1/13/2013

We don't need to rush this, let's just take it slow. I don't want to mess this thing up, I don't want to push too far.

Uusikansio-001_zpsfbc2710d
Huivi Cubus / neule JC / kengät Spirit Store / laukku H&M / shortsit GT
IMG_2859_zpsdde36c9b
Tässä olis taas päivitystä tän päiväsestä asusta. Älkää pelästykö, kyllä mulla oli takki, mutta otin sen vaan kuvien ajaks pois, jotta asu tulee paremmin esille :) Mun viikonloppu on menny hyvin, lukuunottamatta, että mun toinen kenkä hukku perjantaina, kun oltiin tyttöjen kanssa viettämässä iltaa. Eilen käytiin Essin kanssa leffassa katsomassa Rakkauden rasvaprosentti ja Essi pääty sitten yöks meille ja tänään käytiin reippaana ottamassa parit kuvaset tänne blogin puolelle :) Ei mulla muuta ihmeellistä, oon löytänyt täydellisen vanhojentanssimekon ja huomenna mennään ostaan se ja sitten pitäis pohtia jatkoille sopivaa asua ja kampauksia ja mitäs muuta näitä kaikkia onkaan.. Ahdistaa ja ärsyttää ja kun ahdistun lykkään vaan asioita ja siirrän niitä myöhemmäks.. :D Oon niin innoissani, kun huomenna alkaa Iholla sarjan uudet jaksot haha :D Eka en pystyny sietää sitä ohjelmaa, mutta kauden lopussa olin ihan koukussa :D Pistän muuten tässä lähipäivinä tänne blogin puolelle sen aamulehden bloggaaja jutun, josta oonkin puhunut, joten pysykää kuulolla! Hyvää sunnuntaita teille, palaillaan!
 -Linda

28 kommenttia:

 1. kenen kanssa tanssit vanhat? :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Linda! Munki pitäs ryhdistäytyy ja ottaa enemmän asukuvia omanblogin puolelle. Oon kanssa ihan innoissani että Iholla-sarjan uudet jaksot tulee, sillä edellenin kausi oli aivan sairaan hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sitten ryhdistäydy ;) Nii oli se mitä siitä katoin haha :D

   Poista
 3. mistä löysit vanhojen mekon: ) minkälainen se on, varmaan tosi upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Cloth Housesta :) En paljasta vielä mitään, mutta tykkään superisti ;)

   Poista
 4. maksoko paljonkin:) itsekin ostin samasta liikkeestä mekon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normihinta 600€ niin puoleen hintaan eli päälle 300 ;)

   Poista
 5. ää aivan ihana asu! haha miten voit kadottaa vain toisen kengän:-D? kuulosti niin hassulle. saadaaks me lukijat nähdä sun vanhojenpuku jo ennen vanohoja vai piätkö yllätyksenä siihen asti?

  xx, Carpe fucking Diem


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Noh mentiin yhelle kaverin kaverille ja jätin kenkäni eteiseen kute muutkin ja sit kun oltii lähössä niin mun toista kenkää ei löytyny, vaikka sitä etti melkein kaikki ja en ollu käyttäny niitä sinä aikana ollenkaa.. tosi outoo :D Lähin sit vaa yhellä kengällä, onneks oli kuitenkin kyyti :D Ärsyttää vaan, kun ne oli mun lempparit, sopi kaiken kanssa, oli hyvät jalassa ja anto sopivasti pituutta :(

   Mmm.. tätä pitää vähä miettiä. Ehkä jotain pikkuruisia kuvia yksityiskohdista muttei kokonaan, kun tätä lukee niin moni kuitenki :)

   Poista
  2. aa, haha aattelin, että olit ottanut sen jossain ulkona pois ja unohtanut ottaa mnukaan tai vastaavaa. onneks ei nyt kuitenkaan ihan noin kun ite ajattelin:-D

   Poista
  3. Haha apua tää on vähä pelottavaa, että kuinka tyhmänä sä pidät mua XD Äh arvaa ärsyttääkö toi kengän kohtalo. Kuitenki joku on tehny pilaa ja piilottanu tai vieny mukanaa ja heittäny johki mettää plaah ei sitä koskaan tiä

   Poista
 6. paljasta mekon väri!! ;;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en vielä ;) Kunhan saan eka sen ostettua :DD

   Poista
 7. Love your outfit (: You have a really great style and you're really pretty!
  Great blog, I'm your new follower xx

  talkingpickles.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Jep kauhee ressi noitten vanhojen kanssa...tänään unelmoin jo että voi kunpa se päivä menis nopeasti ohi :D

  VastaaPoista
 9. Huolettoman täydellinen nuttura!
  + muutenkin silmiä hivelevä asu :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis nuttura, kerrotko miten oot tehny sen ? :)
  ++ kaunis sinäkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupeerannu tukkaa ja tehny sellase puoliponnarin ja kaveri sitten laitto pinneillä loput hiukset vaa siihe ympärille, tommonen aika huoleton :) Menee hermo säätää niillä donitseilla! Kiitos:)

   Poista