6/12/2012

Vapaus on mulle kuin rajaton avaruus

Kuva huijaa, sillä mie en mennyt naimisiin, mutta yhden toisen hääparin häitä juhlittiin lauantaina hehe. Tässä kuva häälahjasta, jolla hääparia muistettiin ja joka osuvasti löydettiin Tiimarista.
Ykköset päällä!
Häät pidettiin Lielahden kartanolla
On se komia<3
 Toi lintu ei sitten jättänyt millään tota autoa rauhaan :D
 Päällä oli pari vuotta sitten tilaamani mekko Nellyltä, joka oli myös rippimekkoni pari vuotta sitten :)
Lauantaina juhlittiin Antonin isän ja äitipuolen häitä Lielahden kartanossa. Kartano oli suuri ja sielä oli paljon erilaisia huoneita, joka oli hyvä sillä vihkiminen siirtyi sisätiloihin sillä ulkona oli sateista. Lisäksi yläkerrassa pystyi pelaamaan biljardia ja heittelemään tikkaa. Saavuttiin paikalle puolitoista tuntia aikaisemmin ja saatiin tutustua rauhassa paikkoihin ja sain räpsittyä samalla joitakin kuvia. Vieraiden tullessa jätin sitten kameran suosiolla laukkuuni, sillä oltiin myös ns. töissä sillä autoimme kokkia ja sen tytärtä Emiliaa ruokien esillepanossa ja astioiden korjaamisessa. Ilta sujui mukavasti ja ruoka oli maukasta, tunnelmaa lisäsi bändi, joka soitti ja lauloi vanhoja 60-80 luvun kappaleita. Lisäksi tuli hankittua uusia kokemuksia häistä, sillä ite oon ollut vain serkkuni ja hänen Italialaisen miehen katolilaisissa häissä joskus vuosia sitten :) Kotiuduttiin sitten Antonin kanssa meille yhdeksän maissa ja oltiin molemmat niin yliväsyneitä, että yöunet meni aivan plörinäksi. Mutta jäipä tostakin kummallekkin käteen 50€ hyvää matkarahaa sekä pullo kuohuvaa - tosin alkoholitonta haha :D Nyt oon sairastellu vaan muutaman päivän kotona ja oon melkein selättänyt tän flunssan jee :) Keskiviikkona olisi sitten lähtö iltalennolla kohti Liettuaa! Toivotaan että sää Kaunasissa paranee :)

-Linda

12 kommenttia:

 1. hahaha, toi auto on meijän auto ! ::)ja kiitos vie kerran teille avusta, ei oltas selvitty ilman teitä =) ps. toi sun mekko on upee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa :D Joo eipä mitää ja kiitos!:)

   Poista
 2. Sun blogi on niin kauniin yksinkertanen! Alotin vasta seurailee tätä ja sun postaukset on ihanan pirteitä!:)

  Alottelin itekki bloggailemaan ja oisko sulla jotain vinkkejä miten "markkinoit" omaa blogias, koska sulla on kuitenki noin paljon lukijoita:)?

  http://livelikelastday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla! Pistin alkuaikoina kommenttia lukemiini blogeihin ja linkitin blogini kommenintin perään, mutta pitkään aikaan en ole jaksanut enää linkittää blogiani kommentoidessani. Osallistuin myös aina kaikkiin mahdollisiin linkitä blogisi postauksiin ja sen avulla pääsin Deryan blogiin ja sieltäkin tuli jonkin verran lukijoita :) En tiedä sitten mistä loput ovat tulleet, jostain vaan ne on tiensä tänne löytänyt :)

   Poista
 3. Ootpas ollut kauniina Linda!<3 Äh, haluun noi sun hiukset! :-D

  <3: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :) Itseasiassa lähdin noihin häihin aika kiireessä, että tuntu etten ehtinyt laittaa itteeni ollenkaa :( Muutenkin tuntuu että oon kauheen kyllästyny noihin hiuksiin, että kaipaisin jotain muutosta plöööö!:D

   Poista
 4. Miten saat sun blogiin noi hiirtä seurailevat tähtöset, jotka leijailee? (toivottavasti ymmärsit) Mistä löydät ne ja miten "asennat" sen paikoilleen tähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraan itse Blogihelppiä, josta olen saanut monta vastausta askarruttaviin kysymyksiin blogin ulkoasua koskien. Tossa alempana olis linkki postaukseen, jossa neuvotaan perinpohjin miten saat ton haluamasi hiirisydeemin :) Suosittelen jäämään seuraamaan myös tuota blogia, sieltä saa paljon apuja!

   http://bloggeriniksitjavinkit.blogspot.com/2012/03/2-kursoreita.html

   Poista
 5. Ihana toi tyyny! :D Ja sun mekko on tosi kaunis :)

  VastaaPoista