7/03/2013

Daytrip to Helsinki

lintsi 235
2013-07-002
Liivi H&M / playsuit H&M / kaulakoru Sheinside / laukku Guess (saatu blogin kautta, siitä lisää myöhemmin!)
lintsi 319
lintsi 011
2013-07-01 lintsi
1064685_383795755058662_304796150_o (2)
lintsi 087
lintsi 243
Tässä parisen kuvaa meidän viime sunnuntain päiväreissulta Helsinkiin. Itseasiassa tuota voi sanoa myös pariskuntapäiväksi. Me oltiin suunniteltu reissua jo pari kuukautta ja lyöty tarkka päivämääräkin lukkoon, mutta voiko olla paskempi tuuri kuin, että juuri silloin Helsingissä sataa vettä :D Eli me oltiin suunniteltu, että oltaisiin lähdetty viime lauantaina, mutta jouduttiin siirtää reissua - tosin lauantaina ei tiedetty, että siirrettäisiin reissua vain vuorokaudella, sillä asiat järjestyi, kuin itsestään ja heti sunnuntai aamuna lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä!

Mä olin odottanut tätä reissua tosi paljon, sillä en ole koskaan ennen ollut lintsillä ja oli mukava päästä taas Helsinkiin. Lisäksi matkaseura oli mitä parhain! Suurena plussana oli vielä se, että Helsingin Hietalahden torilla järjestettiin Suomen suurin blogikirppis, jossa oli mukana 35 Suomen suosituinta bloggaajaa. Me tosin satuttiin tuonne vähän huonoon aikaan, sillä just kun tultiin suurinosa ensimmäisen satsin bloggaajista oli jo myynyt kaikki tavaransa ja meillä oli aika niin tiukilla, ettei ehditty jäädä odottelemaan seuraavan satsin bloggaajia, joten lähdettiin tyhjin käsin ratikalla takaisin kohti keskustaa. Meistä olis ollut itsemurha lähteä ajamaan autolla Helsingin keskustassa ratikoiden seassa, joten jätettiin auto kiltisti lintsin läheiselle ilmaiselle parkkipaikalle ja pidemmät matkat tapahtui ratikalla. Olisitte nähnyt meidät, kuinka urpoja ja turisteja me ratikoissa oltiin :D Mulla oli itseasiassa tuona reissuna päällä kaksi eri asua, ensin maximekko ja sitten tuo Essin ihana playsuit. Maximeikon vaihdoin pois lintsille mentäessä, sillä luulin että sillä olis jotenkin huono mennä joihinkin laitteisiin, mutta jälkeenpäin ajatellen toi maxikin olisi toiminut sielä ihan hyvin :)

Takaisin kaupunkiin päästessä kierreltiin nopeasti parit kaupat, kuten Zara oli ehdoton pakollinen - tosin mitään ei tarttunut mukaan.. Sieltä sitten kiireessä syömään Manhattanille ja kohti Lintsiä! Kuten sanoin, mä en ole koskaan ennen ollut lintsillä ja mulla oli jotenkin aika suuret odotukset siitä. Mulla on jotenkin aina ollut semmonen kuva, että se on paljon suurempi kuin meidän Särkänniemi haha. No tämä osottautui vääräksi, mutta tykkäsin kyllä vuoristoradoista, sillä niitä oli sentään enemmän! Illalla lähdettiin sitten huristelemaan kohti Tamperetta ja koko porukka oli kyllä aika väsynyt, mutta reissu oli kyllä todella onnistunut!

-Linda

10 kommenttia:

 1. munkin on pakko päästä linsille! meiltä kotoa kävelee 5min sinne, mutta ei oo vaan tultu käytyä - johtuu ehkä tosta mun superlaiskasta poikaystävästä haha :-D ihania kuvia, tykkään niin sun tukasta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni sulla on kivan lyhyt matka!:D Kiitos paljon :)

   Poista
 2. miksi yhtistyöjutuista täytyy ilmoittaa ja miksi siitä pitää lukea tuollainen teksti tuolla sivussa? :o olen monesti blogeissa sitä ihmetellyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Asiakkuusmarkkinointiliitto on valmistellut luonnoksen ohjeistukseksi blogeissa toteutettavan mainonnan tunnistettavuudesta. Taustalla on jo pidempään jatkunut keskustelu aiheen ympärillä sekä kuluttajansuojalain säännökset."

   Eli lyhyesti sanottuna sääntöluonnoksen mukaan blogeissa pitäis vastaisuudessa varoittaa ja tiedottaa lukijaa selkeästi mainonnasta :) Sen takia monet blogit ovat alkaneet ilmoittamaan yhteistöistä selkeämmin postauksien yhteydessä sekä blogissa, jotta vältyttäisiin piilomainonnalta.

   Täältä pääset lukemaan luonnoksen: http://www.asml.fi/wp-content/uploads/Blogimainonnan_ohjeistusluonnos.pdf

   Poista
 3. Oi vitsi, ihan sika kiva asu!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta:) Toi playsuit on kyllä ihana, pitäis itekin tommonen saada!

   Poista
 4. Määkään en löytäny zarasta mitään!! Okei olin joku kuukausi sitten mut silti. Oikeesti ollaanko vaan liian vaativia vai onks se valikoima muuttunu?!?:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha musta tuntuu että ollaan aika nirsoja ;)

   Poista
 5. Harmi että sulla on alkanut tulemaan tosi paljo näitä yhteistyöpostauksia koska sun blogi oli juuri sen takia mun lemppari että tollaisia ei aluksi ollut kun aloin seuraamaan.. tietenkin itse päätät mitä mainostat ja on varmasti kivaa sekin että saa siinä samalla kaikkia kivoja vaatteita ja asusteita mutta tää on alkanu aika paljon valtaamaan blogeja nää yhteistyöt ylipäätään. No mutta ihana oot siltiki ja kauniskin :) pidätkö sun rusketusta yllä solariumissa vai käytätkö vaan itseruskettavaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sun kommentti on suorastaan mallikommentti niille, jotka eivät kykene kertomaan mielipiteitään asiallisesti! Kiitos mielipiteestäsi ja ymmärrän täysin teidän lukijoiden kannan yhteistöistä. Itse luen varmaan reilusti yli sataa blogia ja kyllä sitä alkaa hieman ärsyttämään, kun mainoksia on tungettu jokaiseen mahdolliseen paikkaan. Mutta mä en koe niitä yhteistyöpostauksia muiden blogeissa harmillisina, koska luen niitä itsekin mielenkiinnolla - se on eri juttu sitten, jos niitä alkaa olemaan aivan liikaa.

   Yhteistöitä tulee siis esiintymään täällä vastaisuudessakin, mutta harkitsen ne tarkoin :) Muistan kun innostuin ennen jokaisesta yhteistyöstä, mutta nykyään kun tarjouksia tulee enemmän niin osaa kieltäytyä niistä joiden takana ei koe haluavansa seisoa :)

   Mä käytän itseruskettavaa :) Kiitos paljon!

   Poista