2/14/2013

Ystävänpäivä ylläri!

Ihan ensiksi haluan sanoa teille kaikille, että ihanaa ystävänpäivää ja toivottavasti vietitte sen rakkaitten ihmisten kanssa<3 Ajattelin hemmotella teitä vielä lisää ja järjestää myös toisen yllätyskilpailun ystävänpäivän kunniaksi ja tässä se sitten tulee - tosin vähän myöhässä, sillä mulla on ollut hirveä kiire ja tulehdusarvot on olleet 100 paikkeilla ja oon silti yrittänyt selvitä vanhojen kenraaleista ja muista tärkeistä hommista. Kuvitelkaa, mä en silti saanut antibioottia?? Mutta asiaan!

 photo ed78e39a-cf4f-4237-a446-23e9128ed3ce_zps895b4693.jpg

Miltä kuulostaa sukelluskokeilu PADI Discover altaassa Tampereella?
Mä en itse ole koskaan päässyt sukeltamaan laitteiden kanssa, mutta toivottavasti pääsen vielä joskus kokeilemaan :) Tällä kertaa tämä kilpailu tulee ElämysLahjat.fi sivun kautta, joka tarjoaa erinomaisia elämyslahjoja, oli sitten synttärit, ystävänpäivä, merkkipäivä tai haluat muuten vain ilahduttaa lähimmäistäsi. Lahjavaihtoehtoja löytyy laajasti sekä naisille että miehille vauvasta vaariin. Elämyslahjat sivu tarjoaa loistavia kokemuksenarvoisia lahjoja, joihin tavaralahjat eivät vedä vertojaan. Tämä elämyslahja on helppo tapa tutustua sukellukseen turvallisesti kokeneen ammattitaitoisen sukelluskouluttajan kanssa. Lahjan saaja pääsee tutustumaan sukeltamisen teoriaan, sukelluslaitteiden toimintaan sekä varinaiseen sukeltamiseen helposti ja vaivattomasti. Miltäs kuulostaa? Musta todella hyvältä!

Kilpailuun osallistut kertomalla parhaan ystävänpäivämuistosi s-postin kera. Paras muisto palkitaan sukelluskokeilulla PADI Discover altaassa Tampereella. Kilpailu päättyy 21.2.2013. Huomatkaa siis, että sukelluskokeilu on mahdollista tehdä vain Tampereella.
Onnea kilpailuun :)
-Linda

5 kommenttia:

 1. Tää ystävänpäivä on varmaan paras tähän mennessä, kauan odotetut onnistuneet penkkarit ja rakkaan kanssa 1,5 vuotta yhdessä:)

  VastaaPoista
 2. Tämä ystävänpäivä meni kyllä kärkeen. Ensimmäinen ystävänpäivä, jonka vietin poikaystävän seurassa. Oikeaoppisen romanttisesti! Aiempina vuosina olen ajatellut ystävänpäivän nimenomaan ystävien päiväksi.

  VastaaPoista
 3. Viime ystävänpäivä meni kärkeen. Aiempina vuosina olen pitänyt päivää nimenomaan ystävien päivänä, mutta kieltämättä oikeaoppisen romanttinen päivä oli parasta...

  VastaaPoista
 4. Paras ystävänpäivämuistoni on kun poikaystävä oli jättänyt oven taakse ruusun ja suklaarasian :)

  hetta.lammi@windowslive.com

  VastaaPoista
 5. Wau ja oho unohdin laittaa sähköpostin innostuksissani joten katarina.timlin@gmail.com :)

  VastaaPoista