7/23/2013

Juoksuranneke

2013-07-23 urheilu1
Juoksuranneke 17,90€ Stadium
urheilu 120
Tästä mä oon puhunut kauan ja nyt sain hankittua sen vihdoin, nimittäin juoksurannekkeen! Tuossa on lokero musiikkisoittimelle ja kiinnitys tapahtuu tarranauhan avulla. Hinta ei ollut todellakaan paha ja noita oli myös pinkkinä ja pienemmässä koossa. Mulla tulee käytettyä tätä aika harvoin juoksussa, ennen kun jalka on kunnossa, mutta tää tulee tarpeeseen pyöräilyssä ja salilla. Kuten oonkin joskus kertonut, niin oon melkein koko kesän pyöräillyt salille ja kuumalla kelillä musiikin kuuntelu on osoittautunut melkoiseksi ongelmaksi, sillä mun treenivaatteissa ei ole semmosia taskuja, johon mun Iphone mahtuisi ja jossa se pysyisi. Sen lisäksi mä kuulun niihin, jotka kantaa pakonomaisesti kännykkää kädessä myös salilla. Mutta nyt on ongelmat ratkaistu! Tosin kesä lähenee loppuaan, mutta silti tää tulee olemaan hyvä treenatessa ja muussa aerobisessa.

En oo vielä päässyt kokeilemaan tuota, koska pidän tänään välipäivää treenistä ja jouduin perumaan tältä päivältä kaverien näkemisenkin, sillä oon kipeänä. Toivotaan kuitenkin, että tää tästä paranee levolla ja teen juomisella, eikä mene pahemmaksi. Loppuviikosta on nimittäin tulossa pari todella tärkeää juttua, joita en halua missata. Latailin muuten eilen yöllä kaikkia erilaisia urheiluappseja Iphoneen ja ajattelin jakaa pari mieluista myös teille. Jos ette jaksa ladata kaikkia, niin tsekatkaa edes lihavoidut ;) Ja jos tiedätte itsekin jotain hyviä, niin kommenttiboksiin vaan!

Urheiluappseja älypuhelimeen: 
SportsTracker, Running, Heia Tracker, Fitness Point
Calories, BurnCalories, CalorieBurned
Strava Cycling
SOC
Muuta - Juoksu/SOC  osoitteesta stadium.fi


-Linda

15 kommenttia:

 1. Siis saitko ton ilmaseks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, tämä ei ole yhteistyö postaus :) Jos olisi, niin tekstissä lukisi se suoraan ja tunnisteissa olisi yhteistyö.

   Poista
 2. Vooooi Linda ilmotteleppa millon sulle sopii, että mennään sinne kuvaileen :D Koita parantua!

  VastaaPoista
 3. Mikä kamera sulla on!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon EOS 450D ja nää kuvat on otettu 50mm :)

   Poista
 4. Ei vitsi toi näyttää kivalle!! Pitää varmaa itekki hankkii tollain :)

  VastaaPoista
 5. eikö toi purista kättä? siis ku urheilee , ni jos laittaa liian löysälle ni se irtoo ja tiukalla puristaa, vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se purista jos pistää sopivalle niin että pysyy :) sitä saa kato säädellä ite!

   Poista
 6. herranjumala mikä hinta! 17,90e tollasesta muovinpalasta? :D kysyin poikaystävältäkin et paljonko maksaisit tosta ni se sano et 5e. mun mielestä on todellakin paha hinta vaikka onkin varmaan kätevä. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noi on teijän mielipiteet :) Kyllä musta toi on kohtuullinen hinta siihen verrattuna, kuinka paljon tota tuun käyttään :D Kaikki on erilaisia :)

   Poista
 7. Mahtuiskoha samsung galaxy s2 tohon juoksurannekkeeseen?:)

  VastaaPoista