1/15/2014

100 päivää

100pv 470
100pv 182100pv 124
100pv 197100pv 008
100pv 090
2013-09-021
100pv 435
100pv 307muoksPIEI
Olin aivan kokonaan unohtanut nämä 100 päivää jäljellä -päivän kuvat Picasan uumeniin - Soosoo minä! Teemana meillä oli siis linnanjuhlat ja jos jollekin ei ole vielä selvinnyt niin oon siis lukiossa ja abivuosi pyrähti käyntiin jo jonkin aikaa sitten. Mä en kuitenkaan tule valmistumaan vielä tänä keväänä vaan, kun mun ystävät saavat lakin päähänsä niin mä jään koulun penkille vielä puoleksi vuodeksi - eli käyn lukion 3,5 vuoteen. Yritän kuitenkin olla positiivinen ja ajatella, että ainakin pääsen juhlimaan kaikkia ihania ystäviäni heidän lakkiaisiin ja saan napsittua paljon ihania kuvia haha.
   Tosiaan tästä 100 päivää jäljellä -päivästä onkin jo jonkin aikaa. On hieman haikeata katsella näitä ihanan kesäisiä kuvia, kun ulkona on pistävä pakkanen. Nyt kun sain tehtyä tämän postauksen, niin ajattelin viimein ottaa itseäni niskasta kiinni ja väsätä viime vuoden vanhojen tansseista postauksen. Kyllä luitte oikein, en ole tehnyt sitä vieläkään - shame on me! Eihän siitä ole mennyt kohta kuin vuosi.. Monet sitä ovatkin pyydelleet kiivaasti ja en yhtään ihmettele miksi - onhan wanhat nyt ikimuistoinen kokemus! Mutta syy siihen, miksi en ole halunnut tehdä postausta aikaisemmin oli, että me oltiin sen verran ajattelemattomia, ettei tajuttu siinä häslingissä ottaa ulkona kunnon kuvia, vaan kaikki kuvat on otettu keltaisessa keinovalossa. Te jotka ootte tarkkoja blogienne kuvien suhteen tiedätte varmaan fiilikseni. Tulin kuitenkin järkiini ja päätin että hitot jostain keinovalosta, en mä voi olla aina niin pikkutarkka. Eli mä toteutan sen postauksen tuosta ihanasta päivästä hyvissä ajoin ennen tämän vuoden vanhojen tansseja, jotta voin myös jakaa hyviä vinkkejä tämän vuoden tanssijoille ja samalla muistella tuota ikimuistoista prinsessapäivää. :)

-Linda

20 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!! Tulee vaan niiiin ikävä kesää<3 :(:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Jep, mutta eipä siihen enää kauaa ole!:)

   Poista
 2. Lupaan, ettei se 3,5 vuotta oo huono valinta ollenkaan! Trust me, I know from experience ;)

  VastaaPoista
 3. Voin kans kokemuksesta sanoo, et 3,5 vuodessa lukion käyminen on hyvä ratkaisu :) Ite en kadu yhtään, vaikka keväällä vähän ottikin kaaliin, kun kaikki kaverit pääsi jo pois! Näin jälkeenpäin voin sanoo, että se oli hei kuitenkin vaan se puoli vuotta! Ja se menee nopeesti kesän jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo:) Toivotaan että menee nopsaa!

   Poista
 4. Oi mitä kuvia! Mistä toi sun kaverin mekko on? On nimittäin ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta:) Se taitaa olla H&M:stä ja eikö ookkin!:)

   Poista
 5. Oi onpas ihania kuvia! Mistä toi sun kaverin mekko on? On muuten ihana. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo sinun laukku, mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut ton Ideaparkin Warehousesta, mutta samoja löytyy Spiritstoresta:)

   Poista
  2. Voi että! Harmi kun meillä ei ole spiritstorea, eikä nettisivuillakaan näkyny.. :( Ihanat värit ja pirtsakka kesälaukku!

   Poista
  3. Aijaa!:( Toi on kyllä ostettu jo viime kesänä, että voipi olla ettei enää löydy :(

   Poista
 7. Ihania! Kiva nähä sun vanhojen mekko ja kuulla kokemuksia, ku ite tänä vuonna tanssin. :-)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hehe, kiva että joku odottaa tota postausta ja haluaa lukasta vinkkejä!:)

   Poista