7/05/2013

Laukkurakkautta

Postaus on toteutettu yhteistyössä Fashionstore.fi:n kanssa.laukku' 0512013-07-05 laukku'
Viikko sitten sain postiin paketin Fashionstore.fi:ltä, josta paljastui tämä käsittämättömän ihana Guessin laukku, jonka sain yhteistyön merkeissä valita. Koska mulla ei ole juuri nyt vakituista työtä, niin mä en myöskään ole kokenut tarvitsemani ostaa kalliita merkkituotteita, vaan käytän rahani muuhun tarpeelliseen. Asia olisi tietenkin eri, jos mulla olisi työ, josta jäisi sen verran mukavasti ylimääräistä rahaa, että tämmöisiä voisi ostaa. Joten te voitte arvata kuinka hihkuin innosta tämän saadessani! Kuten oonkin sanonut, niin mä seison kaikkien yhteistöiden takana ja valitsen ne harkiten. Useita nämä voivat ärsyttää, mutta musta tämmönen on parempi, kuin se että blogi on täynnä ärsyttäviä mainoksia, jotka pilaavat blogin ulkoasun.

No mikä sitten on Fashionstore? Se on huippumuodin kotimainen verkkokauppa, josta löytyy merkkeinä mm. Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Liu Jo, Ray Ban & Dolce&Gabbana. Verkkokaupasta löytyy mm. vaatteita, asusteista, kenkiä, laukkuja ja kosmetiikkaa sekä naisille että miehille. Verkkokaupan tuotteet ovat hieman halvempia, kuin myymälöissä, mutta myynnissä olevat tuotteet ovat silti uusimpien sesonkien tuotteita. Outlet-puolella taas voi tehdä edellisien sesonkien löytöjä. Tärkein sanomani kuitenkin on, että verkkokaupassa on juuri nyt käynnissä mahtava kesäale, nimittäin alennuksia on jopa -40%:lla! Hyvä esimerkki tästä on saamani laukku, jonka normaalihinta oli 185€, mutta -30% alennuksella se on verkkokaupassa nyt 129€. Eli jos jotkut teistä pähkäilevät uuden merkkilaukun ostamista, niin suosittelen käymään ensin Fashionstoren antimet läpi! Kesäaleen pääset tästä. Toimitusaikakin on vain 1-3 päivää, joka sisältää ilmaisen palautuksen.

Rekisteröitymällä myös Fashionklubiin, saatte pysyvän 5% edun kaikista tuotteista sekä osallistutte samalla arvontaan, jossa pääpalkintona on 2000 euron arvoinen lahjakortti. Tuotepalkintojen lisäksi he arpovat shoppailureissun kahdelle sisältäen Guess-lahjakortin sekä yöpymisen Radisson Blu Plaza -hotellissa! Kuulostaa hyvältä, eikö?;)

Mä niin rakastan tuota laukkua!

-Linda

8 kommenttia:

 1. Vau, se on todella kaunis ja ihanat värit!

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. äää täydellinen! täällä yks kateellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi varmaan toista kertaa arvata tuliko tosta mun lempparilaukku haha :)

   Poista
 3. aivan ihanaihana laukku!!<3 guess on yks mun lempimerkeistä se tekee niin söpöjä asusteita ja laukkuja varsinkin

  VastaaPoista