1/13/2014

It's freezing outside

kylmää 096muokPIENI
Coat JC / Scarf Cubus / Leather gloves Gina Tricot / Bag Oasap
kylmää 162muok
kylmää 069muokPIENI
kylmää 138muok
Kotiuduin eilen Porista ja takana on todella mukava viikonloppu, josta olisikin tulossa postausta myöhemmin! Sain tänään myös juuri sopivasti koneen huollosta, joten I'm back to business! Tänään on ollut aivan jäätävän kylmä päivä. Pienetkin kävelymatkat on tullut tallusteltua hampaat irvessä. En voi ymmärtää kuinka jotkut pystyivät kävelemään kaupungissa pelkässä nahkatakissa! Ihan hirvitti heidän puolestaan, koska itselläni löytyi toppatakin alta nahkatakki ja silti oli hemmetin kylmä! Kävästiin tänään Essin kanssa koulun jälkeen Jamerassa ja koukattiin Coffarin kautta ottamaan parit kuvaset Laukontorin rantaan. Me ei olla varmaan koskaan napsittu asukuvia näin nopeasti mitä tänään, sillä molempien nassut, varpaat ja sormet olivat niin jäässä, että ei kertakaikkiaan vaan pystynyt. En voi käsittää, kuinka me ollaan otettu viime talvena kuvia melkein -30 asteen pakkasessa pelkät neuleet päällä?:D Yllä olevissa kuvissa näkyy muuten pari kuukautta vanha JC:n takki, jonka löysin ihan sattumalta alesta. Hyvä alennus takista ainakin tuli, nimittäin normaalihinta taisi lähennellä jotain päälle 100€ ja alennuksen kanssa maksoin tuosta loppujenlopuksi vain 50 euroa. Eipä mulla ollutkaan oikein muuta pitkää takkia kunnon pakkasille Parkan lisäksi, joten kerrankin kuulin myös äidin suusta tehneeni järkevän alelöydön haha.
IMG_6886Smoky Eyeshadows 4,95€ H&M

Ostin muuten viime viikolla H&M:stä uuden luomiväripaletin ja pakko tulla vinkkaamaan teille tästä. Jospa sielä olisi joku, joka on harkinnut uuden luomiväripaletin hankkimista ja on yhtä pihi kun meikä. Tää on nimittäin mielettömän hyvää huomioiden halvan hinnan - hinta-laatusuhde on nimittäin kondiksessa ;) Ainoa pieni minus kuitenkin on, että mukana ei tullut sivellintä, joten oli pakko ostaa samalla uusia. Mulla on ollut aina ongelmana luomien rasvottuminen luomivärin laiton jälkeen ja muutenkin, mutta tämän paletin sävyjen pysymiseen siistinä luomissa ei tarvitse edes puuteria ja luometkin pysyvät rasvattomina! Postauksen kuvissa näkyykin kevyempää silmämeikkiä, joka on tehty juuri tällä paletilla aamulla kouluun lähtiessä ja sitä ei ole korjailtu päivän aikana kertaakaan. Paletteja on myös useita erilaisia, joten suosittelen lämpimästi hankkimaan teitäkin omanne jos tarvetta on:)

P.S. Sain muuten perjantaina mielenkiintoisen kommentin tähän postaukseen. Tällä ihmisellä ei taida olla mitään positiivista mua kohtaan, mutta ei se mitään ei kaikista voi/pidä tykätä! Kritiikillä on kuitenkin rajansa ja tää ei kyllä ollut mun mielestä sitä rakentavaa ja kertoo yllättävän paljon ihmisestä. "Tiedätkö mikä sua kuvaa parhaiten. Sää oot kahelle jalalle nostettu sika" Onneksi kolmen vuoden blogin kirjoittaminen on opettanut mua laskeen vastaavat kommentit toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Joten en ymmärrä miksi edes joku yrittää nähdä vaivaa loukata toista ja vielä selkärangattomana piiloutumalla anonyymi nimen taakse. Google Analytics on myös keksitty ja sillä saa ihmeen paljon tietoa irti blogin kävijöistä - suosittelen teille, keillä blogi on! Mä en väitä, etteikö asiaton kritiikki harmittaisi, onhan se surullista, että joku haluaa aiheuttaa pahaa mieltä toiselle ja se ihminen saattaa olla se tuttu, jota moikkasit iloisesti kaupungilla tai pahimmassa tapauksessa jopa yksi hyvistä kavereistasi.
   Tästä tulikin mieleeni, että kun on kuullut jonkun tutun tai vanhan kaverin puhuneen itsestään, blogista ja siitä kuinka toinen on muuttunut esimerkiksi ylimieliseksi blogin lukijamäärän kasvun myötä, niin voin sanoa että mun kohdalla se ei pidä paikkaansa. Mä oon aina ollut jalat maassa tän blogin kanssa ja mun läheisimmät ihmiset tietävät sen varsin hyvin, muut saavat ajatella mitä lystäävät. Nimittäin kaikki me kasvetaan ihmisenä ja mä oon saanut blogista elämääni paljon hyvää ja oon tullut vahvemmaksi ihmiseksi. Enkä mä edes nää blogia asiana, jonka takia kusi voisi nousta päähän. Tää on harrastus yhtälailla kuin jokin muukin - tässä toteutan itseäni parhaalla mahdollisella tavalla, oppien kokoajan lisää itsestäni, teistä ja maailmasta yleensä. 
Oletteko muuten koskaan ajatelleet, että kun bloggaajan sanotaan muuttuneen esimerkiksi ylimieliseksi blogin tullessa suositummaksi niin asia ei ehkä olekaan niin, vaan teidän käsitys tutun tai vanhan ystävän muuttumisesta saattaa vain tapahtua teidän päässänne, jota tietyt eleet tai pienet sanomiset ovat ruokkineet. Ollaan pohdittu tätä pari kertaa yhden hyvän ystäväni kanssa ja todettu hyvin mahdolliseksi. Tottakai on myös ihmisiä, kellä kusi nousee oikeasti päähän, mutta se pahuus ei ole onneksi ottanut vielä musta valtaa. Toivottavasti ei ota myös koskaan ja tätä varten ovat ne hyvät ystävät, joilta löytyy selkärankaa herätellä ja kertoa suoraan kun kokevat asian oikeasti semmoiseksi eivätkä puhu siitä selän takana muille. Tulipas pitkä ps, tästä aiheesta kun voisi kertoa ummet ja lammet, mutta lopetan aiheen tällä kertaa tähän. Jaksoiko kukaan lukea? Sweet dreams!:)

