7/25/2013

Vanha tulitikkutehdas

tulitiukku 169mulan2
tulitiukku 250hei
tulitiukku 043huiTÄÄ
Takki Only / pitsimekko H&M / kaulakoru Sheinside / kengät Spiritstore
2013-07-24 tulitiukkujeetulitiukku 341helou Olo tuntui tänään jo paljon paremmalta (eli se teen ylenpalttinen lipittäminen taisi kannattaa haha) joten käytiin Essin kanssa kuvailemassa päivän asut vanhalla tulitikkutehtaalla. Okei nyt kun kurkku tuntuu taas herkältä ja olo jälleen kuumeiselta niin miettii, että ehkä ei olisi kannattanut, mutta kyllä sieltä pari hyvää otosta saatiin kuva-arkistojen kätköön. Siitä taitaa olla kolme kesää, kun viimeksi kävin tuolla kuvailujen merkeissä ja täytyy sanoa, että toi rakennus näyttää hajoavan käsiin :D Kokoajan pelotti että kohta räsähtää jotain päälle. Joku oli myös päättänyt vääntää tonne kattokerroksen portaikkoon aika muikeet paskat. Kaiken lisäksi kaksi luultavasti meidän ikäistä jätkää päätti sitten sylkeä meijän päälle pariin otteeseen. Siis miettikää! Mikä hitto ihmisiä vaivaa? Siinä lensi multa parit ärräpäät, kun Essi sai hiuksiinsa osan toisen jätkän syljistä. Ei kehtaneet pojat katsoa edes silmiin, kun tuolta lähtivät. 

Nojoo, eipä siitä enempää! Mua jänskättää hirveesti huominen, sillä käppäilen huomenaamuna Aamulehden toimitukseen ja sielä mua ja toista bloggaajaa odottaa toimittaja sekä kameramies ja meitä haastatellaan Aamulehdeltä ilmestyvään Harrasta & luo - liitteeseen, johon kirjoitetaan juttua valokuvaus- ja bloggausharrastuksesta. Tuo siis ilmestyy Elokuussa ja varmaan kuvailen sen sitten tänne blogin puolelle kuten edellisenkin lehtijutun. I'm so excited! Täytyy yrittää mennä aikasin nukkumaan, vaikka mulla nyt onkin unirytmi päin pyllyä, mutta kai sitä pitää edes yrittää, jotta oon huomenna tikissä haha. Heipat!

-Linda

23 kommenttia:

 1. hurjan hienoja kuvia! aika kyseenalainen paikka toi tulitikkutehdas, mutta siistit kuvauspuitteet ainakin :D! Täytyykin jäädä venaileen aamulehtee, vähänkö hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kyllähän tuo on, mutta kuvauspaikkoja kyllä löytyy;) Joo pistelen tänne siitä sitten:)

   Poista
 2. upeita kuvia ja siistii toi ammulehden juttu:)!

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia :) Tuntuu, ettei jotkut ihmiset vaan osaa käyttäytyä :(

  VastaaPoista
 4. Tosi upea kuvauspaikka toi tulitikkutehdas! Ja ihana asu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja se on kyllä mielenkiintonen paikka!

   Poista
 5. Oisko ollu jotain piripäitä xo

  VastaaPoista
 6. Hih, aika hauskaa kun käytiin tuolla n kuukausi sit kuvaileen niin mullakin oli valkoinen pitsimekko päällä :D ja sillonkin siellä oli kyllä tosi erikoista porukkaa.. mut ihania kuvia saitte! :)

  VastaaPoista
 7. aa, aivan upeita kuvia! mutta aika pelottavan kuulonen meininki tuolla, huh :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!:) Joo saa olla kyllä vähän varuillaan :D

   Poista
 8. upeita kuvia ja aivan ihana asu!! :)♥

  VastaaPoista
 9. Voi etä mikä asu! Noi kengät on niin AH ♥

  VastaaPoista
 10. Toi asu on unelma ja kuvat myös todella onnistuneita! :)

  VastaaPoista
 11. Kivoja kuvia, tulitikkutehdas on kyl magee. Pitkään pitänyt itekin mennä sinne kuvailemaan, mutta enpä oo saanut aikaiseksi. Täytyykin nyt vihdoin tehdä se kunhan palaan Treelle. Hauska löytää kivoja tamperelaisia blogeja, jostain syystä niitä on jotenkin aina kivoin lukea :)

  VastaaPoista