9/10/2012

People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you


Heipähei kaikille vaan sinne ruudun toiselle puolelle - pitkästä aikaa taas päivitellään tätä blogia :) Tosiaan porukka on tullut kyselemään blogin puolella miksen kirjottele enää niin usein ja tämänhetkinen syy löytyy viimesen kahden viikon ajalta, jollon en oo käynyt elämässäni koskaan näin pohjalla, ein pohjalla, en henkisesti enkä fyysiesti. Mutta kyllä täältä noustaan - one day at a time.. Ootte kyselleet ollaanko&bsp;kanssa erottu ja näin on käynyt, enempää en asiaa ala kommentoimaan blogin puolella. Osuvampaa lausetta ei voi mun tämänhetkisiin tunteisiin löytää, kuin että: Don't cry because it's over. Smile because it happened. Lisäksi ton Enriquen biisin sanat sopii vaan niin hyvin tähän hetkeen: One day at a time, I gotta let you go. One day at a time. It seems so impossible. One day at a time, I gotta let you go, and I know, yes I know I gotta take it one day at a time. Ero ottaa aina koville ja tapahtuu jokaiselle jossain kohtaa elämää, mulla se on järisyttänyt maailmaa ja pistänyt miettimään asiat uudelleen arvojärjestykseen, mutta oon mä löytänyt tästä jotain positiivistakin, lähentynyt perheeni kanssa ja tajunnut, että mulla on maailman parhaat ystävät rinnallani. Lisäksi aika kultaa muistot ja me muistellaan Antonin kanssa molemmat lämmöllä kaikkia ihania muistoja. Sitten tähän päivään, tänään tuli nähtyä Emiliaa ja räpsittyä samalla pitkästä aikaa parit asukuvat :) Napattii myös Stockmannilta tollaset jännät cocikset mukaan kahella eurolla, ei noin söpöjä pulloja voinut olla vastustamatta. Tosiaan viime pe-la meni koulun metsävaelluskurssilla Seitsemisessä ja voin sanoa, että en oo pitkään aikaan kunnioiaikaan kunnioittanut saunaa ja omaa sänkyä näin paljon, kun on viettänyt edellisen yön kylmässä teltassa keskellä korpeaSannan kanssa niin taitavia suunnistajia, että vaellettiin 5 km ylimääräistä, kiitos meidän suuntavaiston ja kartanlukutaidon. Ei ainakaan tarvinnu enää rientää salille, eiköhän mun viikonlopun liikunnat ollut siinä, kun se 20km vaellus painavien rinkkojen kanssa metsässä pamahti täyteen, mutta nyt ollaan yks kurssi rikkaampia, jee!

Ps. Tää bloggeri sekoilee jotenkin, joten älkää ihmetelkö jos tekstissä on jotain epämääräistä. En saa niitä pois vaikka oon yrittänyt varmaan satakertaa..
 
-Linda

32 kommenttia:

 1. sul on aivan älyttömän ihanat hiukset! :)

  ♥ heidins.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vooi, koita jaksella! :) Kyllä se helpottaa ajan myötä. :) Oot tosi kaunis noissa kuvissa btw! Ja meidän pitäis nähä uudestaan piakkoin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se tästä ajanmyötä ja kiitos paljon:) Nähdään vaan, sovitaa vaikka fb tarkemmi:D

   Poista
 3. ei oo totta, kuulostaa ihan mun kahen viikon takaselta koulun eräkurssiretkeltä repovedellä.. eksyttii myös vähän väärää suuntaa kaverin kanssa ne painavat rinkat selässä ja tuli vähän tallusteltua ylimäärästä. seuraavana päivänä seurattiiki vaa poikia eikä vilkastukkaa ite karttaa :-D mutta joo voimia sulle linda<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah teilläki meni sitte aikalailla samanlailla :D kiitos<3

