1/05/2013

Linda's Secrets nyt myös facebookissa!

Meni siihen hetki, kun pohdin pääni puhki ja googletin miten nää tehdään haha. Mutta nyt ne on pystyssä ja toivotaan että pysyvät kauan pystyssä! Tuun päivitteleen tonne aina ilmestyneistä postauksista ja muita kuvasia, joita ei yksin tänne blogin puolelle jaksa pistää. Vähän samalla tyylillä, kun Instagramiin :) Sitten vaan tykkäilemään! Lisäks tonne ilmestyy varmasti blogiin liittyviä kyselyitä yms ja nopeita kuulumisia ällistyttävistä tapahtumista. Palaillaan!

-Linda

7 kommenttia:

 1. Moi! Ollaan lähössä parin kaverin kanssa Tampereelle ja ei olla käyty kuin suunnilleen särkänniemessä, eli osaatko sanoo mitään pakkoi Tampereelta joissa voitaisiin käydä? Vaikka kauppakeskuksia tai jotain?:) Niin ja onks juna-asema kuin lähellä Tampereen keskustaa?
  Kiitti hurjasti jos vastaat <3
  Blogis on aivan ihana :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaapua minkä ikäsii te ootte ja mistä päin tuutte, niin olis helpompi sanoo paikkoja joita ei välttis oo sielä mistä tuutte jne?? :) Tää oli muute aika vaikee kysymys haha. Rautatieasema on ihan keskustassa ja sielä on suunnilleen kaikki samalla pitkällä hämeenkadulla :)

   Poista
  2. Ollaan 15 ja tullaan semmosesta paikasta missä ei oo muuta kuin tiimari ja pari ässää :D!

   Poista
  3. Kauppakeskuksia on ainaki Koskikeskus, joka löytyy ihan Tampereen keskustasta :) Jos ettii sit viel isompaa paikkaa, jossa on enemmän kauppoja yhessä niin Lempäälässä on Ideapark jonne pääsee bussilla Tampereelta :) Mut just Hämeenkadulla löytyy aika paljon tekemistä, esim viihtysiä kahviloita ja vaateliikkeitä pitkin hämeenkatua!

   Poista
  4. kiitti ku kerroit! :)

   Poista
 2. oot puhunu täälä tosi paljon itseruskettavista. niin monta kertaa viikossa sää laitat sitä? ja laitatko korviin :O ainiin ja kerran viikossa pitää vissiin kuoria iho jos käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu ihan siitä että jaksanko laittaa mut siis yleensä laitan vaan viikonlopuks kun meen juhlimaan ja en laita korviin. Joo nii mä ainaki kuorin kerran viikossa jos käytän sitä useammin :) jos innostun laittaa sitä viikolla ni pari kolme kertaa pistän että en joka päivä mut niin että se pieni päivetys pysyy silti kokoaja yllä.

   Poista