12/31/2013

One minute hair tutorial: Clip-in ponytail

Muistatteko ensimmäisen one minute hair tutorial -videon, jonka tein Rapunzel Of Swedeniltä kokeiluun saamastani hiusnutturasta? Jos ette, kannattaa käydä tsekkaamassa postaus videoineen ja kuvineen täältä. Tässä olisi nimittäin jatko-osaa ja tällä kertaa postausaiheena on lupailemani Rapunzel Of Swedenin clip-in poninhäntä, joka on synteettinen hiustenpidennys. Ennen kuin kerron enempää, suosittelen katsomaan alla olevan minuutin hius tutorialin ;)


   Kuten jo edellisessä tutorial postauksessa kerroin, niin mulla on meneillään hiustenkasvatusprojekti ja mitä vähemmän hiukset joutuvat koville sitä parempi - tähän oiva ratkaisu ovat Rapunzelin hiusnuttura ja clip-in poninhäntä, jotka eivät rasita hiusta ja säästävät turhilta suoristamisilta. Lopetin noin vuosi sitten pitkien clip-on pidennysten jokapäiväisen käytön, koska mun hiukset oli vaurioituneet monen vuoden pidennyskierteestä niin hurjasti, että mulla alkoi tulemaan kaljukohtia. Näinhän ei normaalisti pitäisi pidennyksiä käyttäessä tapahtua, mutta mä en pitänyt niitä suositeltuja taukoja ja kaljuuntumisen riskiä lisäsi ohut ja lasimainen hiuslaatuni. Oon noin vuoden käyttänyt silloin tällöin omien hiusteni pituista kahta clip-on pidennysosioita tuuhennuksena, koska oma tukka on vielä lyhyt ja ohut. Tunnustan että tää taitaa olla iha ensimmäinen kerta, kun näyttäydyn blogin puolella yllä olevassa hius tutorial videossa ilman minkäänlaisia hiuslisäkkeitä.
   Voin suositella clip-in poninhäntää jokaiselle, joka kaipaa pitkää, paksua ja luonnollista poninhäntää ja jonka omat hiusket eivät tähän vielä riitä. Clip-in poninhännällä loihdit näyttävän kampauksen alle minuutissa ilman näkyviä kiinnikkeitä. Hiuksia voi kihartaa alhaisella lämmöllä jopa 190 asteeseen ja ne sopivat mainiosti myös muotoilujen kanssa. Voit myös tehdä eri kampauksia, itse oon todella tykästynyt lettikampaukseen, koska se pysyy siistinä. Parasta kuitenkin on, että clip-in poninhännän laittoa varten ei tarvitse suoristaa omia hiuksia, sillä omat hiukset jäävät clip-in poninhännän sisälle näkymättömiin ja poninhäntä näyttää aidolta. Mä oon säästynyt tämän ihanuuden avulla monelta hiuskriisiltä ja säästänyt hiuksiani turhalta suoristamiselta! Postauksen lopussa on kuvia lettikampauksesta.
rapun 035

Clip-in poninhännän yksityiskohtia:
1 pitkä poninhäntä, 40 cm pitkä ja 10 cm leveä verkkopinta kammalla. Tarranauha joka on 10 cm pitkä ja irtonainen hiusosio sivulla, joka on 40 cm pitkä. Clip-in poninhäntää saa kahtena eri kokona, 40cm ja 60cm ja kymmenessä eri sävyssä. Hinta määräytyy pituuden mukaan.
Koko näytön kaappaus 31.12.2013 141855.bmpoikeee
Kuvat lainattu Rapunzelin sivuilta

Clip-in poninhännän kiinnitys:
Clip-in poninhännän laitto on helppoa ja nopeaa. Rapunzelin sivuilla neuvotaan kiinnittämään omista hiuksista tehty ponnari kuminauhalla, jonka jälkeen kiinnitetään poninhännän kampa kuminauhan taakse. Sen jälkeen kiinnitetään tarranauha ja pyöritetään poninhännän irtonainen hiusosa tarranauhan ympäri. Lopuksi kiinnitetään hiusneulalla. Mun tekemässä tutorialissa laitan hiukseni ponnariksi tavallisella pompulalla ja kiinnitän clip-in poninhännän kamman oman ponnarini tyveen ja loppusilauksen teen pinnillä. Tapoja on siis erilaisia.

Kuvia clip-in poninhännästä letillä
hulluporo 073
hulluporo 098
*Postaus on toteutettu yhteistyössä Rapunzel Of Swedenin kanssa
P.S. Tää on viimeinen postaus tältä vuodelta, joten ihanaa Uutta vuotta kaikille ja palaillaan taas ensi vuonna!:)

-Linda

10 kommenttia:

 1. Kivan näkönen toi letti tossa lopussa. :) Ihanaa uutta vuotta! <3

  Picture Me

  VastaaPoista
 2. Pysyykö toi kuinka hyvin päässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo on pysynyt päässä kovemmassakin menossa kuten baarissa :) Se riippuu ihan siitä kuinka hyvin sen opettelee pistämään, esim mitä useammin oon käyttänyt tota niin sitä paremmin oon oppinut tuon laittamaan kiinni. Ei tuo kyllä koskaan ole päästä tippunut eikä se varmaan voisikaan tippua tarranauhan ja kamman ansiosta, mutta ympärille kieritettävä hiusosio saattaa lähteä avautumaan, jos ei laita tarpeeksi hyvin kiinni. Mulla menee siihen yleensä kaksi pinniä ja hyvin pysyy :)

   Poista
 3. Millä ohjelmalla oot editoinu ton videon?:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos näistä videoista, molemmat vaikuttaa tosi hyödyllisiltä :)

  Terveisin pitkäaikainen lukijasi

  VastaaPoista
 5. Oi kun toi on ihana! Mutta 54.. huh, hinta tossa 60cm pituudes vähän sattuu mutta tuntuu että 40cm on liian lyhyt.. :S vaikea päätös ottaako 40 vai 60.. Olen tuleva äiti joten tuo olisi helpoin kampaus koko päiväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä harmi, että ei ole mahdollista valita 50cm!:(

   Poista