8/30/2013

Mart of China.com

Desktop1
Desktop
Kaikki kollaasien kuvat ovat otettu Mart Of China:n nettisivuilta.

Kesä on virallisesti ohi ja syksy häämöttää ovella. Mun mielestä syksyssä parasta on kerrospukeutuminen, kauluspaidat, suuret lämpimät neuleet ja neuletakit, sukkikset, shortsit, bootsit, nahkatakit, suuret kaulahuivit ja pipot. Kaikista eniten mua kuitenkin inspiroivat suuret ihanat neuleet, kuten varmaan kollaasien kuvista voi päätellä. Syksy antaa myös hyvän syyn pieneen laiskotteluun - on ihana kääriytyä vilttiin, sytyttää muutama kynttilä ja uppoutua rauhassa lempparikirjaan tai istuskella kahvilassa ja nauttia kuumasta kaakaosta ihanien ystävien kera. Vaihtoehtoja on monia!

Alkulörpöttelyt sikseen ja asiaan. Tämä postaus käsittelee uutta verkkokauppa löydöstäni, jonka haluan esitellä myös teille, nimittäin Mart Of China.com. Jos kukkarot on kireällä ja olet materialisti, niin tämä paikka on sulle. Verkkokaupasta löytyy niin naisten kuin miestenkin vaatteita aivan pilkkahinnalla. Sen lisäksi naisille löytyy suuri määrä mm. upeita ja halpoja kenkiä, laukkuja ja koruja sekä korujen toimitus on ilmainen. Mä oon löytänyt tuolta valtavasti kaikkea ihanaa ja tekis mieli kotiuttaa kaikki! Etenkin kengät on tämän verkkokaupan plussapuoli, sillä valinnanvaraa löytyy niin valikoimassa kuin kenkien koissa. Itselläni on 35 kokoinen jalka, joten tällä kertaa kenkien koko ei tuota ongelmaa, vaan se valinnanvaikeus ;)

Kaikkien kuvakollaasien kuvat on napattu verkkokaupan nettisivuilta myytävistä vaatteista. Oli vaikea päättää mitkä kuvat kollaaseihin laittaa, sillä valinnanvaraa on paljon. Käykäähän tsekkaamassa, lupaan että ette pety!

Desktop-001
 -Linda

18 kommenttia:

 1. apua mikä paikka! Tekis mieli heti laittaa tilaus menemään, mutta vähän epäilyttää mahtaakohan olla luotettava pulju? Ootko ite aikasemmin tilannu/tilaamassa ja ootko kuullu huonoa kommenttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole valitettavasti vielä kokemusta kyseisestä nettikaupasta, sillä mä en ole vielä tilannut tuolta. Saatan kuitenkin tulevaisuudessa tilata, kun opettelen käyttämään pay palia! Lisäksi saatan myös tulevaisuudessa saada tuolta jotain vaatteita yhteistyön välityksellä.

   Googlasin uteliaisuudesta ja huomasin, että aika moni bloggaaja on tehnyt tai tekee kyseisen nettikaupan kanssa yhteistyötä - Mm. Life of Silja ja Erika C. Siljan postauksen kommenteissa joku kyseli kokemuksia ja Silja antoi positiivisen kuvan yhteistyön kautta saaduista jutuista. Kumpanakin kertana hänellä kesti toimituksessa 4 päivää ja laatu oli hyvä hintaan nähden.


   Yritin googlettaa kokemuksia tilaamisesta mutta en löytänyt :( Mutta kerron heti itse oman kokemukseni kun on mahdollista :) Luotettavuutta mun on kuitenkin vaikea taata ennen kuin olen itse tuolta jotain tilannut. Mutta mä vahvasti uskon, että kun niin moni bloggaaja on tarttunut tähän mukaan niin tuskin tuo epäluotettavakaan on :) Nettikaupan omilla facebook-sivuilla on myös 239 840 tykkääjää eli sekin kertoo jo paljon :)

   Poista
 2. Oletko siis itse tilannut tuolta aikaisemmin? Kiinnostaa lähinnä, että onko paikka luotettava kun valikoima hintoineen tuntuu olevan liian hyvä ollakseen totta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkaa vastaukseni ekalle anolle :)

   Poista
 3. Onko tää luotettava tilauspaikka jos ei omista PayPalia? Eli siis jos verkkopankilla maksaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtään osaa vastata tuohon. Lukase ensimmäiselle anonyymille vastattu kommentti :)

   Poista
 4. Jee vähän kiva, ootko ite jo tilannu tuolta jotain tai laittanu tilauksee? :)

  VastaaPoista
 5. Mistä sä katoit että toi postitus olis ilmainen?? Käytin just jonku kaks tuntia innokkaasti shoppaillen huomatakseni lopuksi postikulujen arvoinnissa että postitus olisi tullut maksamaan joku 5 tuotetta -.- Jäi nekin ihanuudet sitten tilaamatta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuola sivun kulmassa lukee free shipping, mutta huomasin vasta nyt, että ne koskevatkin vain koruja :( Olisi pitänyt katsoa mitä linkin takaa löytyy eikä tehdä omia nopeita johtopäätöksiä.. Pahoittelen suuresti mokaani!:(

   Poista
 6. Onko postitus ihan ihan oikeesti ilmainen :o!?Jos tosiaan on niin aloitan nettishoppailut samantien :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen mokaani, toimitus on ilmainen vain koruissa :(

   Poista
 7. Teetkö yhteistyötä tän kyseisen liikkeen kanssa kun postauksen tunnisteissa lukee yhteistyö?

  VastaaPoista
 8. Miten voit suositella tätä jos sulla ei kuitenkaan ole minkäänlaista kokemusta kyseisestä kaupasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukaseppa tämä lause uudelleen, jonka postauksestani otin:

   "Tämä postaus käsittelee uutta verkkokauppa löydöstäni, jonka haluan esitellä myös teille, nimittäin Mart Of China.com."

   Onko tuo sinusta suosittelua?:) Itse postauksen kirjoittajana voin sanoa, että tämä postaus ei ole verkkokuapan suosittelu, vaan esittely (kuten tuossa ylemmässä lainauksessa selvästi sanon). Suosittelulla ja esittelyllä on eronsa! Mä ajattelen sen niin, että suosittelun voi kirjoittaa vasta, kun kyseisestä verkkokaupasta on jotain kerrottavia kokemuksia. Suosittelun kerron, jos ja kun tulen saamaan kyseiseltä verkkokaupalta jotain tuotteita. Niistä voin kertoa pelkästään tuotteiden laadun sekä kuinka kauan toimitus kestää. Paremmat omakohtaiset kokemukset voin kertoa vasta, jos ja kun tulen tilaamaan kyseisestä paikasta itse. :) Eli tämä postaus on vasta verkkokaupan esittelyä, jossa kerron teille verkkokaupasta, jossa on halpoja ja hienoja tuotteita.

   Poista