10/07/2013

There is no elevator to success, you have to take the stairs.

kaffeeta 133kaffeeta 017
2013-10-06 kaffeeta1
Jacket Sheinside / Sweater 2nd hand / Bag Lindex / Boots Footway / Hat FrontRowShop
kaffeeta 007
kaffeeta 152
kaffeeta 013
Tässä sunnuntai-illan asua, olkoos hyvät. Ilta meni mukavan nostalgisissa tunnelmissa nähdessä ihanaa Vilmaa. Siinä tuli taas istuskeltua muutama tunti Cafe Europassa juoruten viime aikojen tapahtumista ja räpsittyä parit asukuvat Tampereen yössä. Harmi vaan kun kaikki katuvalot eivät olleet käytössä tietöiden vuoksi. Mua hirvittää kulkea tyhjillä ja pimeillä kaduilla illalla, koska oon niin vainoharhainen haha. Kattelen aina sata kertaa taakseni ja tuntuu että tuun vielä vainoharhasemmaksi mitä useammin taakseni katson. Ehkä ei pitäis töllöttää niin paljon kauhuleffoja tai trillereitä. Asiasta toiseen, ihanaa huomenna on vapaapäivä :3 Sweet dreams ihanaiset ja mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!

-Linda

6 kommenttia:

 1. Mua jotenkin häiritsee kun joka postauksessa on sana haha. Kirjoitat lauseen ja perään haha ja joskus se jopa toistuu monta kertaa samassa postauksessa:D muuten sun blogis on kyllä kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiekkö oon itekin huomannu tota ja yrittäny vähentää samalla kun oikoluen postaukset ja muokkailen tekstiä!:D Kiitos kuitenkin, mukava kuulla :)

   Poista
 2. Ihanku jostain pariisista! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. toi asu sopii sulle tosi hyvin, mut ikinä en vois itteni päälle kuvitella :)
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista