11/30/2013

Glitterin bloggaajapikkujoulut

glitter 067
glitter 265
glitter14
Kuva Majn blogista
glitter 183
Oli ihana päästä jutulle ja tutustumaan hieman paremmin Mansen bloggaajiin yhteisen tilaisuuden johdosta! Kuvassa vasemmalta oikealle Magicpoks blogin Maj, 365 days with Ida ja Curiouser & Curiouser blogin Noora:) Ei voi muuta sanoa kuin, että ihania mimmejä jokainen!
glitter 061
Tarjoilusta löytyi mulle jotain aivan uutta, nimittäin luomulimua Bionadelta! Eikä tuossa ollut valittamisen aihetta ;)glitter 290glitter 128
Mitä Ida ja Maj valitsi Glitterin lempparijutuikseen? Ota selvää Idan lemppareista täältä ja Majn täältä!
glitter 158
Tsekkaa myös mitä Noora valitsi Glitterin lemppareikseen, postaukseen pääset tästä!
glitter 314
Siinä toinen meikän lemppareista ;)glitter 282
glitter 174
Siitä vuoden päheintä jouluhattua pikkujouluihin ;)
2013-11-27 glitter
Tässä parempaa kuvaa illan asusta ja tuotteista, jotka saimme mukaan lähtiessämme :) Lumenen ripsari pääsi asap käyttöön, sillä edellinen veteli viimeisiään ja tuota ei voi muuta kuin kehua. Samat sanat myös BB-seerumista, joka lupaa kaunista ihoa kapseloidun C-vitamiinin avulla, pitää ihon mattapintaisena ja supistaa ihohuokosia. Oon käyttänyt tota vasta pari kertaa ja iho tuntuu jo nyt ihanan heleältä!
glitter 451
Saimme jokainen valita kaksi vapaavalintaista tuotetta ja nämä ihanuudet lähti mukaani vaikean harkinnan jälkeen! Olin kiljua riemusta huomatessani Glitterissä kultaisia kelloja, sillä mun oli pitänyt hankkia sellainen jo viikko sitten alesta, mutta ne kellot olivat päässeet loppumaan - joten tämähän osui paremmin kuin nappiin ;)
glitter 336glitter 299Viime keskiviikkona Helsingin, Turun ja Tampereen Glittereissä vietettiin bloggaajien pikkujouluja. Kun sain kutsun sähköpostiini hypin riemusta - viimein Tampereellakin järjestetään jotain blogijuttuja! Tuntuu että kaikki lanseerausbileet ja avajaiset ovat aina olleet Helsingissä, joka onkin toisaalta ihan ymmärrettävää, mutta meidän muualta tulevien on vaikea lähteä kesken viikkoa toiselle puolelle Suomea, jonka suurimpia ongelmia ovat matti kukkarossa tai arjen kiireys. Siksi olisikin mahtavaa jos kaupungeissa järjestettäisiin omat tapahtumat ja tilaisuudet - näin paikalle olisi helpompi ilmestyä ja saman kaupungin bloggaajat pääsisivät paremmin verkostoitumaan toisiinsa. Toivon ja uskon asiassa tapahtuvan muutosta, nimittäin on rikkaus päästä tutustumaan kanssabloggaajiin ja mukaan mahtaviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin - kuten oli keskiviikkonakin! Koskikeskuksen Glitterin porukka oli onnistuneesti järjestänyt tilaisuutta varten pikkupurtavaa ja pientä ohjelmaa. Tunnelma oli kaikin puolin todella lämminhenkinen ja oli ihana tutustua paremmin Mansen tyttöihin!:) Mä olin koko illan suupielet hymyssä ja se on vaikuttanut mun koko viikkoon positiivisesti. Tämmösiä ehdottomasti lisää!! Lämmin kiitos vielä Glitterin porukalle ja ihanille Mansen tytöille!:)

-Linda

14 kommenttia:

 1. Voi että kuulostaa ja näyttää ihanalta! Oli varmasti kiva ilta <: Ja niin totta tuo mitä sanoit, tuntuu, että kaikki on aina helsingissä...onneks välillä noinkin!
  Peeäs, aika täydellinen tuo kello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli todella mukava ilta!:) Niimpä onneks tähän näyttää pikku hiljaa tulevan muutosta ;)

   Poista
 2. Oi vitsi kuin ihana toi kello! Paljonko sillä on hintaa? :)

  VastaaPoista
 3. Molemmat aivan ihania mitä valitsit! <3 minkä hintanen oli kello ja koru? :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näkönen ilta! Voisin molemmat noista sun suosikeista itellekki ottaa. ;)

  Picture Me

  VastaaPoista
 5. mä olen käynyt itkemässä tuon samaisen korrun perään niin monta kertaa glitterissä! haluaisin sen hopeisena ja se on niiiin ihana ! :D

  On My Way

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi sua<3 Se on kyllä todella kaunis<3

   Poista
 6. Vitsi miten nättinä oot ollu Linda! :-)

  VastaaPoista