4/01/2013

Can we ever get back to us?

 photo 6b067834-5fea-4de4-8072-3aa261f5b13f_zps2c2508ca.jpg photo d6d7af70-9cbe-4411-98b8-088f98d0cf23_zpsbb3e3f10.jpg
Jakku H&M / paita ja laukku GT / housut BikBok / kengät Converse / kello Leijona / kaulakoru Nimesi.fi
 photo 4fa81a64-7718-4840-9f2d-04e47fdb9045_zps92558d5f.jpg
Huulipuna: Kanebo, lasting lip colour LL 10
 photo cd5911e5-67bf-4a2b-a8fe-097abd90b6dd_zpsa8d721d7.jpg
Moikka! Tulin nopeeasti vaan päivittelemään tän päivän asukuvat ja vähän loman kuulumisia. Tää lomaviikonloppu on mennyt himo nopeasti! Perjantaipäivä meni hyvän salitreenin parissa ja illalla suunnattiin FatLadyn Deluxe tapahtumaan. Tosin alkuillasta meni pari asiaa vähän perseelleen, olin käyttänyt valmistautumiseen monta tuntia, kunnes sain itseruskettavasta vihreät kainalot ja hirveät rajat. Eihän siinä muu auttanut, kun mennä uudelleen suihkuun ja aloittaa alusta.. Lisäksi mulla jäi passi kotiin, kun olin menossa mun ystävälle alottelemaan. Mutta alkuillan sähellyksestä huolimatta mulla oli tosi hauska ilta :) Lauantai tuli vietettyä Antonilla hyvän ruoan ja leffojen parissa ja tänään tuli avattua tennarikausi sekä pyörittyä Essin kanssa kaupungilla. Ilta taas meni kavereiden kanssa ja nyt ollaan Essin kanssa meillä menossa unten maille. Huomenna pitäisi tehdä muutamat kouluhommat loppuun ja valmistautua tulevaan koeviikkoon. Essi tossa meinaa jo nukahtaa, joten sammutan tän koneen nyt ja painun itekin pehkuihin. Unia teille ja palaillaan pian!:)

-Linda

22 kommenttia:

 1. tää sun blogin taso huononee huononemistaan. kun alotin lukemaan sun blogia rakastin sitä aitoa tunnelmaa ja varsinkin sitä, että osasit luoda upean tyylin kirpparivaatteista! nykyään sun blogi tuntuu olevan sulle pelkkää pakkopullaa, mainostat vain täällä yhteityökumppaneitas joilta saat uusia vaatteita, kuvat on jotenkin teennäisiä..... en todellakaan haluaisi tuottaa sulle mielipahaa, mutta nyt oli vain ihan pakko kertoa kertoa pettymykseni. mä joskus rakastuin sun omaperäiseen ja itteltäs näyttävään blogiin, mutta nykyään luenkin kaupallista massablogia. anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää blogin laatu on huomattavasti parantunut; kuvat on parempi laatuisia ja jaksan ylipäätänsä kuvata tänne enemmän esim asukuvia. Kaikilla on tietysti oma mielipide ja omat mieltymyksensä mistä tässä blogissa tykkää. Nykyään on myös valitettavasti todella vaikea erottua massablogeista, vaikka sitä kuinka haluaisi ja yrittäisi. Kirppareilla käyn yhä mutta vähän harvemmin kuin ennen ja jos jotain on tarttunut mukaan niin olen ne esitellyt täällä - joten mitenkään merkittävästi kirppislöydöt eivät ol täältä vähentyneet. Teen yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa ja pidän siitä, se tuo musta tähän bloggaamiseen ihan uutta särmää. Mutta musta on tyhmää tulla sanomaan, että se on ainoa asia jota nykyään teen, sillä oon panostanut viime aikoina blogiini mielettömästi ja yrittänyt postata ainakin joka toinen päivä asukuvia ja fiilispostauksia. En tiedä miten näät blogini teennäisenä, mutta se on musta harmillista, sillä mä kuitenkin toteutan tätä täysin aitona itsenäni. Tiedän että et halua kertoa asioita ilkeyttäsi, palautteestasi huomaa kuinka kypsää ja rakentavaa se kuitenkin on ja oon ilonen siiitä, että jotkut ihmiset osavat kertoa palautteensa tuolla tavalla kuten sinä :) tässä sulle multa mielipiteitä ja vastauksia antamaasi palautteeseen, hyvää kevättä :)

   Poista
 2. aivan älyttömän ihana asu ja punainen käy sulle niin hyvin! :)<3

  VastaaPoista
 3. Voi, ku oot taas ollu nättinä! Rakastan sun blogii ku oot näissä postauksissa oma ittes etkä esitä ketää muuta ku oot! <3 jatka samaa mallii! :-)

  VastaaPoista
 4. tosi ihana asu! :) passaa hyvin punanen ja tollanen pitsi yhteen!

  VastaaPoista
 5. ootko leikannu sun hiuksia, vai enkö muka oo vaa ennen huomannu? :-D nättinä oot ollu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en ole ja siitä täällä blogin puolella onki ollu puhetta :) tosiaan vaihtelen lyhyiden tuuhennusten ja pitkien pidennysten välillä :) oma tukka on siis ton pituinen oikeesti

   Poista
 6. Tosi kiva asu! Tykkään hirveesti :) punanen on kyllä ihan sun väri! :D

  VastaaPoista
 7. mikä se 30päivän peppureeni oli?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se löytyy blogin virallisilta facebook sivuilta :)
   Linkki: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=226688297476474&set=a.189537497858221.65042.189073387904632&type=1&theater

   Poista
 8. Voi miten kauniita kuvia! :) Tuo punainen bleiseri on kyllä ihan äly upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Tykkään siitä itekin, tuo semmosta väriä ja pirteyttä asuun kuin asuun :)

   Poista
 9. Ihania kuvia ja ihana asu! Jään seuraamaan sun blogiasi. Tää vaikuttaa sen verran kivalta. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa vaan tänne joukkoon!:)

   Poista