5/19/2012

Voi tätä laiskuuden määrää

Takki ja huivi GT / Paita kirppikseltä, ap: H&M
Farkut GT
Vihdoin uusi ihana, kauan haviteltu nahkatakki! Myin vanhan 15€ ja ostin tän 20€ yhden facebook ryhmän kautta, periaatteessa maksoin koko takista vain 5€ joten ei paha ;) Toi on siis alunperin H&M:stä :)
Pari uutta meikkiä, vielä puuttuu uusi meikkipussi ja sitten voisin tehdä uuden meikkipostauksen ehkä jopa videolla.. What you think?

Tällästä kuvamatskua tältä viikolta, aika laimeaa sanoisinko.. Koko loman oon vaan ollu vellonu laiskuudessa enkä ole jaksanut kantaa kameraa mukana menossa..  Mua on tökkinyt tää blogin ulkoasu ja sitä tuli muokkailtua jonkin verran, suurimmat eroavaisuudet näätte tossa uudessa bannerissa ja toi on nyt väliaikanen siihen asti, kunnes saan räpsästyä musta ja Antonista jonkun kivan kuvan tonne, kun kaikki kuvat koneella on nii vanhoja ja jotenkin loppuun palaneita :D Me siis seurustellaan jälleen, joka ei ollut monelle varmaan mikään yllätys, sillä molemmat tiesi, että kyllä me jossain kohtaa vielä palataan yhteen, mutta aika sen näytti milloin :)

Asiasta toiseen, nimittäin viimeisiä viedään koulussa ja pientä alkupalaa lomailuun antoi helaloma, joka on mennyt salilla käymisen sijaan löhöillen ja syöden kaikenlaisia herkkuja, voi mua.. Eilenkin käytiin kavereiden kanssa Hookissa täyttämässä vähän masuja, annoin pojille vähän haastetta siipien kanssa, kun omia viittätoista en jaksanut hah.. Kävästiin myös katsomassa Linnean uutta kämppää ja Antonin perheen uutta venettä, jota ehkä pian päästään maalaamaan! Voi että miten odotan ensi kesää ja niitä mökkireissuja ja veneilyä.. 8)

Oon muuten mennyt päivissä aivan sekaisin tän loman takia ja elän kokoaja päivää edellä.. Tänäänkin elin sunnuntaissa ja sunnuntaille oon sopinut kaupat yhdistä kengistä, jotka yksi nainen on tulossa noutamaan meiltä. No mä pommittelin sitä sitten facebookissa, että missä se on ja tuleeko se vielä hakemaan ne kengät tän päivän aikana, kun kello oli ylittänyt sovitun kellonajan.. Good job! Asiasta toiseen, oletteko tekin jo havahtuneet kevätsateeseen ja sen tuomaan ihanaan raikkaaseen kevätilmaan hihi :) WTF laskin yhteen kaikki lukijat niin tätä blogia lukee eri sovelluksia käyttäen yhteensä yli 680 ihmistä! Tää pistää oikeesti hämmentämään..

Ps. Käykäähän vielä tuolla blogikirppiksellä katsomassa, jos joku miellyttää silmää(saa toki myös tinkiä), sillä oon sen pian lopettamassa joten viimeisiä viedään sieläkin, kiitos vaivannäöstänne :)

-Linda

15 kommenttia:

 1. Millä ja miten toi kolmas kuva on muokattu?:-) tosi kiva muokkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muokattu Picasalla, oon muokannu värikylläsyyttä, varjostusta ja sitten pistänyt sen 1960 :)

   Poista
 2. videopostaus? JOO!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha apua sitä näytetään toivovan aika paljon!:D Kokeilin kerran tehdä webillä mutta se oli aivan hirveä eikä onnistunu yhtään.. :)

   Poista
 3. Joo video postaus!!!!:)<3

  VastaaPoista
 4. rakkaustarina susta ja antonista:)?????<3 ja mikä se sellane fb ryhmä on ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa on kun ehdin tekemään tän kaiken hässäkän keskeltä, luultavasti kesäloman alkupuolella ;) Se on sellanen tamperelaisille suunnattu ryhmä, jossa tamperelaiset voi myydä, ostaa tai vaihtaa tavaroita yms :)

   Poista
 5. Ihan toi H&M:n nahkatakki! :)

  Ja hei, mun blogista http://enjoytoday-sara.blogspot.com/2012/05/haaste-sunnuntai-illan-ratoksi.html löytyypi sulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös paaaaaaaaaaljon! Hei kivaa jee:)

   Poista
 6. toivottavasti saat lisää inspistä postauksee ku näitä on nii kiva lukee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas mukava kuulla heh :) Toivotaan että pian, viimestään kun tää viimeisten koulujuttujen parissa äherrys loppuu ja saa ottaa rennosti :)

   Poista
 7. voi ettäääää toi ginan valkonen takki! aivan ihana..

  VastaaPoista
 8. Ihana kuulla, että ootte taas yhdessä Antonin kanssa. Ootte niin söpö pari :)

  VastaaPoista