8/01/2012

I wanna sing, I wanna shout I wanna scream till the words dry out so put it in all of the papers, i'm not afraid they can read all about it


Pahoittelen yli viikon kestänyttä hiljaisuutta blogin puolella. Pari lukijaakin on näyttänyt saaneensa tarpeekseen ja poistunut täältä keskuudesta :( Mulla on ollu hirveesti tekemistä ja menoja enkä oo oikein ehtinyt ja jaksanut keskittyä blogiin. Oikeastaan on tuntunu ihan hyvältä pitää pientä ns. "taukoa" ja jättää se kamera joskus kotiin ja nauttia vielä hetken kesästä kun siitä vielä ehtii ilman stressiä asukuvista yms. Tässä olis kuitenkin teille lupaaviani kuvia tosta mekosta/tunikasta päällä. Älkää pelästykö ton lyhyyttä, mulla on tuola alla shortsit ;) En oo ehtinyt miettiä miten ton sais kesytettyä arkeen, mutta kaipa sitä vielä ehtii :)

-Linda

24 kommenttia:

 1. Vitsi toi on kyllä niin ihana!! Mähän ostin tollasen tismalleen samanlaisen, mutta valkosena (toppi mallisena) Thaimaasta jouluna (kts. linkki):D munkin mielestä toi koriste tossa rinnuksissa tuo siihen sellasta juhlavuutta ettei ihan mihin vaan tapahtumaan sitä uskaltais laittaa... ;D

  http://stayclassic.blogspot.fi/2012/01/thaimaan-ostos-saldo.html

  VastaaPoista
 2. toi mekko on täydellinen! sopii sulle tosi hyvin:)koristetta, väriä jne myöten niin ihana!
  huvittavia nuo raivoavat anonyymit, ei sulla tai bloggaajilla yleensäkkään oo mitään velvollisuutta postata tietyin väliajoin, tuntuu vaan että jotkut ei tajua, että bloggaajillakin on elämä netin ulkopuolella... ja musta ainaki on parempi vaan jättää postaamatta jos ei voimia/inspiraatiota/aikaa tms riitä, kuin vääntää "pakkolla" jotain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Onneks kukaan ei oo vielä tullu raivoamaan mitään haha :D Jep oon samaa mieltä siitä, että ei sitä viitti tänne mitään väkisin vääntää :)

   Poista
 3. ihana mekko, sopii sulle älyttömän hyvin ! (: ♥
  http://nellimari.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. apua toi mekko on sairaan ihana <3

  http://jennina97.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oot niin kaunis näissä kuvissa! Really, voiko nainen tästä kauniimmaksi mennä? Ja ihana toi mekko, istuu sulle just sopivasti :)

  xx Cecilia,
  guabk.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti, kiitos!:) Piristi varsinki kun on tuntunu nyt pari päivää, ettei mikää sovi päälle ja kaikki on perseellee omassa ulkonäössä :D:D

   Poista
 6. hienosti osaat yhdistellä vaatteita.............(noot)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nään vain yhden vaatekappaleen ja tää asu on enemmänkin tarkotettu juhlaan kuin arkeen, kuten tossa postauksessa sanoinkin että en oo kehitelly tota vielä mitenkää arkeen käytettäväks :D Ja tosiaan shortsit on alla sen takia, jotten vahingossa sattuis vilauttelemaan :D Musta toi näyttää noin hyvältä ja näköjään myös monen muunkin mielestä ja pysyy kauniin yksinkertasena. Jos ei miellytä silmään niin pistäppä sieltä ruudun toiselta puolelta vinkkejä tulemaan ihan nimen kanssa ;)

   Poista
 7. Miten laitat noi kulmas? :) Olis tosi kiva tietää, koska oon nyt ostamassa jotain kulmakynää, mut ikinä en jotenkaan saa noin siistejä niistä ikinä. Joten mitä sä teet kulmilles/laitat niihin? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis en oo koskaa pitäny kulmiani mitenkää erikoisen kivoina kun muoto on aina ollu vähän hakusessa. Ite oon kattellu netistä vinkkejä ja sen mukaa nyppiny ja opetellu laittaa, mutta noita laitan ihan jollain h&m:n kulmakynällä jossa on päädyssä se kulmaharja ja sit värjäytän sillo ku jaksan ostaa värjäysaineen :)

   Poista
 8. ei näy kuva(t) :o

  VastaaPoista
 9. Nätti mekko. Lyhyt juu, mutta jos sielä on sortsit niin eipä haittaa :)

  VastaaPoista
 10. missä se blogikirppis tarkalleen sijaitsee (: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hetken aikaa piilotettuna, mutta oon pistäny sen takas näkyville nyt ja muokkailen vielä ulkoasua ja sitten kun saan itteeni niskasta kiinni kuvaan sinne vaatteita. Ilmottelen blogin puolella kun myytävää tulee :)

   Poista