10/06/2013

New sweater from Choies


Lovely sweater from here!

neule 0522013-09-25 neulechoes
Sweater Choies / backpack Chicnova / scarf Cubus

Heippa vaan ja ihanaa sunnuntaita! Nyt ei kirjottaminen tunnu nappaavan, joten olen nopea. Kulunut viikko meni taas yhdessä hujauksessa ja ensi viikolla vastassa on koeviikko. Viikonloppuna tuli juhlittua ihanien kavereiden kanssa ja lauantaina tätä mimmiä odotti Antonin luona romanttinen kynttiläillallinen hyvän musiikin kera. Pieni hiljaiselo on johtunut kahdesta syystä; mun kone takkuilee ja mulla ei ole ollut yksinkertasesti aikaa. Mulla on hirveesti rästihommia blogin kanssa, joten yritän toteuttaa niitä parhaani mukaan ja palata normaaliin postaustahtiin.

Pari viikkoa sitten sain valita uudelta yhteistyökumppaniltani Choies:lta yhden tuotteen heidän laajasta valikoimastaan ja lopulta päädyin tähän ihanaan neuletakkiin. Valinta osottautui oikeaksi, sillä neuletakki on todella lämmin ja mukava päällä - tekis mieli kietoutua tohon päivästä toiseen haha. Lisäksi oon tosi tyytyväinen neuleen pituuteen, juuri sopiva. Choies:n valikoimasta löytyy sekä miesten että naisten vaatteita ja toimitus on ilmainen. Lisäksi rekisteröitymällä ja tiedot täyttämällä saat $10+$5 shoppailurahaa - ei huono alku!;) Nyt on pakko lopettaa lörinät ja mennä laittaa tätä pärstää vähän parempaan kuntoon illan treffejä varten, joten tsau!

-Linda

6 kommenttia:

 1. Mitä lukiota sä käyt?:)

  VastaaPoista
 2. Oi toi neule on superihanan näköinen ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan muhkean näköinen tuo neule ! :) Se on kyllä aina iso plussa, jos on ilmaiset toimituskulut, koska ei oikein ikinä raaski tilata, jos ei ole täysin varma oikeasta koosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on! Ja tuola on vielä hyvä kun saa $15 shoppailurahaa kun rekisteröityy ja täyttää tiedot! aika hyvä alennus jo kun postareita ei ees oo:)

   Poista