1/22/2013

Never gonna find all the answers. Answers will find you.

IMG_3645_zpsc40b4019 photo IMG_3645_zpsc40b4019-1_zps5e804b44.jpgessijakirppis_zps9068e3ef photo essijakirppis_zps9068e3ef-1_zpsd26f2c4e.jpg
Nahkatakki ja farkkupaita H&M / huivi ja farkut Cubus / kengät Dinsko / kännykkäpussi Vero Moda / nahkatumput GT
IMG_3660_zps9d56489b photo IMG_3660_zps9d56489b-1_zps02002ff5.jpg
Nopeaa päivitystä päivän asusta. Tänään tuli ravattua Radiolla parisen kertaa viemässä kamoja ja samalla käytyä etsimässä mulle vanhojentanssikenkiä Essin kanssa - tuloksetta. Huh oon niin poikki ja vielä pitäis hinnoitella lisää kamoja ja ehtiä salille.. Ehkä vaan jätän salin väliin ja rauhotun nyt ja teen rauhassa kaikki tarvittavat hommat. Pitää taas viedä huomenna lisää kirppiskamoja, saalistaa niitä kenkiä ja nähdä Emiliaakin. Koeviikkokin lähestyy, joten kiirettä pitää! Palaillaan mahdollisimman pian! Instagrampostauskin taitaa nyt vähän viivästyä :( Alan nyt hinnoittelemaan noita, joten heipat!

-Linda

28 kommenttia:

 1. tää asu on tosi kiva! :) tykkään nii tosta kännykkäpussista!

  VastaaPoista
 2. kännykkäpussi jatkaa kovilla :D iteki odotan kovasti et voin käyttää omaani... säästän sitä keväälle :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha oikeesti en kestä miks tungen sen aina joka paikkaan :D pakko hommata noita lisää ettei aina toi sama oo jokasessa..

   Poista
 3. ihanan simppeli, mut klassinen asu! :-) mä tykkään sun tyylistä!

  VastaaPoista
 4. Noi kengät on just semmoset mitä oon ettiny pitemmän aikaa! Just oikee väri ja korkokin inhimillinen. Oi että ♥ toivottavasti noita myytäis vielä Dinskossa ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, harmi vaan että mä en osaa vastata toho kysymykseen, kun nappasin noi kirppikseltä jonki aikaa sitten mukaani :(

   Poista
 5. heivaa ny toi kännykkä pussi jo..

  VastaaPoista
 6. iha vitun paska blogi.. ainaa noi nolot samat vaatteet .........................

  VastaaPoista
 7. Öö mitä hittoa? Miten niin AINA ja miten niin NOLOT? En nää noissa mitään noloa ja pakko sanoo vielä tohon sun mielipiteeseen "ihan vitun paska blogi" että rehellisesti sanottuna tiedän kyllä, ettei mun blogi kuulu mihinkään paskablogi kastiin ja sen kertoo myös lukijat. Saahan jokaisella tietysti olla mielipide, en tiedä sitten minkälaisista blogeista itse tykkäät mutta samapa se mulle on - ei kaikkia voi miellyttää :)

  VastaaPoista
 8. Anolle viä lisäyksenä, et mua hävettää sun puolesta XD Mikset vaa myönnä, että oot tälläkin hetkellä iha helvetin kateelline Lindalle. Ja kukaan tuskin pakottaa sua lukeen tätä "paskaa blogia"?! Haha. PS. Jos siitä noloudesta viä alettii puhuu, nii kyllä sää sen voiton viet ;)

  VastaaPoista
 9. toi sun huivi on kyllä ihanan muhkee :) hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyl mukava :) olis pitäny ostaa eri väreinä

   Poista
 10. sulla on hienoja asukokonaisuuksia mutta huomaatko itse kaikki on melkein saman tyyppisiä.. kaikissa toistuu sama huivi housu kännykkäkoru yhms..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon itekin tietoinen tosta, niistä on tullu vakkari vaatteita :D pitäs yrittää panostaa ja keksii välillä jotain muuta..

   Poista
 11. Ihana ja yksinkertanen asu:) Mut eiks sul oo kylmä nahkatakissa :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä nyt pelkässä nahkatakissa kulje oon ottanu takin kuvien ajaks pois että asu näkyy paremmin ja kiitos :)

   Poista
 12. Hihii, ihanat noi pupunkorvat kun ne näkyy tuolta :> ja ihana sinä<3

  VastaaPoista
 13. kannattaa googlettaa Tampereen tanssikoulu..sieltä löytyy tanssikenkiä ja jos sanot, että tanssit wanhat saat -10% hinnasta pois :) putiikki löytyy sokoksen takaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi enää, kun löysin kengät eilen! Kiitos kuitenkin vinkistä!

   Poista
 14. Todella ihana asu, just kivan simppeli ja freesi! Pitää käydä kattomassa jos noita huiveja olis vielä, on nimittäin tosi ihana ja muhkee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ei ollu ku ite kävin kattelemassa :(

   Poista