1/24/2014

7 hyödyllistä sovellusta älypuhelimeen

Ajattelin koota teille postauksen älypuhelimiin ilmaiseksi ladattavista sovelluksista, jotka ovat mulla kovassa käytössä. Tällä kertaa jätin kokonaan pois ne perus WhatsApp, Instagram ja Facebook yms, koska niissä ei ole varmasti kellekkään mitään uutta. Toivottavasti tästä on jollekkin hyötyä ja löydätte uusia tarpeellisia sovelluksia. Niin ja hei mullekkin saa vinkata kommenttiboksiin teidän suosikkeja! Etenkin niitä pelivinkkejä, sillä mun Iphone kärsii tällä hetkellä pelivajaudesta haha. ;)

 
Seuraatko paljon blogeja? Niin mäkin! Bloglovin' on musta kaikista helpoin tapa pysyä ajan tasalla lemppariblogien uusista postauksista. Sun ei tarvitse tehdä muuta, kuin rekisteröityä ja lisätä lemppariblogisi lukulistallesi! Kun avaat appsin näät heti uudet postaukset ja voit lukea ne näppärästi. Ainoa huono puoli sovelluksessa kuitenkin on, että kommentoinnista ei ole tehty vielä vaivatonta, mutta toivotaan että tähän on tulossa muutosta! Voit myös merkitä postauksen lukemattomaksi tai luetuksi sekä tykätä siitä. Käytän myös samaa sivustoa lukiessani postauksia koneella.

Olet napsinut päivän asusi yksityiskohdista tai hauskasta viikonlopustasi paljon onnistuneita kuvia. Et kuitenkaan osaa päättää minkä lisäät niistä Instagrammiin, koska et kehtaa täyttää koko etusivua kuvillasi. Tuttu tunne? Pic Collage -sovellus on erittäin kätevä ja helppo kollaaseja tehdessä. Sillä saa myös mainiosti pienennettyä liian suuren kuvan (esim asukuvan) sopivaksi instagramiin ja vielä valkoisella taustalla!

Tiedättekö sen tunteen, kun viime salikerrasta on vierähtänyt niin kauan, ettet kunnolla muista treenisi liikesarjoja tai haluat kokeilla jotain uutta? Joskus myös haluaa virkistää muistia, kuinka jokin liike tehdään ja mihin lihakseen se vaikuttaa. Tällä sovelluksella saat tsekattua kätevästi kaiken tämän. Paras juttu musta tässä on, että jokaisesta liikkeestä on tehty yksinkertainen liikkuva kuva, joka näyttää kuinka liike suurinpiirtein tulee tehdä. Tietysti paras tapa tehdä liike oikein on kysyä personal trainerilta. Fitness point ehdottaa sulle myös saliohjelmia. Harmi että tähän ei ole saatavissa vielä suomenkieltä!

Haluat pitää liikuntapäiväkirjaa, mutta liikuntojen raapustaminen vihkoon tuppaa usein unohtumaan. Rekisteröitymällä HeiaHeiaan ja lataamalla HeiaHeian app storesta päivität kätevästi treenisi ja fiilikset profiiliisi, josta ne ovat nopeasti sinun ja kaveriesi katsottavissa.

Hoi Tamperelaiset, tää uutuussovellus on teille! Haluat mennä kaverisi kanssa syömään, mutta olet kyllästynyt samaan raflaan, etkä millään jaksa nähdä vaivaa ottaaksesi selvää muista lähellä sijaitsevista rafloista. Huvi.info sovellus tekee sen puolestasi ja paikantaa lähellä olevat menomestat! Se kokoaa Tampereen ravintolat, kahvilat ja yökerhot samaan pakettiin, josta voit tsekata tulevat tapahtumat, lounaat ja tarjoukset. Eikö olekin kätevää? Muistatteko kun tein tämän postauksen, jossa kerroin lounasvinkin kiinalaisen ruoan ja sushin ystäville? Löysin tämän lounaan alunperin Huvi.info sovelluksen kautta. Huvi.infoon kuuluu mobiilisovellus, nettisivut ja verkkolehti. Sovellusta kehitetään parhaillaan ja ravintoloiden määrä tulee jatkossa kasvamaan sekä myöhemmin mukaan saattaa tulla myös muita kaupunkeja!

Pixlr Express on mun käytetyin sovellus älypuhelimelle kuvien muokkaukseen, koska siinä on kaikki mitä tarvitsen. Itseasiassa se on myös ainoa käyttämäni sovellus kuvien muokkaukseen -lukuunottamatta Instagramin filtereitä. Käytän myös samaa Pixlr nettiversiota blogini kuvien viimeistelyyn.

Flickr on kuvapalvelu, jossa voit pistää kuviasi näytille muille sekä katsella muiden kuvia. Mä käytän sitä pääasiassa siihen, että lataan koneella muokkaamani kuvat blogiini. Se on helppokäyttöinen ja kätevä, sillä sen saa yhdistettyä käyttämääni Pixlr kuvanmuokkausohjelmaan. Mutta mitä sillä sitten tekee älypuhelimessa? Mä käytän Flickriä tallentamalla koneella muokatut kuvani näppärästi puhelimeeni jos aijon pistää esimerkiksi jonkun asukuvan Instagramiin. Ei ehkä mikään hyödyllisin sovellus porukalle, joka ei välitä valokuvauksesta, mutta bloggaajille kylläkin.

P.s. Mitä mieltä postauksesta? Heräsikö kysymyksiä vai jäikö joku epäselväksi? Siinä tapauksessa pistä rohkeasti kommenttia :)

-Linda

10 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä! Toi Pixlr on tosi näppärän olonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että tästä oli sulle hyötyä!:)

   Poista
 2. Hyvä postaus, itselleni juuri ostin älypuhelimen ja kivojen sovellusten etsiminen on välillä tuskaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos!:) Uusien hyvien sovellusten etsiminen on kyllä oikeesti aikaa vievää.

   Poista
 3. Ihan huippu postaus, heti latasin niin puhelimeen kun tabletille muutaman uuden sovelluksen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee tosi kiva, että tästä oli sulle hyötyä!:)

   Poista
 4. Hei kun tossa Pixlr Express kännykän muokkausohjelmassa sen ladattua yritän muokata kuvaa niin niiden efektien päällä on sellanen nuolitsydeemi ? Maksaako niiden muokkaushommien avaaminen vai miks ne on siinä ? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kokeillut klikata niitä efektejä joiden päälle tulee se nuolisysteemi? Tapahtuuko niistä jotain? Mä en valitettavasti osaa oikein auttaa, nimittäin mulla ei tule mitään nuolisydeemejä efektien päälle. Kokeile ladata app storesta pixlr express plus versio. Latasin sen jonkin aikaa sitten ja se on ilmainen :)

   Poista
 5. Tosi kiva postaus! Latasin pic collagen ja pixlrexpressplussan ja tulee varmasti kovaan käyttöön :) kiittos vinkeistä!

  VastaaPoista