4/18/2013

It’s a beautiful day and I can’t stop myself from smiling


sadeäj 543
sadeäj 557
sadeäj 541
Onko mitään kauniimpaa, kuin sateen jälkeinen auringonpaiste? Juuri nyt taustalla soi ihana Michael Bublé. Anteeksi panostukseni, mutta oon yrittänyt kuvailla joka päivä jotain, jotta saan teille fiilistelykuvapostauksen kokoon. Eli sitä tulossa piakkoin! Kunhan nää ilmat tästä lämpenee, niin pääsee kuvaileen kavereiden kanssa ihan kunnolla! Summer, you're welcome. We are waiting for you! Musta on ihanaa, että oon löytänyt samanhenkisiä ystäviä, jotka lähtee samalla fiiliksellä kuvailemaan ja nauttii siitä. Tunnistatte tästä itsenne ;) Me ollaan Vilman kanssa jo pari vuotta kuvailtu fiiliskuvia - varsinkin kesällä. Eilen itseasiassa mietittiin, että voisi muokata niitä parhaimpia otoksia uudelleen ja vähän fiilistellä niillä kevään kunniaksi blogiemme puolella. Ootte varmaan huomannut, että viimeisen puolen vuoden aikana mun blogin kuvat ovat parantuneet? No se on suurinosa Essin ansiota, sillä meillä on tullut Essin kanssa mukava rutiini ottaa pari kertaa viikossa asukuvia yhdessä. Lisäksi meillä on myös ihan huikeita kuvaussessio ideoita ja en malta odottaa niiden toteuttamista. Emilian kanssa tulee myös usein kuvailtua asukuvia blogeihimme. Musta olis ihan parasta lähtee kesällä vaan reppureissaan johonkin (ei sen edes tarvi olla ihmeellinen paikka, kunhan joku uusi jossa ei ole ennen käynyt) ja vaan kuvata ja syödä haha. Voin kuvitella, kun joskus lähden johonkin ulkomaille lämpimään, että mulla on varmaan useampi muistikortti sieläkin mukana. Mä oon aina ollut se, joka haluaa tallentaa hetket kameralle muistoiksi. Se on ollut mulle vaan yksinkertaisesti tärkeää. Jokainen juttu on saatava kuvattua - tästä hyvä esimerkki on ruoka, siihen ei kosketa, ennen kuin siitä on räpsitty ne parikymmentä ruutua. Tänä kesänä aijon kuvata paljon monipuolisemmin ja opetella käyttämään kameraa paremmin! Ja voin sanoa, että tänä kesänä Linda's Secrets tulee olemaan paljon monipuolisempi; enemmän asukuvia, rentoja fiilispostauksia, enemmän ihan kaikkea!

Ps. Mut löytää nyt myös GifBoomista nimimerkillä linpaaa!

-Linda

21 kommenttia:

 1. oi että, ihania kuvia linda! oot mielettömän kaunis :-)

  VastaaPoista
 2. smile is the best accessory people can wear

  ihana!

  VastaaPoista
 3. Haha "hyvä esimerkki on ruoka, siihen ei kosketa, ennen kuin siitä on räpsitty ne parikymmentä ruutua!" - kuullostaaa niin tutulta!!

  VastaaPoista
 4. Oi jee en malta oottaa mitä kaikkee kivaa keksitkään!:)

  VastaaPoista
 5. Näytät niin onnelliselta :) Ihania kuvia! Ja meidänkin pitää vihdoin nähdääää!!

  VastaaPoista
 6. Eikö oo ihanaa ku tulee kesä ja voi kunnolla toteuttaa kaikkia mahtavia kuvausideoita!!! :D Ja nää kuvat on aivan upeita kaunokainen :)

  VastaaPoista
 7. vau miten upeita kuvia ja ihana sinä! :) näistä kuvista välittyy niin ihana fiilis♥

  VastaaPoista
 8. Sulla on tosi upeita kuvia ja kiva blogi! :)

  http://sannamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Sanoit et sun kaverilla Emilialla on blogi niin voisikko linkata sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on linkki suoraan empun blogiin http://emlliacocochocolate.blogspot.fi/ :)

   Poista
 10. Aivan ihana blogi sulla, ja tyyli myös!! Olen tässä selannut edemmäs ja edemmäs, enkä malta lopettaa, hyvä että kävin kurkkaamassa kun anniina's diaryn kirppis postauksen kuvasta nimen löysin :)

  VastaaPoista