3/06/2014

Nike Flex Supreme

jk 056jk 098
Nike Flex Supreme 79,90€ Stadium
jk 001
Jotkut teistä varmaan huomasivat viikko sitten mun Instagramissa kuvan näistä ihanuuksista tekstin kera "I really want these". Käytiin noin viikko sitten Emilian kanssa kaupungilla ja törmättiin ihan vahingossa Stadiumissa näihin Niken Flex Supreme treenikenkiin. Pistin asian korvan taakse, kunnes päätin että noiden on pakko olla joka lantin arvoiset. Nyt siitä ei ole kuin pari päivää, kun kotiutin nämä ihanuudet ja voitte arvata kuinka vaikeaa mun on olla käyttämättä näitä vielä ulkona! Onneksi nyt näyttää kuitenkin jo vähän kuivempaan päin!:)
   Mä olin kuolannut uusia treenikenkiä jo jonkin aikaa ja mun edelliset Niket ovat melkein kolme vuotta vanhat ja musta on tuntunut siltä, että niiden istuvuus ja tukevuus olisi vuosien saatossa kuin haihtunut ilmaan - eikä ihme, ovathan ne kuitenkin olleet kovassa käytössä. Mä vaadin uusilta treenikengiltä tukevaa istuvuutta, hengittävyyttä, värikästä piristystä ja ennen kaikkea iskua vaimentavaa Phylon-välipohjaa. Viimeinen on tärkein siksi, koska mun nilkka ei kestä tärähtelyä, joka tekee treenin joskus hankalaksi. Näissä Niken Flex Supreme treenikengistä löytyy listaltani kaikki ja toivomani lisäksi ne ovat jalkaa myötäilevät, kevyet ja joustavat sekä niissä on pitävä ulkopohja. Näiden hinta Stadiumissa on 79,90€ ja voin taata, että nämä ovat jokaisen lantin arvoiset. Ero vanhoihin on todella huomattava - tuntuu kuin kävelisi pumpulin päällä nämä jalassa haha.
-Linda

24 kommenttia:

 1. Nää on siis ne "The kengät" ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikö ookkin!:) Tuo kyllä ihmeen paljon lisäintoa treeniin!

   Poista
 3. mitä kirjotat nyt kevääl? ois kiva kuulla sun ajatuksii kirjotuksist ja et mitä oot tähä mennes saanu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan ensi viikolla äidinkielen, englannin ja uudelleen terveystiedon. Kai mä voisin kirjoitusten jälkeen väsäillä jonkun postauksen kirjotusten fiiliksistä ja jotain vinkkejä jos sellasia osaan antaa haha. Terveystiedosta vetäsin M ja äidinkielen tekstitaidosta alustavat pisteet ovat 12/18p ja englannin kuuntelun alustavia pisteitä en edes kehtaa täällä kertoa :D

   Poista
 4. Ihan mielettömän söpön väriset! ♥

  VastaaPoista
 5. Onko nää siis ulkokävelykengiksi tarkoitettu? Vai miten aattelit näitä pitää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeei vaan sisä! Ja salilla tietysti ja sillon tällön myös ulkonakin, kunhan kattoo ettei kävele mistä sattuu :D En malta odottaa näiden yhdistämistä eri asuihin ja asukuvien ottoa!

   Poista
 6. Tää nyt ei yhtään auttanu mun "haluun kevääks värikkäät kengät" -villitystä :-D ♥ Ihanat!

  VastaaPoista
 7. minkä kokoset nää on?:)

  VastaaPoista
 8. Oii, ihan täydellisen väriset! <3

  VastaaPoista
 9. Oi ihanat! Itsekkin maksoin pitkän pennin turkooseista Niken treenikengistäni, mutta hetkeäkään en ole katunut! Niitä tulee kyllä käytettyä niin paljon, että ne "maksavat" itsensä takaisin moninkertaisesti. Tollasten käyttöjuttujen hinta ei loppujenlopuksi ole niin paha kun vertaa vaikka johonkin kalliiseen juhla/bilevaatteeseen, jota ei kumminkaan käytä niin paljoa.
  Btw, osaisitko suositella Tampereen keskustan alueelta hyvää salia, jossai ei olisi (ainakaan suurta) liittymismaksua? Muutan ainakin osa-aikaisesti Tampereelle kahdeksi kuukaudeksi, enkä tosiaankaan haluaisi lopettaa salillakäymistä siksi aikaa.. Edullinen kerta/viikko/kuukausikortti olisi siis hakusessa. Ryhmäliikuntatunnit olisivat suuri plussa, mutteivat ihan pakollisia :) Kiitos jo etukäteen, jos osaat heittää jonkun hyvän vinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep samaa mieltä!:) Mmm.. Nyt heitit pahan! Mä oon itse käynyt nyt vuoden Acticilla ja mitä nyt oon joskus käynyt Elixialla ja Gogolla, niin Actic on tällä hetkellä halvin ja pulitan itse vain 28€/kk. Tosin tartuin tuohon tarjoukseen vuosi sitten avajaistarjouksena ja hinnat ovat nousseet hieman ja nykyään pitää tuollakin pulittaa se 25-50 euron liittymismaksu, mutta suosittelen silti! Hyvä sali ja saa käydä uimassa Pyynikin uimahallissa niin paljon kuin haluaa. Niin ja myös ryhmäliikuntaa on tarjolla :) Mä en sitten tiedä muista saleista, minkälaisia liittymismaksuja niissä on, mutta Elixiaan ja Gogo:n verrattuna Actic on halvin ja sijaitsee melkein keskustassa. Kannattaa ottaa selvää keskustassa sijaitsevista kuntosaleista ja niiden tarjouksista. Joskus saattaa olla joku hyvä parin kuukauden tarjous:) Acticilla on kuitenkin 4kk ja 12kk sopimukset.. :s

   Täältä löytyy paremmat tiedot Acticin jäsenyydestä ja hinnoista: http://www.actic.fi/kasvi/tampere/hinnat/

   Poista