6/03/2012

Ostoksia

9.95€ GT
9.95€ Lindex
Oonpas kankee XD
Fb: Ostetaan/Myydään/Vaihdetaan kautta 5€ (GT)

Sellasia ostoksia tuli osteltua perjantaina ja nyt meen kattoon kostoa byebye!

PS. Mitä mieltä olisitte, jos Anton tekis tänne postauksen (ideoita saa heittää)? Tai sitten heittelisitte kysymyksiä sille tai meille ja vastattais niihin videona (jos anton uskaltaa haha) tai sitten ihan vaan kirjoittaen vastaukset, eli jonkinlaisesta kysymyspostauksesta olis kysymys.. :) What you think about it?

-Linda

18 kommenttia:

 1. loistavaaaa ajatuuus=)!!!!! videoo kehii, olkaa vaik kaksin siinä ni eii oo nii pelottavaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha innostunut:) Ollaan molemmat vaan tälläsiä esiintymispelkosia ja kun ehdotin antonille videota niin heti ensimmäinen lause oli "Eii, en mää uskalla.." hahah voi:D Mutta tosiaan jos tekis videopostauksen yhdessä, niin ei tulis ainakaa tyhmä olo että mitäs nyt sanoisin jne vaan molemmat olis vapautuneimpia varmasti :)

   Poista
 2. siitä lähtien ku kirjotit sen henkilökohtaisemman "avautumispostauksen" ujoudestasi tms (mihin samaistuin paljon) oon jotenki kiinnittäny paljo enemmän huomiota blogiisi ja tää on noussu mun lemppareihin! kuvat, tekstit ja ylipäänsä sun persoona vaikuttaa niin ihanalta:) lisäksi on kiva lukea tamperelaisen juttuja, eikä vain aina pääkaupunkiseutulaisten. en siis asu siellä, vaan maaseudulla etelä-pohjanmaalla, mutta silti:) oon jo pitkän aikaa meinannu kommentoida, mutta nyt viimein sain tän aikaseksi:D
  ja tuo antonin tekemä/video/kysymys-postaukset kuullostaa hyviltä ideoilta! en oo ikinä ollu mikään suurin videopostausten fani, mutta toisaalta ois kiva nähä miltä vaikutat sellasessa ja vaihteluhan muutenkin aina virkistää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihana kommentti! Mukava juttu että mun persoonasta ja muutenkin musta luonteeltani on muodostunut sulle positiivinen kuva :) Jees pitää katsella että tehdäänkö videota vai ihan normaalisti kirjottaen :)

   Poista
 3. Hei joo toi kysymykset teille ja videovastaus -postaus jutska kuullostais tosi kivalle! :)
  Tai ois kans aika hauskaa ku Anton kirjottais ite vaikka teiän jostain peruspäivästä et mitä ootte tehny yms haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pistän korvan taakse ton, että Anton kirjoittais meidän peruspäivästä :) Saa nyt nähdä miten me toteutetaan tää, että jos keksis jotain enemmän erilaista!

   Poista
 4. hei pliis ei mtn videoo! :--) koska oon kuuro ja en kuulis teidän vastauksia ja näin.. mut jos teette videon nii tekstitykset siihen .kiitos.

  joo ylläri sulla on kuuro lukia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tulit sanoon, pidän ton kyllä mielessä jos sen videopostauksen väsään :)

   Poista
 5. ehottomasti yhteis videoo!! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana toi sininen pitsitoppi! :) Joo, toi kysymyspostaus kuullostaa hyvältä, eipä sillä väliö onko video vai ei kunhan vastaukset saa selville :D mut ehkä video ois välillä kivempi :)

  VastaaPoista
 7. JOOO ihana idea haluun nähä teijät yhessä videolla !!!:):) ja anteeks on ihan pakko sanoa että oon superkade sun pyllystä! en siis ole mikään lesbo mutta tommosen haluisin kyllä itellenikin:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoo, kun tota Antonia ei nyt oikein houkuttele toi video :D Hahah no kiitos :)

   Poista
 8. Video ois varmasti ihanin ikinä <3 ootte kuvissaki niin söpöjä <33

  VastaaPoista
 9. vautsi, kaunis! käytätkö muuten yleensä stringejä tommosten kireiden housujen alla ?

  VastaaPoista