10/26/2013

I love second hand shopping vol.2

ruutu 020
Vaalea tekomokkatakki 3€ 2nd hand (H&M)
ruutu 103
kenhät 007
Mustat nahkabootsit 2,5€ 2nd hand (Seppälä)
 
Heippa hei taas! Oon päättänyt raivata blogissani tilaa kirppislöydöille ihan oman postauksensa otsikon kera I love second hand shopping, koska te ihanat lukijat ootte yllättävän paljon pitäneet näistä postauksista ja niin pitää tämä kirppishirmukin! Multa kysytään usein mitkä ovat Tampereen parhaat kirppikset ja missä itse käyn, joten kerrataan vielä. Tampereen parhaita kirppiksiä on hankala sanoa, sillä en ole käynyt todellakaan kaikkialla, mutta itsellä tulee käytyä eniten Radiokirppiksellä ja Bonuskirppiksellä sekä silloin tällöin Tarinassa. Tällä kertaa löydöt tuli tehtyä Bonuskirppikseltä ja halvalla päästiin!
   Kirppiksiltä voi tehdä yllättävän onnistuneita löytöjä ja tällä kertaa mun löydöt tuli tehtyä syksyn ja tulevan talven varalle. Mun on koko syksyn pitänyt ostaa uudet mustat nahkabootsit, joissa on hieman korkoa, koska edelliset alkavat olla sen verran kesyssä kunnossa. Oon kuukauden kierrellyt kaupoissa vertailemassa mieleisteni nahkabootsien hintoja ja halvimmat olisivat lähteneet 30€. Viime viikolla kuitenkin tuuri tarttui peliin ja yllä olevat nahkabootsit osuivat silmääni Bonuskirppiksellä. Hinta oli uskomattoman halpa, mutta kantalaput mennyttä. Nappasin kuitenkin bootsit mukaani, sillä päätin kokeilla tuuriani ja käydä uusimassa kantalaput suutarilla. Tampereen asematunnelissa sijaitsevassa suutarissa korkolappujen vaihto on vain 8.5€, mutta koska bootsien kannat olivat hieman vaikeampi tapaus suutari otti kantalappujen uusimisesta 10€, joka oli ihan ymmärrettävää. Suutari loihti kengistä kuin uudet kiilotusta myöten ja loppujenlopuksi uudenveroisille bootseilleni hintaa kertyi vain 12,5 euroa. Kannatti siis olla ostamatta uusia kaupasta 30 eurolla.
   Mokkatakilla on myös oma tarinansa. Pari viikkoa sitten katselin samantyylistä H&M:stä, mutta en raahtinut ostaa sitä - olihan hintaa yli 50€.. Bonuskirppikseltä nappaamani kuvissa näkyvä yksilö oli haiseva ja likainen, mutta pesun jälkeen siitä tuli kuin uusi. Lisäksi otin takin edessä olevat napit pois ja takki sai aivan uuden rennon ilmeen. On muuten pirun lämmin! Ja tämäkin vain 3 eurolla.

Minkälaisia löytöjä te muut kirppishirmut olette tehneet viime aikoina?:)

-Linda

7 kommenttia:

 1. mulla on kamala kirppishimo, eikä tällaset ihanat kirppislöytöpostaukset auta yhtään :Dd mutta tosiaan, varmaan puolet mun vaatteista on hankittu kirppikseltä haha :D ihana muuten tuo takki, en ennen oo pitänyt tuollaisista mutta nyt jotenkin lämpenin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hei mulla nykyää aika sama tilanne, nimittäin nykyään tulee harvemmin ostettua kaupasta ;D

   Poista
 2. Eivitsi kuinka ihana takki ja kengät, voisin ottaa molemmat heti! kuolen... Just tänään kävin kirppiksellä ja haluan takasin ku luin tämän :-D kirppikseltä löysin vihdoinki boyfriendfarkut, neljällä eurolla :-D ! hädin tuskin enää osaa ostaa mitään normikaupoista kun kaikki on niin 'kallista' .... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!:D Voi että, halvalla kyllä pääsit! Mäkin oon yrittänyt bongailla vaaleita reikäsiä boyfriendfarkkuja, mutta vielä ei ole onnistanut. Tuntuu että nykyään ostan enemmän kirppiksiltä kuin kaupoista joten mustakin tuntuu että kaupoissa kaikki on kallista kun on tottunut tekee näitä löytöjä :D

   Poista
 3. Eilen tuli itsekin käytyä kirppiksellä ja mukaan tarttui valkoinen karvaliivi 8 eurolla ;) kyllä noi Tampereen kirppikset on sit kivoja kierreltäviä :) Ihania noi sunkin löydöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin löysin jonkin aikaa sitten karvaliivin 8€! hyvä löytö ;) niin kyllä on:)

   Poista
 4. Siis oikeesti tuo sun takki on ihan jumalaton löytö 8--0 !!

  VastaaPoista