6/10/2012

Pisparanta

Kattokaa noita suklaasimmuja<3
Synttäriasuna toimi Ginan musta pitsimekko ja pikkutakki :)
Meidän baywatch tuli sanoo vielä heipat ennen bussin tuloa
Ja sinne meni
Perjantaina Joonas oli kutsunut meidät sen 18-vuotis synttäreille, joita varten se oli vuokrannut Pisparannasta saunatilan, jossa oli myös suuri uimallas. Jäi vähän harmittaa, kun kumpikaan ei tajunnut ottaa uimaasuja mukaan niin jäi saunomiset ja altailut kokonaan väliin :( Mutta me tosiaan oltiin Antonin kanssa menossa seuraavana päivänä häihin, joten käytiin viipymässä juhlissa hetki ja onnittelmassa Joonasta lahjan kera :) Harmittaa että kuvasaldo jäi näin suppeaksi, kun älysin kaivaa kameran esiin vasta kun tehtiin lähtöä kotiinpäin :( Häistä sitten lisää seuraavassa postauksessa! 

Ainiin sanoin Antonille tänään aamulla, että te lukijat ootte innoissanne ja kiinnostuneita jos se tekis tänne blogiin postauksen niin se vastas mulle ihan unisena että "mua kiinnostaa nyt nukkuminen" Hahah voi:D No kyllä te sen vielä saatte, tiedän sen ;)

-Linda

24 kommenttia:

 1. Taas kerran aivan mahtava blogi ! Rakastan tosiaan sun blogias kovasti. Ja toi ginan pitsimekko on super ihana ! Toivottavasti mun kommentti nosti hymyn huulille (: Aurinkoista kesää !

  VastaaPoista
 2. Toi Anton on aika herkku, sun kelpaa:) ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. aww vähä söpö toi anton:):) ootte sulonen pari ja kiva blogi!

  VastaaPoista
 4. kasvatatko omaa väriä? vai näyttääkö vaan siltä:D

  VastaaPoista
 5. Toi pitsimekko on ihana! Haluisin itsekkin jonkun ton tapaisen, mutta ehkä valkosena :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin olisin halunnu ton mieluummin valkosena :)

   Poista
 6. ai ette oo antonin kanssa yhessä vai? muuten vaan kavereinako pussaatte toisiaan poskille ja kielien kanssa leikitte? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi sua, oot jäänyt nyt niin paljosta paitsi.. Ollaan palattu yhteen jonkin aikaa sitten, että hyvä sunkin viimein tietää kun tykkäät piikitellä - tosin turhaan ;)

   Poista
 7. Ihana tää uus ulkoasu Linda! Tykkään kovasti :) <3 Ps. Osaatko kertoa miten oot laittanu noi kuvat tollalailla että kun laittaa hiiren siihen päälle niin kuva tummenee ja muuten ne on vaaleat :o jos ymmärsit mitä meinasin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa hitto en muista enää mistä sen koodin vetäsin ja miten vaikka laitoin sen vähän aika sit, mutta googlaa vaikka että "miten kuvat saa vaalenemaan blogger" niin luulen että löytyy :) Kiitoksia:)

   Poista
 8. Voi ku ootte söpöjä:-) tykkään sun blogista tosi paljon, jatkaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 9. Oijoijoi mikä kuuumis toi vaaleenpunahousunen jätkä!! :DD

  VastaaPoista
 10. Eeikää, ai säkin olit tuolla! Joonas kutsu mutkin, mutta en päässy kun mulla oli töitä seuraavana aamuna :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo niin olin, mut en juonu kun seuraavana päivänä häät ja oltii siä töissä :)

   Poista