11/06/2013

Kauneussalonki Zarah

Muistatte varmaan kesän aikaisen postauksen, jossa kerroin käyneeni ensimmäisen kerran värjäyttämässä kulmani ja ripseni kauneussalonki Zarah:ssa yhteistyön merkeissä? Jos ette muistaneet tai tienneet, niin muistin virkistykseksi suosittelen käymään lukasemassa tämän postauksen, jossa on mukana myös ennen ja jälkeen kuvat! :)
   Kävin nimittäin taas pari viikkoa sitten värjäyttämässä kulmani ja ripseni onnistuneesti Saran käsittelyssä ja napsimassa kuvat uusista tiloista. Musta tuntuu, että en uskalla luottaa värjäystä ja nyppimistä kenenkään muun kosmetologin vastuulle, koska Sara loihtii mun rehottavista kulmista aina täydelliset ja ripsetkin saavat mukavasti väriä! Tottakai väriä jää aina kulmia värjätessä vähän ihoon ja silloin ei kannata pelästyä hetkellistä tummaa lookkia. Itse oon varannut ajan yleensä silloin, kun tiedän että en ole menossa saman iltapäivänä mihinkään. Värin jääminen ihoon on ihan normaalia ja on lähtenyt mulla yleensä perusteellisella kasvojen pesulla tai vaseliinilla. Mun tarkoitus ei ole kuitenkaan vain selittää rehottavista kulmistani, vaan halusin infota teitä Tamperelaisia ja Ylöjärveläisiä Kauneussalonki Zarah:n mukavista tarjouksista! Ensin kuitenkin pientä infoa kauneussalonki Zarah:sta ja suloisesta Sarasta uusien kuvien kera!
zarah 009zarah 003
zarah 006
zarah 030
Kauneussalonki Zarah on ollut toiminassa vuodesta 2012 lähtien ja Sara avasi kauneushoitolan ensin Tampereen Lamminpäähän, jonka jälkeen hän siirtyi Ylöjärven keskustaan, jossa Zarah sijaitsee Parturi-kampaamo Hiuspisteen yhteydessä aivan Ylöjärven keskustan kupeessa. Sara on koulutukseltaan SKY-kosmetologi ja hän on lisäkouluttautunut ripsipidennyksillä ja kestopigmentoinneilla.
   Sara tarjoaa monipuolisesti ihania hoitoja koko vartalolle, kuten: kasvohoito, vartalohoito, jalkahoito, manikyyri, hieronta, sokerointi, kulmien muotoilu, ripsienpidennykset, meikkaus ja kulmien- sekä ripsien värikäsittelyt. Lisäksi Sara on laajentanut palveluitaan myös kulmakarvojen sekä ylä- ja alarajauksien kestopigmentointiin. Kauneussalonki Zarah:n hoitoihin ja tuotteisiin pääset tästä ja hinnastoon tästä. Jos olet kiinnostunut kulmien kestopigmentoinnista tai ripsienpidennyksistä niin nettisivuilta ja virallisista Facebook-sivuilta löytyy ennen ja jälkeen kuvia. :)
   Kauneussalonki Zarah sijaitsee Mastontie 2, 33470 Ylöjärvellä ja on auki ma-pe klo 10-17 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan sekä lauantaina sopimuksen mukaan. Ajanvarauksen voit tehdä numerosta 040 0877454. Sara sai 1.9.2013 kauniin tyttövauvan, jonka vuoksi hän ottaa asiakkaita vastaan klo 16.30 alkaen, paitsi viikonloppuisin.

Kauneussalonki Zarahin tutustumistarjoukset
Timanttihionta 59€ (67€)
Täydellinen Jalkahoito 45€ (55€)
Isänpäivän kunniaksi Äijäkasvohoito 45€
 
Marraskuu
Ripsipidennykset 75 € (100 €)
Kestopigmentointi - 20 %, voimassa 31.12.2013
 
 -Linda

3 kommenttia:

  1. haha mikä sattuma että satun ite oleen tossa samoissa tiloissa olevassa parturi-kampaamossa työharjottelussa :D selasin blogeja ja sit tuttu huone iski silmään kuvissa!

    VastaaPoista
  2. Kiva nähdä tuttuja naamoja! ;) Sara samalta paikkakunnalta kotoisin kuin minäkin! Oonki aattellu mennä testaamaan :)

    VastaaPoista