1/04/2014

Erilainen blogikirppis

2014-01-04 kirpoismuok
Otin eilen itseäni niskasta kiinni ja sain laitettua viime yönä ja tämän päivän aikana huutikseen myytäväksi niin uusia kuin vanhojakin vaatteita. Mä oon ennen vienyt vaatteet kirppikselle, laittanut blogikirppikselle tai myynyt yhden facebook ryhmän kautta vaatteitani, mutta nyt ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa huutista. Teidän pitää siis rekisteröityä jos aijotte huutaa tuotteita - näin vältytään paremmin turhilta huudoilta. Myytävänä on mm. vaatteita, koruja, kenkiä, asusteita ja kallein hinta on 12€ eli halvalla lähtee hyvää tavaraa ja nopeat syö hitaat! Käykäähän kurkkaamassa jos joku kiinnostaa!:) Muistakaa myös että postikulut eivät sisälly hintaan ja vaihtoehtona on postitus tai nouto Tampereelta. Aijon varmaan vielä viikonlopun sisällä lisätä tuonne jotain, joten pysykää kuulolla:) Huuto.net kohteisiini pääset tästä.

-Linda

4 kommenttia:

 1. Hei olisin kiinnostunut siittä harmaasta nahkaliivistä mikä on XS-S kokoa , en muistanut huuto.net tunnuksiani niin oli pakko laittaa viestiä tänne puolelle , pahoittelut siittä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei no jos tehää nii, että otan suhun yhteyttä 13.1 ja jos kukaan ei oo huutanu ni voit ostaa liivin?:) Pistä vaan sähkäris mulle en julkase sitä jos et halua.

   Poista
 2. Meneekö korut ihan kirjekuoressa vai tuleeko niihin postimaksu?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että menee kirjekuoressa ja postimaksu tulee siinäkin painon mukaan :)

   Poista