-Linda

18 kommenttia:

 1. Itselläni on tuosta H&M:n luomiväripaletista sellainen, missä on nuden sävyjä ja olen myös tykännyt siitä todella paljon :) Oikein yllätyin kuinka hyvä luomiväri tosiaan on, kun hinta on niin vähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ostin saman mun kaverille joululahjaksi ja hän kehui luomivärejä ja kokeilin sitten samalla itsekin ensimmäisen kerran ennen kuin kävin ostamassa itselleni!:) Todella hyvä hinta-laatusuhde!

   Poista
 2. Bingo!:) Ei tollasista mulkuista kannata välittää. On ihme kuinka kyseinen henkilö kehtaa tulla kommentoimaan tollaista, vaikka oma nimi ei näy. En oo kuullu Google Analyticistä ennen mutta hyvä että teillä on ns salainen ase spämmääjiä vastaan . Hyvää koulujen alkuaj ja jaksamista kirjoituksiin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep:) Tarkoitushan ei ole alkaa haukkua kyseisestä henkilöä, mutta se että haluaa sanoa jollekkin tuommoista ja vielä piiloutuu nimettömäksi kertoo aika paljon :D Jep se on kyllä tosi hyvä, näkee ketä vierailee juuri sillä hetkellä blogissa, mitä postauksia he lukevat ja kuinka kauan sekä millä laitteella ja miltä paikkakunnalta ja liittymältä yms! En oo edes opetellut käyttää sitä vielä kunnolla ja tosta saa jo noin paljon irti!

   Kiitos paljon!:)

   Poista
 3. voisitko ottaa tästä sun blogista myös mobiiliversion käyttöön? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitoin sen nyt :) Mulla on itseasiassa joskus ollut se, mutta se jotenkin muuttaa kuvat ihan erikokoisiksi ja outoihin kohtiin :D

   Poista
 4. Oi vitsi miten nätit värit näissä kuvissa! Ja mulla on muuten tuo samainen luomiväripaletti, mutta harmaan sävyissä :-) Toimii tosi hyvin, koska munkin luomet on sitä rasvottuvampaa sorttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Toi on kyllä himo hyvää! Ei olisi heti uskonut, että toi voittaa yhden Lumenen kalliin luomiväripaletin missä on muitakin kuten poskipunaa ja huulipunaa mukana :D

   Poista
 5. Aivan upeita nuo ekat kuvat! :)

  VastaaPoista
 6. Huhhuh mikä anonyymi!:-D Oikee asenne, että toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Ei kannata välittää tollasista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep:) Toivottavasti henkilö ei ole yhtä suorasanainen ja ajattelematon ystäviään kohtaan, joku saattaisi loukkaantua :D

   Poista
 7. Oot niin kaukana minkäänlaisesta siasta että tuo vertaus on typerän ja lapsellisen lisäks myös äärettömän surkea :-D kateelliset siellä vaan huutelee, oot hurjan upea mimmi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos<3 Voit varmaan kuvitella sitä silmien pyörittelyn määrää kun luin kommentin ensimmäisen kerran ja vielä useampaan kertaan. Mietin vaan, että näkeekö mun silmät oikein!:D Tuli semmonen fiilis, että kyseinen henkilö oli vielä miettinyt tosi kauan tota erikoista "vertauskuvaa" :D Jos olisin saanut samanlaisen kommentin blogin alkuaikoina niin kommentti olisi kyllä jäänyt harmittamaan pitkäksi aikaa! Onneksi tässä ollaan kuitenkin kasvettu hieman viisaammaksi :)

   Poista
 8. Hrrrr mä niin aistin sun fiiliksen näistä kuvista :D oli varmaan ihan pirun kylmä! Mutta hyvät kuvat on sen arvosia ;)

  Ja tuo anonyymin kommentti on kyllä täysi vitsi xd

  On My Way

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo posket punaset pakkasen jäljiltä :D Toi on niin totta, hyvät kuvat on oikeesti ton kärsimyksen arvosta!:D

   Poista
 9. mua nauratti toi kommentti. puhuu vaa itsestää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah:D jaa-a entiä vaikee sanoa :D joku kantaa mulle kaunaa jostakin XD

   Poista