6/05/2012

Persikkahousut in action

Uudet ihanat housut, jotka Emilia sai mut lopulta ostamaan 19.95€ GT
Toi masu saa kyytiä tiukalla treeniohjelmalla, joka alkaa tällä viikolla!
Mielenkiintoinen kuva musta ja Antonista.. Jotenkin nää meidän yhteiskuvat, joita yritän aina välillä kärsimättömästi teille räpsiä ei koskaan onnistu :D Eilen ilalla Emilian tapaamisen ja päiväkirjan polttamisen jälkeen Anton tuli meille ja vietettiin Eeron mukaan "romanttinen ilta". Kävästiin hakee The tree of life leffa makuunista, joka oli saanut ilta-sanomilta, iltalehdeltä, mtv3:lta, aamulehdeltä ja me naiset lehdeltä 5 tähteä. Ajateltiin sitten, että tää vois olla hyvä! Kun alettiin katsomaan leffaa niin se osottautu aivan erilaiseksi mitä takakannen kuvaus anto ymmärtää ja vaikutti enemmänkin luontodokumentilta.. Leffan puolivälissä päätettiin, että ei me tätä katota. Olihan se hienosti kuvattu, mutta ehkä surkein leffavalinta sitten likaisen pommin jälkeen  :D Mua ärsyttää aivan suunnattomasti, kun oon niin lyhyt niin kaikki ostamani housut on liian pitkiä ja lahkeet löysiä! Hätään löyty kuitenkin ratkaisu ja onneks meen nyt perjantaina Linnealle lainaan sen ompelukonetta ja kaventaa parien housujen lahkeita :)

-Linda

12 kommenttia:

 1. mäkin haluun persikkahousut ! : <

  VastaaPoista
 2. Noi housut <3 Niin rakkaus! Ihastelin niitä Ginassa lauantaina ja nyt heti kun on aikaa niin haen itselleni :) Toi väri on jotenkin niin kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä! Pistää silmään ihanati :)

   Poista
 3. kerro lisää tuosta treeniohjelmastasi :)
  Ja super hienot housut! sopii sulle tosi hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeestaan mulla ei oo mtn tiettyä treeniohjelmaa, mutta yritän käydä salilla jumpissa ainakin 3-4x viikossa, että tulis viikkoliikunnassa ainakin yli 3h täyteen ja samalla salin puolella. Pitää funtsia vielä saliohjelmaa :)

   Poista
 4. Samat housut ku mulla ja rakastan niitä, kivan kesäset!:D

  VastaaPoista
 5. kuinka lyhyt sit oikeen oot ? tosi kivat housut ! :)

  VastaaPoista