12/25/2013

Lounasvinkki kiinalaisen ruoan ja sushin ystäville

kuviaaahh 213
kuviaaahh 155
kuviaaahh 196
   Nyt kaikki Tamperelaiset kuulolle, sillä mulla on teille kiinalaisen ruoan ja sushin ystäville mahtava lounasvinkki! Nimittäin käytiin Essin kanssa parisen viikkoa sitten piristämässä koeviikkoa lounaalla Kiinalaisessa ravintolassa Golden Unicornissa, joka sijaitsee aivan Tampereen keskustan kupeessa. Golden Unicorn on ollut mun uusi tuttavuus vasta parisen kuukautta eikä mulla olisi tullut käytyä siellä, jollei Anton olis mua tuohon ravintolaan tutustuttanut. Siitä hetkestä lähtien tuosta on tullut mun yksi lemppariravintoloista ja lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan minkälaista ravintolan lounas oikein on!
   Lounas sisältää 11 lämmintä ruokaa, keiton, salaatin ja teen/ kahvin vain 8,80 eurolla. Tämä lounas oli kuitenkin poikkeus, sillä tällä kertaa mukana oli kaiken muun lisäksi myös kahdenlaista sushia ja tämä kaikki tuli maksamaan vain  9 euroa! Tämä poikkeus lounas on kuitenkin ravintolassa vain tiettyinä päivinä pari kertaa viikossa ja ne päivät ovat katsottavissa näppärästi kännykään ilmaiseksi ladattavalla Huvi.info -sovelluksella kohdasta lounas > Golden Unicorn. Sovellus kokoaa näppärästi yhteen myös muut Tampereen kuppilat, kahvilat ja ravintolat, josta on nopeasti katsottavissa kaikki Tampereen tapahtumat, lounaat ja tarjoukset! Kätevää vai mitä! Onko teille muille Tamperelaisille Golden Unicorn jo tuttu paikka?:) Hassua että löydän tieni vasta nyt kyseiseen ravintolaan, sillä se on ollut pystyssä jo pitkän aikaa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?;)

P.S. Ravintolan take away listalta saa kaiken -50% ja ollaankin käytetty Antonin kanssa tuota tarjousta useamman kerran hyödyksi hakemalla naudanlihaa chilikastikkeella, jota suosittelen lämpimästi! Take away annokset on pakattu hyvin ja annokset ovat riittävän suuret. Mä oon jaksanu yleensä yhestä annoksesta vaan puolet ja lopun oon jättänyt sitten illaksi!

-Linda

6 kommenttia:

 1. Hehe hauskaa et jok löytää ton vast nyt....
  Niin kauan ku vaa muistan nii ollaa aina just haettu tuolta himaa kiinalaista (koska just halpaa ja tampereen parasta)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep samaa mietin mäkin :D muistan ihan pienestä naperosta asti kun käveltiin usein tuon ohi ja vasta hetki sitten tuli käytyä ensimmäisen kerran - mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Haha meikä tulee vähän jäljessä ;D

   Poista
 3. Superiso kiitos vinkistä! En tiennyt, että tuolla on lounasaikaan myös sushia! Kävin testaamassa ja hyvää oli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että jollekkin oli tästä hyötyä!:)

   Poista