   Poista
 4. Voi sua :( Mutta voi tosiaan ittensä nostaa sieltä pohjalta ylös kun tulee uusia asioita :) Harva osaakaan ajatella noin valoisasti eron jälkeen. Oot iha hirveän kaunis ja tsemppiä! <3 Mistä noi farkut on? :) Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mun ajatus tästä erosta on valaistunu kahessa viikossa ihmeellisesti, jos olisin kirjottanu tätä postausta erosta sen puoltoistaviikkoa sitten niin toi teksti olis ollu varmaa aivan toisenlaista :D Ne on ginasta ja kiitos :)

   Poista
 5. mitä tuossa "onep;nbttu"-kohtaa pitäisi lukea?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toi on pikkasen sekoillu, mutta tosiaan siinä pitäis lukea että ootte kyselleet ollaanko antonin kanssa erottu ja näin on käynyt - en ymmärrä miten toi sekoilee noin :D

   Poista
 6. ootan aina tosi innolla sun postauksia!:) jaksamisia sulle ja hyvä että oot löytänyt myös positiivisia puolia<3

  VastaaPoista
 7. voi Linda paljon voimia sinne <3 Erot on aina vaikeita asioita, mutta niistä kyllä selvitään. Aika parantaa haavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tottahan toi on. Ensimmäisenä erona sen ottaa vaan aina pahemmin ja tuntuu ettei siitä pääse yli sitten millään, mutta aika parantaa haavat sen oon huomannu näin pienessä ajassa kuin kahessa viikossa :)

   Poista
 8. Voiei,Ihan samoja fiiliksiä tälläkin puolen ruutua! Mut onneks asioilla on aina tapana järjestyä:) ps näytät upealta!

  VastaaPoista
 9. Paljon voimia sulle! nyt se sattuu niin paljon, ja varmasti pitkään vielä jälkeenkin, mutta anna sattua! Se tekee susta vahvemman, ja tällaisten asioiden kautta oppii itsensäkin tuntemaan paremmin. Ja oli myös tosi rohkeeta tulla kirjottamaan noin henkilökohtaisesta asiasta tänne blogiin, lukijana olen tosi otettu että halusit jakaa tämän asian kanssamme. Eronne syytä en tiedä, jääkööt se teidän väliseksenne, mutta muista että sä oot varmasti mahtava, rakastettava ja tärkeä ihminen. Kaikkea hyvää sulle Linda, sateen jälkeen paistaa aina aurinko! :)
  terv. vannoutunut lukijasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, toi oikeesti lämmitti sydäntä :) Haha tässä kahden viikon ajan oon porannu vaan ja antanut totisesti tän kaiken sattua ja nyt vihdoin tuntuu että ei tarvii enää itkee kun kaikki kyyneleet tuntuu olevan käytetty :D

   Poista
 10. Paljonpaljon voimia sinne <3
  Ps. Ihana asu taas kerran! Täällä blogissa on välillä vilahdellu tuttuja naamoja, suhun en oo kyllä koskaan törmäilly :-)

  VastaaPoista
 11. Voimia sulle ihan hirmuisesti:)
  Ps. Rakastan noita kenkiä !

  VastaaPoista
 12. Vaikea käsittää. Teistä sai niin täydellisen parin kuvan :( onko toi nyt lopullista. Koita jaksaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm mikään hyvä ei kestä ikuisesti.. Ja on lopullista ja yritetään kyllä se elämä tästä jatkuu - oon nytki huomannu kuinka vahva olo tästä tulee kun huomaa päivä päivältä pääsevänsä yli!

   Poista
 13. mistä tuo kaulahuivi on? (: ooot niiin nätti!

  VastaaPoista
 14. Tsempii, ja tollanen vaellusreissu on helppo tapa saada koulussa yksi kurssi lisää!:D itsekin kävin keväällä meijn koulusta ja vois kyllä mennä uudestaankin;)

  VastaaPoista
 15. Oli mennyt ihan ohi tämä! Tsemppiä sulle, kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
 16. Ero sattuu jokaiselle joskus, se sattuu mutta opettaa hirveästi itsestä! Jokaisen on pakko olla joskus yksin, että tietää kuka itse on :)

  VastaaPoista