2/10/2014

Inez Tapas Bar

inez 010muokinez 031
Perjantain äidinkielen tekstitaidon kokeen jälkeen oli ihanaa päästä rentoutumaan viinilasillisen äärelle mulle aivan uuteen menomestaan nimeltä Inez Tapas Bar. Samoissa tunnelmissa juhlistettiin lapsuuden kaverini Gracen 19-vuotis synttäreitä ja sattumalta törmäsin myös 365 days with Idaan! Terkut sulle :3 Kyseessä on siis manselaisen Gastropub-ketjun uusin tulokas, joka sijaitsee Koskipuiston läheisyydessä Pellavatehtaankadulla. Inez on Espanjalaisten ruokien ja juomien ympärille rakentuva tapasbaari, joka on tyyliltään moderni ylä- ja alakertoineen. Viikonloppuisin Inezin viihtyisää ja rentoa meininkiä on kohottamassa dj. Tässä tapauksessa en kutsuisi Ineziä jäykäksi perus ravintolaksi, vaan enemmänkin seurustelubaariksi, josta saa aitoa paikanpäällä valmistettua ruokaa. Inezistä on mahdollista tilata pientä suolaista tai suurempia tilauksia. Tällä kertaa keskityimme vain juoma puoleen, mutta ensi kerralla on pakko päästä maistelemaan menun herkkuja, kuten tapaksia ja churroja! Tarkoitustan ei ollut kuin nauttia yhdet, mutta pian viinilasit vaihtuivat kuitenkin sangriaan ja sitä rataa haha. Oli muuten ensimmäinen kerta kun meikä maistoi sangriaa (viimein!) ja suosittelen kyllä jokaiselle! Hintaa tuolle tuli rapeat 23 euroa, joka pistettiin sitten tieysti puokkiin. Olisin napannut paikasta enemmän kuvia, mutta pienen hiprakan jälkeen voin vannoa, että ne kuvat eivät olisi päätyneet roskakoria pidemmälle =D

Oletteko te käyneet testailemassa jo Ineziä? Mitä tykkäsitte? Mitä suosittelette menusta?;)

-Linda

10 kommenttia:

 1. Kaikki mitä listalta söin oli ihan huippuhyvää, mutta bataatti-vuohenjuusto-kakkuset jäivät mieleen suussasulavina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Täytyypä joskus testata niitä ;)

   Poista
 2. Okei nyt kuulostaa aika mahtavalta paikalta! Tapakset on kyllä semmonen taikasana, että tuonne paikkaan on päästävä:D Kiitos vinkkauksesta! Pitää käydä tuolla kun tampereella tulee käymän <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sun pitää ehdottomasti vinkata, kun oot tulossa tänne päin!;)

   Poista
 3. Mä rrrrrrakastan Ineziä! Joskus me mennään viä blogitreffeille niin pääset maisteleen kaikkee hyvää, hahah!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ku säki pääsit siä viimein käymää! Ja kiitti vinkistä, oon aina luullu et toi sangria on kalliimpaa tuolla, mut pakko päästä maistelee vetääkö vertoja espanjassa tehdylle ;)

  VastaaPoista
 5. Inez on mun ihan lemppari tampereella!! Vuohenjuustoleipä ja manchegojuusto kuuluu vakkaritilaukseen;) suosittelen!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, pitääpä testata niitä myös!;)

   Poista