6/20/2012

Musiikkia ja Juhannustaikoja


Näistä musapostauksista on alkanut tulla rutiini, mutta tässä tätä musaa taas olisi! Aamulla Cosmopolitan tipahti postiluukusta ja aamu on alkanut rennosti sitä lueskellessa ja syöden jäätelöä. Illalla pitäisi vielä lähteä Suomensaareen ja huomenna lähdetään porukalla juhannuksen viettoon kaverin mökille ja takaisin tullaan sunnuntaina. Lueskelen tässä juuri mtv3:n sivulta helmestä Juhannustaijoista, onko joku teistä kokeillut jotain juhannustaikoja ja uskotteko niihin? Itse oon tällänen vähän taikauskoinen höperö ja pientä uskoa löytyy horoskooppeihin ja sen sellaisiin.. Kaikki paranormaaliset ilmiöt ja yliluonnollinen on aina tuntunut hirveän mielenkiintoiselta. Muistan pienenä, kun perheessämme oli vaikeaa aikaa ja äitini herätti minut keskellä yötä ja osoitti taivaalle ja sanoi:"Katso tuota" Näin taivaalla kuun edessä suuren ihmiskäden. Siristin silmiäni ja hankasin unihiekkaa silmistäni pois. Sielä se vielä oli, en voinut uskoa sitä, se oli aivan ihmiskäden näköinen. Silloin äitini totesi, että:"Taivaanisä pitää meistä huolen." Jotenkin tuo selittämätön ilmiö lisäsi mun uskoani parempiin aikoihin. Siihen aikaan isälläni oli suuria leikkauksia edessä ja hänelle laitettiin sydäntahdistin ja vaihdettiin sydänläpät. Olin pieni, mutta muistan että se oli vaikeaa aikaa koko perheelle ja leikkauksissa oli suuret riskinsä. Kaikki kuitenkin kääntyi lopulta parhain päin ja olen oppinut arvostamaan perhettäni enemmän, mitä vanhemmaksi olen tullut. Saipas tää postaus ripauksen syvällisyyttä.. Toivottavasti en kuulosta ihan pimahtaneelta, mutta vähitellen on mukava antaa itsestä täällä blogin puolella vähän muutakin, kuin pelkkää pinnallista kuvaa :) No mutta kuitenkin, mulla tuli nyt hirveä mielenkiinto kokeilla noita jotain ja katsoa toimiiko ne! Esimerkiksi jutusta poimivani Juhannustaika "kerro, kerro kuvastin" herättää suuresti mielenkiintoa.. Ehkä mä jopa kokeilen tota haha ;)

Kerro, kerro kuvastin
Aseta juhannusyönä kaksi peiliä vastakkain ja katso niistä toiseen. Vastakkaisessa näet tulevan puolisosi.

  Miten te aijotte viettää Juhannustanne?:) Jos vietät Juhannuksesi kaupungissa, voit lukea täältä vinkkejä onnistuneeseen viikonloppuun!
-Linda

10 kommenttia:

 1. Mukava lukee sulta tollasia syvällisiäkin juttuja, vaikutat niin samanhenkiseltä =)

  VastaaPoista
 2. lisää tälläsii ! noista tuli melkein kaikki ladattuu heti puhelimeen:)

  VastaaPoista
 3. voi että meinasin ruveta itkee ku kirjotit kuinka sun äiti sano et taivaanisä pitää meist huolen :') ihanaa et joku uskaltaa laittaa vähän syvällisempääkin sisältöö blogiinsa, olet ihana<3

  VastaaPoista
 4. Sun blogi piristää mua aina!<3

  VastaaPoista