3/03/2013

Saija K Styling - suihkurusketus

 photo 70fe8acf-d72c-4d59-b3a4-1570cb390f44_zps22ddb84b.jpg photo be84bc5d-161b-4e92-9397-a63ce95cfc7b_zpsfe7a8de8.jpg photo d461c446-57b8-4719-9eb3-270fc9a9bce4_zps31e57f02.jpg photo f7660dc8-9044-4d47-9e58-d484ec31c18f_zps15563e1d.jpg photo 2b7b5091-5db7-401e-a6e3-400c3350aefa_zps2f1b2ad5.jpg photo 8f3e5162-58dd-4522-9bfe-f9c4ebbe80c8_zpsa546a888.jpg photo 14891268-3405-4d3f-b55e-7d5ac1db8bda_zps3f1c83f5.jpg photo 3d412a38-b63f-44bb-9aea-3e2d97d6c2f2_zpsb9c3d9f6.jpg photo 5c14f6c0-da81-4416-bb3f-fe4824cfc5fc_zps0caac75d.jpgSuihkurusketus on paras ottaa muutama päivä ennen h-hetkeä, joten pari päivää ennen vanhojen tanssejani pistin meiliä I Glow:in mukavalle Saijalle yhteistyönmerkeissä ja sain varattua ajan mulle ja siinä samalla myös Essille I Glow:iin suihkurusketukseen. I Glow sijaitsee Kalevassa Sammonkadulla ihan Kalevan uimahallin lähettyvillä. Ensivaikutelmani paikasta oli todella viihtyisä - harmi vaan, että I Glow:n toiminta päättyy Tampereella 28.3 ja jatkaa toimintaansa Dubaissa. Mutta ihana Saija, joka on toiminut ja pitänyt Tampereen I Glowia pystyssä jatkaa silti palvelujaan normaalisti. Saija toimii nimellä Saija K Styling ja on stailannut mm. Suomalaisia julkkiksia. 

Saija otti meidät vastaan hymy huulilla ja ohjasi meidät vuorotellen pieneen suihkurusketus huoneeseen. Värivaihtoehdot olivat tumma ja vaalea ja otimme molemmat varmuuden vuoksi vaalean. Nyt jälkeenpäin ajatellen, olisin voinut sittenkin kokeilla sitä tummempaa. Mulla ei valitettavasti ole mitään ennen ja jälkeen kuvia. En tajua miten olin niin tyhmä, enkä siinä kiireessä tajunnut. Ne päivät oli kyllä yhtä sekamelskaa, mutta ne ennen ja jälkeen kuvat olis ollu tän koko jutun pääasia. Noh kuitenkin, Saija ohjasi meidät vuorotellen suihkurusketushuoneeseen ja saimme valita olemmeko alusvaatteet päällä vai alasti. Saija neuvoi rasvaamaan taipeet ja ihon kuivat kohdat ja sen jälkeen suihkutti väriä ja ohjasi seisomaan eri asentoihin, jotta vältyttäisiin rajoilta. Suihkurusketus kesti noin vartin ja sen jälkeen piti antaa aineen kuivua 10 minuuttia. Mä olin tyhmä ja pistin paidan päälleni, ennen kuin aine ehti kuivua kunnolla, joten mulla jäi pieniä epätasaisuuksia ihoon. Heti suihkurusketuksen jälkeen huomasi kuitenkin, kuinka väri alkoi kehittyä, mutta oli tosi sottainen olo ja vaatteet tahriutuivat helposti. Väri lähti kuitenkin vaatteista pesussa hyvin pois. 

Seuraavana aamuna väri oli hyvin kehittynyt, mutta tuntui, että se oli mulle liian vaalea, sillä olin tottunut St. Morizin itseruskettavaan voiteeseen, joka on paljon tummempaa. Saija kertoi, että väri kehittyy omien ihopigmentttien mukaan, eli jos ihminen ruskettuu helposti myös väristä tulee tummempaa. Essi oli todella päivettynyt! Mutta jos itse käyn vielä suihkurusketuksessa, niin valitsen kyllä heti tummemman. Saija neuvoi, että meidän tulee välttää suihkua 6-10h, jotta väri ehtii kehittyä kunnolla. Vaikutusajan jälkeen on hyvä käydä suihkussa, että ylimääräinen väri lähtee pois ihosta.  

