoa http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/01/11/silikonit-hyviksia-vai-pahiksia/ ja googlettamalla varmasti vielä lisää :)

   Poista
 7. Löysin sun blogin mun kirjanmerkeistä ku olin sen sinne joskus pistäny koska en kerenny sillon tätä lueskella. Nyt vasta monen viikon jälkee muistin tän ja sait musta uuden lukijas!:-) Ihana blogi sulla ja kiinnostava. Oon lukenu nyt jo monta monta postausta. :)

  nnoora.blogspot.com

  ^käy säki tsekkaas mun blogi jos vaikka kiinnostuisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!:) Tervetuloa vain tänne lukijakuntaan :)

   Poista
 8. Oot ihana Linda ♥ niiin kaunokainen:-)

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää nuo hiukset ainakin mun silmään! :)

  VastaaPoista