6/19/2012

Liettua: lento ja saapuminen

 Lennettiin Ryanairin lennoilla, jotka oli myös todella halvat. Liput molempiin suuntiin tuli maksamaan joku 80€ + siinä oli joku matkavakuutus mukana. Matka kesti noin. 1½ tuntia.
 Voi sitä jännityksen määrää, kun päästiin Tampere-Pirkkalan lentokentälle. Ensimmäistä kertaa istuin lentokoneessa, mutta lento meni hyvin :) Erikoisen jännää oli, kun kone nousi ilmaan
 Lennettiin kauniisti auringonlaskusta poispäin
 Kaunasin lentokenttä
 Vaihdettiin eurot liteiksi
 Ostettiin lentokentän ärrältä hieman iltapalaa
Antonilla oli kova nälkä, joten sen eväät meni siinä hetkessä kurkusta alas. Mä säästin eväät vielä hotellille naposteltavaksi :)

 Yövyttiin Metropoliksen hotellissa, joka sijaitsi aivan keskustassa ja kaksi yötä tuolla tuli maksamaan multa ja Antonilta yhteensä noin. 90€, eli 45€ per nenä ja hintaan sisälty aamupala :)
Ja tässä kuvaa vielä hotellin aulasta

Lähdettiin siis keskiviikkona iltalennolla Antonin perheen kanssa kohti Liettuan Kaunasia ja saavuttiin Kaunasin lentokentälle joskus 23 maissa. Odotettiin sielä bussia, joka veisi aivan hotellin viereen ja hotellille päästiin siinä puolenyön jälkeen. Kotiuduttiin huoneisiimme ja alettiin nukkumaan. Seuraavassa postauksessa näätte hotellihuoneen ja sitä seuraavassa kuvia ensimmäisestä päivästä liettuassa jne.. :) Päätin tehdä nää postaukset eri osissa ettei tule liian sekavia :)

-Linda

12 kommenttia:

 1. Ihanku olisin ollu samassa hotellissa pari vuotta sitten:D tutun näkönen..:)

  VastaaPoista
 2. Anteeksi vaan se on kylläkin Tampere-Pirkkalan lentokenttä/lentoasema!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että korjasit, kirjotin tän eilen yöllä enkä jaksanu tarkistaa tekstiä tänään kun julkasin niin pistin vahingossa pirkanmaan :D haha olinpas tyhmä

   Poista
 3. apua mistä ostitte noi lentoliput, kauheen halvat! :o meinaan kun meen norjaan niin lennän eka ivaloon ja maksaa meno-paluu jotain 300-400€ ja nyt kun katteltii henkan kaa lentolippuja espanjaankin niin 400€ muka halvimmat vaikka aina niin mainostetaan tyyliin "50€ espanjaan" :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryanair ei lennätä musta espanjaan, mutta sieltä saa jopa 20€ menopaluu jos varaa ajoissa, esim puol vuotta aikasemmin :)

   Poista
  2. kyllä lentää espanjaan, mutta menopaluu maksaa sen 400€ kun katottiin lokakuuks lentoja :/ tekis mieli ottaa äkkilähtö johonki egyptiin tai turkkiin, maksais vaan 200€ lentoineen ja hotelleineen, mutta henkka ei innostunu :D

   Poista
  3. Aijaa anton sano että ei mutta näköjää sit lentää :O toi äkkilähtö kuulostaa kivalta, tyhmä henkka yritä suostutella sitä!;D

   Poista
 4. Lennto maksaa aina tuplasti enemmän koulujen loma-aikoina. Kannattaa valita joku muu ajankohta. Ryanair lentää Malagaan Tampereelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina, sillä juteltin Liettuassa samassa hotellissa olevien suomalaisten kanssa ja he olivat varanneet puolivuotta aikaisemmin lennot juuri loma-ajalle ja maksoivat lennoista vain 20€. Eli se riippuu näköjään myös kuinka aikaisin lennot varaa :) Me varattiin lennot alle kuukausi aikaisemmin ennen lähtöä eli aika viime tipassa. Mutta onhan se myös totta, että lennot maksaa enemmän loma-aikoina, kun sillon eniten on aikaa lähteä ulkomaille. Paljonko Malagaan maksaa?

   Poista
 5. Tarkoitin siis koulujen hiihto- ja syysloma-aikoja. Esim Ryanairilla nyt varattuna syyslomalla Malaga noin 300-400 euroa menopaluu.

  VastaaPoista