6/03/2012

Blogimiitti

Pikkutakki H&M / housut GT / toppi Lindex
Viime perjantaina tapasin Emilian Prometheus leffan merkeissä ensi-illassa. Oltiin vaihdettu sitä ennen ahkerasti muutama sana blogiemme välityksellä ja muutaman kerran osuneet samoihin paikkoihin ja rupatelleet. Ajattelin heti, että toi tyttö on tutustumisen arvoinen ja olin oikeassa ja niimpä sitten sovittiin heti kesäloman alkaessa, että nyt täytyy nähdä! Meillä klikkas heti hyvin ja huomattiin että ollaan molemmat kauheita sähläreitä haha :D Oli hauska ilta ja varmasti tullan näkemään vielä jatkossa useammin ja tiiviimmin, terkkuja sulle Emilia :) Toi leffa oli oikeesti niin sairas, oltiin aivan kauhuissamme ja päätettiin, että ei mennä ikinä katsomaan mitään tollasia ilman miesseuraa hah. Leffa oli 3D ja se ei auttanut yhtään asiaan, mutta se oli silti sairaalloisen hyvä! Kummatkin tärisi vielä leffan jälkeen, mutta onneks Emilian poikaystävä tuli hakeen meidät ja heitti mut kotio - olisin varmaa ollu ihan paniikissa kotimatkalla :D Jos kiinnostuit Emilian blogista, niin sinne pääset tästä.

-Linda

7 kommenttia:

 1. Hyviä noi kuvat mikkä otin susta ;) Ja todellaki sähläreitä ja ootan jo et nähää toisen kerran :-D haha mulle tulee nykyään pelkästää tosta leffan trailerista kamala olo.. and not without men to secure the next time ;)
  Terkkuja takasi!

  VastaaPoista
 2. voi kui kiva:)!
  hei iha pakko tulla taas sanoo et näin ruusikses eile anttonin mutten sua ja oli kyl niiiiin lähellä etten menny puhuu jotai aivan potaskaa sille:D varmasti oisin menny jos oisit ollu siinä haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha voiettä:D Joo mä en ollu ruusiksessa ollenkaan :)

   Poista