1/02/2014

New Year's Eve

IMG_5386muok
Earrings Lindex
IMG_5313
Watch Glitter | Bracelet MarOfChina.com (Click here to see more!)
uvvavatteet
Coat Choies (Click here to see more!) | Sequindress BIKBOK | Heels MartOfChina.com
IMG_5318myokp
iloaah 124
IMG_5742
IMG_5679
nimetönoikeeeTTEKSTIIMG_5707Uusi vuosi ja uudet kujeet vai mitä?;) Tässä olisi parit asukuvat uuden vuoden asusta ja tunnelmaan sopivia ilotulitus- ja tähtisadetikkukuvia. Meillä tosiaan muuttui uuden vuoden suunnitelmat aivan totaalisesti vain paria tuntia ennen kavereiden kanssa sovittuja menoja, mutta illasta tuli lopulta oikein mukava ja parempaa seuraa en olisikaan voinut uudeksi vuodeksi toivoa. Vaikka alkoholi ei niinkään virrannut, niin ilta meni kuitenkin sopivassa hiprakassa ja oli ihanaa saada vuoden ensimmäinen päivä käyntiin ilman sitä inhottavaa krappea haha. Toivottavasti myös teillä oli mukava vuodenvaihdos!:)

-Linda

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Noi oli kyllä ihan nappi alelöytö!:)

   Poista
 2. Oon himoinnut noita korviksia jo vaikka kuinka kauan! Ihanaa uuttavuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Minkä kokonen tuo takki on? Voisitko laittaa kuvaa, jossa näkyisi miltä takki näyttää päällä, kun se on kiinni?:) Pohdiskelen pitäisiköhän tilata samanlainen, näyttää niin kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kokoa S ja mä en ite tykkää pitää melkein mitään takkeja kiinni, joten kantsii mennä toho takin linkkiin ja kelata sivun alas niin sielä on kuvia takista muiden päällä ja kiinni kuviakin löytyy!:)

   Linkki takkiin: http://www.choies.com/product/new-look-military-coat-in-black?cid=2984

   Poista