7/11/2012

All those fairytales are full of shit, one more fucking love song i'll be sick

Vihdoin se Cosmon tilaajalahja tuli!
laama
Uitettu koira?
Eilisen asua: Takki GT / paita GT / shortsit GT / kengät H&M
Tässä teille sekava kuva- ja teksti postaus melkein viikon kestäneestä hiljaiselosta täällä blogin puolella, jonka aikana oon käynyt rannalla ja yrittänyt tuloksetta ruskettua, opetellut epätoivoisesti avaamaan vauvaöljyn lapsilukkoa tuloksetta, vaihtanut huoneen järjestystä, napostellut hyvällä omatunnolla, katsonut suomalaisia leffoja, viettänyt aikaa kullan kanssa, saanut helvetinmoiset rakot jalkoihin, nukahtanut sateenropinaan kirja naamalle, herkutellut Hookissa, ryypännyt aamu kahdeksaan, viettänyt aikaa ystävien kanssa, tutustunut uusiin ihmisiin, nauranut hervottomasti, menettänyt hermoni, kokenut universumin olevan itseäni vastaan, pistänyt vaatteita myyntiin, yrittänyt tuloksetta saada julkaisukelpoisia asukuvia, siivonnut hervottomasti ja nauranut paskamoisesti Suomen kesälle. Näistä asioista on mun viikko tehty. Mites sielä ruutujen toisilla puolilla?:)

PS. Oon niin tykästynyt tohon biisiin!

-Linda

27 kommenttia:

 1. Ei pliiiis enempää kuvia noista kirjoista, niitä on jo niin monessa sun postauksessa.

  VastaaPoista
 2. Sä vaikutat niin ihanalta persoonalta! Ois niin mahtavaa saada tutustua suhun :-)

  VastaaPoista
 3. Mistä noi Lauren Conrad kirjat on? :)

  sinin-blogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hei vähä vaihteluu sun postauksille, tee vaik linkitä blogisi postaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oon tehny jo kaksi, mutta jotain vaihtelua kyllä vois tehdä kun aika tylsäks menee :D

   Poista
 5. Hei!! Tuli vain mieleen että etkai vaan tanssi Antonin kanssa wanhoja, koska mikään ei oo niin noloo kun tanssia omansa kanssa ja sitäpaitsi teillä on aika iso pituus ero ja et tule jaksamaan koko päivää millään 15 sentin koroilla voin sen kertoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tanssin ja mitäs noloa siinä on?:D Ei meille pituusero mikään ongelma ole ja mä kuule vähät välitän siitä onko se muillekkaan että ihan tiedoksi vain sulle ;)

   Poista
  2. En yleensä puutu muiden kommentteihin, mutta tää pisti vähän ihmetyttään :D Itse kyllä tanssin wanhat omani kanssa (vaikkei hän edes itse käynyt lukioo) ja voin kertoa, etten olisi halunnut jakaa sitä päivää kenenkään muun kanssa. Parastahan se just on jos saa mahdollisuuden tanssia sen oman kanssa! :) Ja piutpaut jollekkin pituuserolle!

   Poista
  3. Muakin vähän pisti ihmetyttää, mutta antaa olla en tiedä on kateutta vai mitä toi on mutta yleensä vanhat jaetaan sen kullan kanssa jos sellainen on :) Ja tosi outoa, että toiset rasittaa itteensä sellasilla asioilla kuin pituusero, kun se ei itse niitä henkilöitä haittaa, joita se koskee niin en voi sanoo muutakun wtf, pyöritellä silmiäni ja nauraa :D

   Poista
  4. Muakin vähän ihmetyttää tuon anonyymin kommentti!!! Itsekkin tanssin poikaystäväni kanssa ja hän kävi amiksen eikä ollut edes samassa koulussa!:) Itse olen 160cm pitkä ja poikaystäväni melkein 180cm, ja minulla oli ehkä 6cm korot jalassa. Ei tuolla pituuserollakaan ole mtn merkitystä!! Mielummin jakaa tuon ihanan päivän kultansa kanssa jos se on mahdoollista!:) Ja ihan kuin muilla ei voisi olla isoa pituus eroa vaikkei tanssipari keskenään seurustelisi?????

   ps. sun blogi on ihana!:)) Oot todella herttasen olonen, jatka samaan malliin:)))

   Poista
 6. Sulla on niin samantyylinen musiikkimaku, kun mulla postauksista päätellen!(:

  VastaaPoista
 7. Heii! :) Mistä toi iso kultane kaulakoru on? :) se on ihana!

  VastaaPoista
 8. sen vauvaöljy purkki aukee silleen et painat eka sitä korkkii niiku sivusuunnassa ja sitte pyörität auki ! :D itekkään en eka meinannu saaha mut musta se aukee tolleen,vaikee vaan selittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo siinä korkissaki lukee toi mutta mä en vaan osaa avata sitä vaikka mua kuinka neuvotaan kantapään kautta XD

   Poista
 9. onko toi sunsilkin lämpösuoja hyvä ja paljo sillä oli hintaa :-D katoin noi aijemmin kommentit ja pisti silmään toi kysymys että ethän tanssi oman poikaystävän kanssa :D nauroin täällä ihan kippurassa että miksi et saisi tanssia XD ootte niin ihana pari :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha ok ja oliskoha ollu jotai 3-4e :) Haha jep toooosi outoa XD kiitos<3

   Poista