7/07/2012

Liikunnan iloja

Torstaina päätin, että nyt ei enää laiskotella vaan tää tyttö raahaa perseensä salille ja pistää ittensä likoon! Torstaina alotin taas "puhtaalta pöydältä" tunnin spinningin parissa ja eilisen ja tän päivän oon vetänyt kevyitä lenkkejä. Parin päivän aikana oon laihtunut 2 kiloa kun nesteet on lähteny liikkeelle kunnolla ja enää ei turvota. Heti torstaina mun olo oli niin energinen ja hyväntuulinen pitkästä aikaa, etten voi sanoa muuta kun voi että näitä liikunnan iloja! Tästä eteenpäin pyrin jättämään kaiken turhan mässäilyn pois ja keskittymään enemmän siihen mitä pistän suuhuni ja pyrin käymään salilla ainkin 3 kertaa viikossa :) Tosin eilen oli pakko ostaa makuunista hyvällä omalla tunnolla vähän namia haha ;D Mun liikuntoja voi seurata HeiaHeiasta käyttäjällä Linda Keränen pyytämällä vaan kaveriks, sillä treenikavereita otetaan vastaan hehe ;D

Helsingin reissusta sen verran, että mulla ei oo oikein mitään järkevää kuvasaldoa sieltä, kun kamera oli ns. lomalla ja loput kuvat jäi sinne kaverin iPadiin. Se oli mulle itellenikin vähän enemmän pieni loma vaikka lomalla ollaankin, että pahoittelen etten mitään kuvia saanu aikaseks tänne otettua :) Loppujen lopuksi oli mukava reissu; tuli mm. nähtyä paria kaveria, pyörittyä Helsingissä rakoille asti, katsottua Greyn Anatomian vikoja jaksoja iPadilla mäkkärin nurkkapöydässä, valvottua aamuaurinkoon, katsottua Lumikki ja metsästäjä, unohdettua leffalippu julkiseen vessaan, naurettua maha kippurassa ja silmät vedessä. Että sellanen reissu!

-Linda

6 kommenttia:

 1. Onks sulla meikkiä noissa kuvissa?

  VastaaPoista
 2. kuule ihan turhaan alat ainakaan mitään syömisiäs kyttäämään tai muuta jookosta. liikunnan lisääminen on hieno juttu mut sun kokosen ja näkösen ja ikäsen tytön on ihan turha ruveta kauheesti miettimään mitä suuhunsa laittaa. perus terveellisesti kun syöt ja herkuttelet sillon kun siltä oikeesti tuntuu (kun ei sitä normaalilla ihmisellä edes liian usein tee mieli) niin hyvin menee. muistan kun itteekin alko sun ikäsenä kovasti innostaan tollanen terveellisyysasia ja kropan kehittäminen "paremman" näköseks (oikeesti ei ois ollu ees mitään syytä varmaan) ja aktiivinen elämäntapa (ja merkkailu mm. heiaheiaan...) mut lopulta se ajo vaan siihen ettei ittelle enää mikään riittäny ja halus tehokkaammin tuloksia ja kaikki lähti vaan ihan käsistä eikä mikään ollu hallinnassa.. sitten painoinkin yhtäkkiä 38 kiloo, en voinu enää syödä mitään (kun kaikessa oli hiilareita tai rasvaa tai liikaa kaloreita) enkä jaksanu edes nousta sängystä tai puhua tai tehä mitään. ja jopa silti koin syyllisyyttä, kun en kuntoile...
  usko pois, että vaikka tuntuu aluks tosi hienolta ja energiseltä ja upeelta, kun tuntuu, että elää just niinkun pitää mutta säkin oot vielä niin nuori, että et välttämättä pysty täysin kuitenkaan hallittee kaikkee ja sitten voikin olla paskanen loppu. ja siis en oo sua paljon vanhempi eikä tästä kaikesta oo ees liikaa aikaa vielä mut toivosin älyttömästi, etten ois ikinä edes päättäny alkaa elää "himo terveellisesti". jotenkin mulle tulee susta vaan niin mieleen mä pari vuotta sitten, että oikein kauhistuttaa. en tiä onko tästä mitään apua, kun selvästi oot jo vähä vauhdissa mutta toivon tosiaan, ettet joudu oppii tätä asiaa kantapään kautta niinkun mä. usko pois, että on paljon parempi olla ihan normaalivartaloinen ja onnellinen ja elää rennosti hetkessä ja tehä mitä huvittaa, kun se, että omistaa jonkun "perfect bodyn" ja on onneton ja elää jossain ruuan ja liikunnan keskeisessä omassa maailmassansa hirveessä stressissä ja ilman sosiaalisia suhteita, koska niille ei oo aikaa.
  sulla on luultavasti vielä toi energisyysvaihe päällä ja ajattelet, että ei mulle mitään syömishäiriöö voi tulla mut se on salakavala ja tulee kun tulee. ja selvästi vähä sellasta jo on kun kirjottelet jostain sun "vatsamakkaroista" ja "leukarasvasta". oot todella pieni jo nyt ja upeekroppanen kaunis nuori nainen. mieti tätä asiaa edes vähän jooko. tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että puhut kokemuksen pohjalta ja ymmärrän kantas, mutta mä kyllä oon herkutellu ihan hyvällä mielellä tässä sivussa ja tuun herkuttelemaan siitä ei pääse yli eikä ympäri sillä oon aina ollu herkkusuu:) Kun sanoin, että alan kiinnittämään huomiota enemmän mitä pistän suuhuni tarkoitan, että ihan oikeesti yrittää miettii ne tietyt herkutteluajat eikä ihan joka toinen päivä pistele suuhunsa mitä sattuu vaan yrittää totutella erilaisiin ruokiin - nyt ei siis puhuta mistään kaloreiden kyttäämisestä :) Mutta kiitos rakentavasta kommentista ja vinkeistä, arvostan niitä :)

   Poista
 3. Olispa täälläkin tunnin spinningejä, täällä on vaan max. 45 minuttiia, ja mielellään polkisi pitempäänkin :-D Oon myös nyt päättänyt jättää herkut pienemmälle, ja nauttia vähän enemmän siitä hyvästä urheilun jälkeisestä fiiliksestä :) tsemppiä, toivottavasti treeni-into pysyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa :D Huomasin vasta ite että täällä on gogolla myös 30, 45 ja tunnin pitusia. Oon aina menny raukka tunnin kestäneeseen kun en oo tajunnu hahah :D tsemppiä myös sulle!!

   Poista