Solglo Suihkurusketus maksaa I Glowissa 30€. Lisäksi I Glow tekee myös ripsiepidennyksiä. Loppujenlopuksi kokemukseni suihkurusketuksesta oli hyvä, vaikka otinkin liian vaalean sävyn. Kun muisti hyvin rasvata ihoa, niin väri kului iholta tasaisesti pois. Jos ootte menossa suihkurusketukseen, muistakaa kuoria iho pari päivää ennen ja kosteuttaa hyvin! Toivottavasti saitte tästä postauksesta jotain irti! Lisäkysymyksiä saa esittää :) Jos teitä kiinnostaa Saijan toiminta, niin jätän loppuun vielä hänen s-postinsa.

Saija K Styling (saijakstyling@gmail.com)

-Linda

21 kommenttia:

 1. oi, kumpa itekkin joskus sais akaseks mennä tommoseen! inhoon kun talvella oon yhtä valkonen, ku pakastekalkkuna ja ois kiva olla vähän enemmän värii pinnassa kuin Doven bodylotionin tuoma "hehku", eli onko sulla medium vai dark tosta st. morizin itseruskettavasta?:)
  xx

  VastaaPoista
 2. ainiin, ja unohtu vielä tosta että onko sulla se mousse, lotion vai spray, ja osaatko sanoo mikä ois paras? kauhee kysymystulva, sori :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän lotionia se on musta ehdottomasti paras :) Mulla on kai medium! Nii olis ihana olla koko vuoden ympäri päivettynyt, mut aika kalliiks tulis jos ylläpitäis tota suihkurusketusta.. :)

   Poista
 3. paljonko jouduitte maksamaan tästä essin kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en joutunut maksamaan mitään, sillä tein tän yhteistyöpostauksen ja Essi maksoi normihinnan eli ton 30€ :)

   Poista
  2. tuntuu siltä että ainakun tehnyt jotain niin se on yhteistyötä jonkun kanssa

   Poista
  3. Siis en nyt ymmärtänyt sun pointtia

   Poista
 4. Joo tuntuu kans samalta että mihin ikinä meetkin tai teet niin kalastelet yhteistyötä ilmasten tuotteiden toivossa? Miksi muuten olisit hakenut yhteistyötä suihkurusketuspaikan kanssa, niimpä muutakun että saat sen ilmatteeksi oivoi olet säälittävä ja piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai mä nyt käytän tilaisuuteni hyväks ja otan blogista kaiken saamani hyödyn - mulla on oikeus siihen ja se ei musta oo mitenkää säälittävää. Oon kuitenkin käyttäny tähän niin paljon aikaa ja vaivaa! Musta on törkeetä tulla haukkumaan tänne anona että oon säälittävä sen takia. Sä et taidakkaa yhtää tietää mite paljon oikeesti bloggaajat näkee vaivaa blogiensa eteen. Ja tähänki lisään vielä, että kaikista yhteistöistä en saa itselleni mitään vaan pääasiassa lukijoilleni - eli teen niitä puhtaasti myös lukijoideni takia. Mutta en väitä ettenkö muka haluais itekin ilmaiseksi tuotteita, tottakai haluan! Kuka ei haluaisi? Mieti itseäsi samaan asiaan. Enkä ole todellakaan ainoa bloggaaja joka näitä ilmaisia juttuja saa jos et ole sattunut huomaamaan - se tulee tän blogin pitämisen plussa puolena! Äläkä ajattele heti että kylläpä toi vastaa tylysti takaisin. Sitä saa mitä haluaa.

   Poista
  2. Olet nähnyt aikaa ja vaivaa, että ansaitset vainiin. Eikö blogia kirjoteta pääosissa oman itsensä takia jos se on niin raskasta suosittelen laittamaan pillit pussiin.

   Poista
  3. Suosittelen kokeilemaan blogin kirjoittamista ennen kuin tuut suosittelemaan mitään. Katsotaan sitten onko näkemyksesi muuttunut :)

   Poista
 5. En ole vieläkään saanut sähköpostiin sitä ystävänpäivä yllärii kun voitin sen? Mutta sähköposti on tosiaan se katarina.timlin@gmail.com:)

  VastaaPoista
 6. http://onmyway-ilona.blogspot.fi/2013/03/my-blog-is-made-of.html

  täältä löytyis haaste toteutettavaksi ! :)

  VastaaPoista
 7. Moikka Linda!
  Ja kiitos käynnistäsi IGlowssa! :) Oli mukava lukea juttua! Suihkurusketus on vaaraton ja ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin solarium. Täältä lisää IGlown kuulumisia -> http://theblondeandbeautifullife.blogspot.fi
  -Iina

  VastaaPoista
 8. sulla on niin ihana blogi! :) mä jään ehdottomasti seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 9. Niin koskakoha ajattelit tehä uude postaukse. Vähän vauhtia ny

  VastaaPoista