4/10/2013

TOUKOKUUSSA TAPAHTUU: Tampereen ihka eka muotikirppis!

TAMPEREEN MUOTIKIRPPIS

Nyt on tulossa jotain aivan mahtavaa - kuten ehdinkin jo blogini virallisilla facebook-sivuilla sekä blogin puolella vinkkailla. Mulla on nimittäin ilo kertoa teille kevään yhdestä himotuimmasta tapahtumasta, johon myös mut pyydettiin mukaan usean muun bloggaajan kanssa. 19. Toukokuuta Tampereen pakkahuoneella järjestetään ihka eka muotikirppis! Oletteko innoissanne? Mä ainakin oon!! Tapahtuma on suunnattu kaikille muodista ja second handista kiinnostuneille. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy ja se järjestetään Sunnuntaina kello 11-16.00. Halukkailla on myös mahdollisuus päästä myymään kaapeissa pyöriviä rättejään - mutta olkaa nopeita, sillä nopeat syö hitaat! Itse oon myös paikanpäällä myymässä ystäväni kanssa sekä kiertelemässä muiden pöytiä ;)

Muotikirppiksen takaa löytyy yhdeksän muodista ja tyylistä kiinnostunutta tiimiyrittäjää: Maiju, Petra, Sofia S, Mandi, Arlene ja Sofia K Projektitoimisto Poltteesta sekä Ida, Laura ja Minni Tuuma Creativesta. Tiimiyrittäjät ovat Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta. Muotikirppis on lähtöisin heidän omasta intohimostaan muotiin ja second handiin sekä halustaan luoda aivan uudenlainen tapahtuma tamperelaisille muodin harrastajille. Tytöt haluavat tapahtumallaan tuoda kaikki muodista ja trendeistä kiinnostuneet yhteen tekemään upeita second hand –löytöjä.

Jos olet kiinnostunut tulemaan myyjäksi, niin ilmoittautuminen alkaa perjantaina 19.4. Ilmoittautumisohjeet löydät tapahtuman facebook-sivuilta. Pöytävuokra on 28€ ja se sisältää 70x140cm kokoisen myyntipöydän. Myös kaverin kanssa voi ottaa pöydän puoliksi ;) Myyntipaikkoja tulee olemaan noin 60, joten muistakaa olla nopeita, sillä nopeat syö hitaat ;)

19.5 Pakkahuone kello 11-16.00! Nähdään siellä ;)
Lisätietoa tapahtuman omilta facebook-sivuilta. Olethan mukana?;)


-Linda

6 kommenttia:

 1. Hei jee sinäkin siellä!! :) 19.5 nähdään siis ;)

  VastaaPoista
 2. Tuonne on kyl pakko päästä tulemaan! :)

  VastaaPoista
 3. Arg, mua niin kismittää etten oo tiennyt koko kirppiksestä mitään ennen tätä viikonloppua! Noh, onneks sinne voi silti tulla ostoksille, vaikken myymään päässy enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Ne pöydät meni kyl tosi nopeeta! Onneksi tapahtumaan on rajaton pääsy ja se on ilmainen :)

   Poista